Ezine.bg»Споделени Истории»Пороци»Не разбирам защо сте толкова злобни

Не разбирам защо сте толкова злобни

Не разбирам защо сте толкова злобни
Аз не искам да разказвам моята история, аз нямам с какво да се похваля или оплача в моя живот, но искам да попитам тази толкова голяма част от коментиращи читатели " Кои сте вие ? ". Не разбирам защо сте толкова злобни, не сте задоволени или имате други проблеми? Не си го изкарвайте на другите хора, хора които търсят съвет, това са хора които нямат с кой да говорят , или ги е страх че техните приятели и семейства ще реагират като вас.

Не ви разбирам и отказвам да приема че това е новото поколение, малки, гадни, завистливи човечета, да точно човечета, създания като вас не заслужават главни букви, а само умалителни именца. Отвращавам се от вас и всеки ден благодаря на Хората до мен че ги имам и че не познавам лично същества като вас .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (13)

Изпрати
Венс
Венс
07.02.2014 14:35
Напълно съм съгласен с теб! Незнам от къде тази злоба в тия хора, и то не само в този сайт, ами навсякъде.
Все пак съм съгласен и с 'морал' (долния коментар) , че това е сайт за споделяне и съветване за евентуално решаване на проблеми , а не к..венски (извинявам се за израза , но си е така) форум , в който трябва да четем как 'жени' се чудят кой момък да си изберат , с кой да спят , редно ли е да изневерят и т.н.
Също така съм забелязал многобройните агитатори , който не се замислят за реалните ситуаций , а просто коментират по инерция в стил : 'Остави го веднага...Веднъж направил ли го е ще го направи пак , и т.н и т.н ' . Е драги колеги , лесно е да се критикува слушайки само едната гледна точка ... замислете се малко!!!
Приятен и успешен ден на всички !
2
0
Елияна
Елияна
07.02.2014 14:03
Аз също си задавах този въпрос, вместо да помогнат по голямата част от аудиторията тук само хапят и съскат, а не се поставят в положението на другите и не мислят, че един ден и тях може да ги сполети сходна съдба !!!
2
0
Libomibo
Libomibo
07.02.2014 12:50
Мила Неда,
Съгласна съм с теб. От няколко дни чета какви ли не истории и изпадам в тих ужас, когато започна да чета коментарите. Само критики, нападки, обиди, злоба и абсолютна безчовечтност. Сайтове, като този, са създадени за споделяне, за взаимопомощ, но как да помогнеш на някого, като ти самия си безличен, като ти самия не осъзнаваш в какво се изразява същността на думичката "човещина". Много жалко за всички подрастващи, остава надеждата, че ще осъзнаят колко е приятно да помогнеш на другия, ще осъзнаят, че не злобата и язвителността са правия път, по който трябва да поемат.
Поздрави!
1
0

Рейтинг

3.6
Общо гласували: 8
51
44
32
21
10
Дай твоята оценка: