Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Статии»Любопитно»Мотивация»Новогодишните обещания, които не е невъзможно да спазите

Новогодишните обещания, които не е невъзможно да спазите

Антония Р.Антония Р.
Джедай
3k77
5 от 5 Снимки
5. Научете се да обичате – много самотни хора мечтаят с всяка Нова година да открият голямата си любов, но реално не правят нищо по въпроса. Но преди да се оглеждате за нова връзка, трябва да се запитате какво ви пречи да сте щастливи в любовта и да се разделите с тези предразсъдъци, като се научите да обичате себе си и всичко около себе си такова, каквото е.

Настъпването на всяка Нова година е време за равносметка и милиони хора по цял свят правят списък с обещания, по-голямата част от които не сбъдват. Има обаче цели, които може да си поставите на прага на Новата година и наистина да изпълните, защото не е невъзможно.

Голяма част от психолозите споделят, че много хора се чувстват потиснати заради новогодишните си обещания, тъй като в края на годината си казват, че не са постигнали замисленото през изминалите месеци.

Но експертите са и на мнение, че голяма част от тези цели са били сложни за изпълнение и когато искаме нещо голямо, трябва да започне с малки стъпки, без да очакваме, че от раз ще стигне върха.

Вижте кои са не неизпълнимите обещания за Нова година, а тези, които на практика е съвсем реалистично и дори не толкова трудно да постигнем.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати