Как да преборим никотиновия глад

1 от 6 Снимки

1. Изпробвайте никотинови заместители


Краткодействащите терапии за потискане на никотиновия глад, като никотинова смола, подсладени таблетки, назални спрейове или инхалатори, могат да ви помогнат да преодолеете интензивните желания за цигари. Тези краткодействащи терапии обикновено са безопасни за употреба в комбинация с никотинови лепенки с продължително действие.

Електронните цигари също са възможност, но в момента все още не е напълно доказано дали те са безопасна алтернатива на пушенето, или нов и по-опасен навик.
Защитна маска с клапан до 88 часа защита (размер L-XL)
Ефикасна защита срещу вируси и бацили с:
Защитна маска с клапан до 88 часа защита (размер L-XL)
13.00 лв.
Виж ››

За интензивните пушачи желанието за никотин може да бъде мощен поведенчески стимулант. Нуждата от цигара може да ги накара да направят какви ли не компромиси със себе си и близките си, за да се отдадат на вредния навик.

Когато желаете да вземете поредната никотинова доза, не забравяйте, че, въпреки че е интензивно, мощното желание ще отмине след пет до десет минути. Просто изчакайте и дайте сила на волята си. Все пак всеки път, когато се противопоставяте на желанието за тютюнопушене, вие сте една крачка по-близо до спирането на употребата на тютюн за добро.

Не отричаме, че нуждата от задоволяване на никотиновия глад е изключително силна. Точно и затова ви представяме в следващата галерия няколко начина как да я преборите.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати