Тя имаше перфектно тяло! Ето защо се отказа от него

Перфектното тяло

Свалянето на килограмите и поддържането на здравословно тегло изисква много и постоянни усилия – тренировки, хранителен режим и грижа за тялото.

Напоследък в социалните мрежи това се превърна в тренд – всички демонстрират перфектни тела и здравословно хранене. Една блогърка обаче преобръща представите ни за това.

Кейт споделя снимки в социалната мрежа Инстаграм, от които е видно, че дълго време момичето се бори с наднорменото тегло. С много усилия, най-вече във фитнес залата, момичето успява да влезе в перфектна форма.

Кейт обаче избира щастието пред перфектното тяло. Тя се връща към старите си хранителни навици и скоро започва да възвръща килограмите си. Блогърката споделя, че докато е спазвала режима на хранене и тренировки, не е била на себе си.

Бях като обсебена, затова ми е много трудно да гледам снимките си от този период. Вече не искам да изглеждам по този начин, нито изпитвам комплекси, сравнявайки тялото си с тогава.

Блогърката споделя колко нещастна е била в този период на лишения. Например, момичето отказвало да вечеря навън с приятели, защото не можело да се храни с каквото и да е. Освен това тя нямала време да излиза заради интензивните си тренировки.

Несъвършено тяло

В социалните мрежи, момичето отправя важно послание: Здравословният външен вид е различен за всеки!

Понякога качването на килограми е резултатът от щастливия живот.

Кейт вече е много по-щастлива от преди. Отървала се е от комплексите и не се притеснява да показва тялото си, дори по бански.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати