Тя е перфектна, но няма за какво да си говорим

Тя е перфектна, но няма за какво да си говорим
Здравейте,

Pиша Ви с молба относно мой проблем, който ме убива и се тормозя само с него. От 1 година насам се занимавам с едно момиче. Тя е много красива и винаги съм си мечтал за момиче като нея. Обаче има един проблем, който много ме "изяжда". Някак си няма за какво да си говорим и няма какво да си кажем. За това мисля, че не си допадаме. Докато в предишната си връзка, която е единствената стойностна връзка за мен, винаги имаше за какво да си говорим, и не можехме да се наприказваме, хиляди часове разговори, чатове и т. н.

Тя ако не ме иска - разбирам да не иска да си говори с мен, но винаги е показвала намеци, че има сериозни намерения към мен. Даже не иска да танцува с други момчета освен мен, дори аз като се запознавах с нея беше доста дистанцирана, след което започна да ме кара да и се обаждам, когато не и пиша - да и пиша и т. н. Но винаги когато започна да "разчувам леда" получавам някакви плоски отговори, след които си нямам и на представа как да продължа дискусията.

Аз държа много на разговорите и за мен дори това да си чатим е нещо, даже си мисля че точно за това се бях влюбил в предишната си приятелка, винаги имаше за какво да си говорим. Цял живот съм мечтал за момиче като нея, а не съм настоятелен само защото не мога да завържа дискусия. Моля за съвети. [Още подобни истории тук]

Рейтинг

4
Общо 3 гласували
5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (15)

y
y
05.05.2015 01:02
Znaesh li prosto moje bi I dvamata prekaleno mnogo se haresvate , no moje bi I ste dosta sramejlivi ,otposnete se prestrashete se ima kakvo da si kajite ,no I dvamata se strahuvate uspeh tova e ot samoto vlubvane
0
0
нина
нина
10.05.2014 18:02
Що за връзка е това? Трябва да има комуникация. Намери си човек, с когото можеш да общуваш, а не красива картина. Има и красиви момичета,с които ще можеш да завържеш разговор. И един ден, като се прибираш от работа ще можеш да седнеш с този човек и да му разкажеш как е минал денят ти. Без да мислиш как да му вадиш думите с ченгел от устата. Успех!
4
0
Анита
Анита
10.05.2014 10:28
Комуникацията или я има, или я няма. Просто тя не е твоят човек. При някои хора се получава отчуждаване с времето и спират да си говорят, а при вас още от самото начало я няма. Не се мъчи излишно, защото някъде по света те чака твоето момиче. Късмет ти желая!
2
0
К.
К.
14.03.2015 11:58
Не е напълно така. С моя приятел сме заедно вече 4години,в началото имахме добра комуникация имахме постоянно за какво да говорим,търсихме се и т.нат.По едно време и аз се чувствах така като автора на статията и му вадех думите с ченгел, после нещата се оправиха. Така че зависи от момента или от това,което правите заедно т.ест ако правите повече неща заедно ще намирате за какво да говорите.
1
0
Edin
Edin
17.04.2014 21:40
Според мен,е добре,да имате-изживеете случки двамата..Да кажем: екскурзия,поход,пътешествие...,нещо за което да има след това ,какво да си кажете. Опитай,интересно е. :)
1
0
Desislava
Desislava
23.03.2014 14:01
Имам един познат, чийто "вечен проблем" е същият като твоя. Харесва само празноглави красавици, манекенки и т.н. и после след всяка поредна от този вид ми се оплаква колко са тъпи и как не може 1 смислен разговор да проведе с тях. Не казвам, че 100% от манекенките са тъпи, обаче болшинството са такива. Винаги когато видя жена, която видимо е вложила 4 часа от деня си във ежедневния си външен вид, си мисля, че няма с друго, какво да се похвали или да покаже освен това. А много мъже се впечатляват от това.
Ти искаш да си с това момиче, защото е много красива, но не виждам защо продължаваш да правиш опити за смислен разговор след като постоянно получаваш някакви "плоски отговори"? Наистина ли не виждаш къде е липсващото звено?
6
0
ihtianderrr
ihtianderrr
20.03.2014 09:12
Добре си "О"точнил. Но още по-добре би било ако "У"точниш:)
Аз не съм писал мелодрами, тях ти си ги писал.
Каква е била твоята идея аз не мога да знам. Аз мога да коментирам това което ти си написал.
А главното, даже единственото в твоят мелодрама е, че много я искаш защото е много хубава.
И е перфектна въпреки, че нямате какво да си кажете.
Аз за разлика от теб с такава с която няма како да си кажа дори и секс не правя.
5
2
Лорд Джон
Лорд Джон
20.03.2014 05:22
На теб идва ли ти отвътре да разговаряш с нея, да подхващаш теми и и да и споделяш? Или се "опитваш" да разчупиш леда? Ако е второто, има два варианта общо взето: или просто не можете да си говорите(което за съжаление се случва при много хора), или ти живееш все още в предишната си връзка и очакваш едва ли не същото от сегашната. Помисли си над тези неща и говори и с нея по въпроса. От една година се занимавате, не се дръжте все едно сте се запознали вчера...
1
0