Интимна гимнастика

Интимна гимнастика

Данните сочат, че всяка втора жена е незадоволена в сексуално отношение. Въпреки че е изключително удобно виновният винаги да е мъжът, има и възможност вината да е в самите вас и вашите интимни мускули. Научете се да ги тренирате и ще откриете разликата.

Женска сексуалност и качеството на сексуалния ни живот зависят на първо място от самите жени. Тренировката на интимните мускули е нещо, което със сигурност ще подобри този аспект от живота.

Тайната на интимната гимнастика се е предавала още по времето на гейшите. Тази тренировка била сред основните занимания от обучението им, въпреки че сексът въобще не е влизал в задълженията им. У нас подобни занимания все още са тема табу, докато в Америка подобни курсове се мерят по известност и успеваемост с курсовете по латино-танци и аеробика например.

Мускули на вагината

Тренировката на интимните мускули може да става и в домашни условия. Практикувайки ги редовно, само след месец ще получавате от секса много по-голямо удоволствие.

Меките тъкани между ануса и външните полови органи се наричат перинеум. Тренират се, като, докато ходите по малка нужда, се опитате да прекъснете насила процеса на уриниране. Мускулите, които напрягате в този момент, са именно целта на тренировката.

Схемата на основното упражнение е бавно свиване (стискане), след което бързо свиване–бързо изтласкване. За да се изпълни бавното свиване, си припомнете последното ходене по малка нужда. Бавно напрегнете мускулите, сякаш искате да спрете струята на въображаемата урина.

WC

Упражнението отнема не повече от 5 секунди. Отпускането е за секунда. Следва напрягане (свиване) и отпускане на мускулите колкото е възможно по-бързо. Накрая е изтласкването – умерен напън там, отдолу.

През първата седмица упражнението се изпълнява по пет пъти на ден - 10 бавни свивания, след което 10 напрягания и отпускания и накрая 10 изтласквания. През втората седмица се добавят по още 5 движения към всяко упражнение на ден, докато не станат по 30 движения в едно упражнение. След това, за поддържане на тонуса, е необходимо тази схема да се изпълнява най-малко по 5 пъти на ден.

Редовното практикуване на упражненията ще подобри състоянието на интимните ви мускули. В началото те ще ви се сторят трудни, дори неизпълними, но с времето ще усетите как тренировките развиват еластичността и гъвкавостта на тази зона.

Виж повече

Рейтинг

5 3
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати