ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Той ме накара да избирам между дъщеря ми и него

Той ме накара да избирам между дъщеря ми и него

Той ме накара да избирам между дъщеря ми и него
Здравейте най после и аз реших да ви разкажа и моята разтърсваща история за невъзможна любов. На пръв поглед съм щастливо омъжена с едно дете но повярвайте ми не е така. Аз съм от ромски произход и при нас нещата стоят по различно.

Още от малка бях хлътнала по едно момче по голямо с 6 години от мен но не това беше проблема само а и бяхме сватове (неговия чичо беше мъж на леля ми)! А и живееше много далеч виждахме се в годината един път. Бях лудо влюбена в него а той гледаше като на малко момиченце и така докато не дойде изненадващо? Аз вече бях пораснала ученичка в 8 клас.

Не мога да ви обясня изненадата и за двама ни аз се разтреперих а той очи не можа да свали от мен. По късно през деня се видяхме и така пламна всичко. След няколко дни емоции той си замина без да ми каже направо бях съсипана от болка. След няколко месеца ми изпрати писмо и така започнахме на ново. След време дойде в София да работи изживяхме неописуемо лято заедно но лятото свърши и той пак си замина.

Мина време мислех че съм го забравила запознах се с друго момче уж го заобичах беше сериозна връзка и се оженихме преди това обаче селското момче разбра за сериозната ми връзка звънна ми и ми предложи брак но не спази обещанието си и не дойде и може би за негов инат се омъжих но не помислих че аз ще страдам! Малко след това позната ми каза как той страда превърнал се в половин човек започнал да пие поболял се от мъка по мен.

Забременях следователно станах майка създадох семейство за което се грижех и така две години след мен и той създал семейство когато разбрах ме заболя и аз незнам защо. Така след време си живеех спокойно докато един ден телефонът ми не звъна непознат номер вдигнах и познат глас не ми каза "ех любов съдбата не спря да ме тласка към теб" тези думи ме разтърсиха гласът му ме разтрепери и разплака поговорихме разказа ми че се е развел и има дъщеричка не го попитах дори от къде ми е взел номера след като затворихме телефона започнах да плача с глас и продължавахме да се чуваме всеки ден не можех да повярвам на това че се криех от мъжа ми и говорех страдах много плачех почти всяка вечер че не съм с този с който желаех.

Любимият ми замина за Гърция и пак ми звънеше дойде си заради мен избягах от работа за да се срещнем него бях виждала близо 7 години когато го видях го прегърнах така силно и започнахме и двамата да плачем дълго време така се прегръщахме а хората на автогарата започнаха да ни ръкопляскат изпихме по кафе поприказвахме си и така 3 часа хвръкнаха без да разберем изпратих го качи се на автобуса за селото си а аз към вкъщи прибрах се и плаках няколко часа звънна ми но сега вече ми липсваше още повече.

След няколко дни просто си събрах дрехите взех си детето и си отидох мъжа ми усещаше някакво напрежение но нищо не каза и не направи. Разговорите с любимия продължиха той пак тръгна и обеща да се върне за мен чаках два месеца докато не ми се обади и ме накара да избирам между него и детето ми.

Познаите кой избрах много ясно че детето ми пренебрегвам себе си с мисълта че някой ден ще го забравя ще спре да ме боли няма да мога да съм щастлива далеч от моята принцеса да ме гризе че тя ще ме мрази затова че избрах някакъв мъж пред нея! Върнах се при мъжа ми смених си номера и сега се правя на щастливо омъжена макар още да плача нощем и да се надявам телефонът да звънне с Гръцки номер! ! !
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (6)

Изпрати
sttorrm
sttorrm
23.02.2014 11:46
ако на истина те обича не би те карал да избираш -боли но не му позволяваи да си играе повече с теб толкова години игра не ти ли стигат
3
0
ПЕТЪР
ПЕТЪР
14.02.2014 14:01
Браво на теб, след време този твойлюбим ще разбере ,че е най големия глупак на този свят. но ти ще имаш винаги твоето дете,
4
0
Вяра
Вяра
24.01.2014 02:30
Постъпката ти е достойна за уважение! Радвам се, че има такива отговорни родители като теб! Желая ти само здраве и щастие занапред.Заслужаваш го! :):):)
10
0
doni
doni
23.01.2014 20:00
Благодаря ви момичета
6
0
Инчето
Инчето
23.01.2014 18:46
Съгласна съм напълно с "Усмивка".Направиласи правилният избор,а този мъж според мен не те обича щом те кара да избираш!Майка ми също си има приятел,но като започнаха техните отношения ме прие като свое дете и не я накара да прави подобен избор.Пожелавам ти много щатие и късмет в живота и горе главата,защото имаш най-ценното на този свят:твоето дете:)Успех!
8
0
Усмивка
Усмивка
23.01.2014 16:04
Мила, недей да страдаш по нещо неизживяно! Съдбата си е съдба. Важното е, че си взела най-правилното решение и съвестта ти е чиста. В крайна сметка, детенцето ти е най-важно!
Не страдай по човек, който те е накарал да направиш толкова тежък избор. Ако наистина те обичаше толкова много, колкото си мислиш, щеше да те вземе, дори с 3 деца. Пък и преди е имал немалко шансове, които сам е пропилял!
В крайна сметка, сега имаш мъж до себе си, който е достатъчно добър с теб. А твоят любим ти реално не го познаваш - може да е някой болен ревнивец, да те бие, да не ти дава да излизаш и т.н. Пази си питомното и недей да гониш дивото. Времето лекува всичко. След време ще се радваш, че е станало така, ще видиш!
Успех в живота!
8
0

Рейтинг

3.5
Общо 4 гласували
5 1
4 0
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка: