Рускиня, свалила 50 кг, доказа, че няма невъзможни неща

Рускиня 50 кг

Милиони жени по света са обсебени от идеята за идеално тяло, а тези, които наистина имат нужда да свалят няколко килограма, има какво да научат от историята на Таня Рибакова, която е свалила цели 50 килограма.

В детството и тинейджърските си година рускинята от Санкт Петербург винаги е била по-пълна от останалите деца. Теглото ѝ обаче става заплашително, когато е на 17 години, защото тежи цели 105 килограма.

Тогава Таня решава, че трябва да промени тялото си. Днес тя е на 25 години и тежи 55 килограма. Освен това има успешна кариера, показвайки на много други жени как да живеят здравословно и да отслабват.

Това е моята лична история за Пепеляшка, споделя рускинята, която не е имала щастливо детство.

Децата са зли към връстниците си с несъвършенства и затова не се социализирах. Нямах никакви приятели, а прекарвах цялото си свободно време в четене на книги.

Пълното ми тяло беше причината да не съм уверена като дете. Много пъти съм се прибирала от училище плачейки. Сега обаче изпитвам истинско удоволствие, когато видя своя снимка, споделя още Таня.

Отслабнала рускиня

Още като тинейджърка руснинята е опитвала различни диети, за да свали част от теглото си, но казва, че и най-популярните хранителни режими не са подействали, защото не акцектирали върху здравословното хранене.

Таня казва, че семейството ѝ не е било заможно и по тази причина са се хранели предимно с евтини продукти, които не са здравословни.

С времето проблемите ѝ с теглото се задълбочават и младото момиче започва да се задъхва дори след кратка разходка. Тогава тя разбира, че е нужно да бъде по-дисциплинирана и да отслабне.

Отслабнала рускиня

Първо се налага операция, с която да ѝ отстранят излишните мазнини и излишната кожа по тялото.

След това Таня започва да спортува редовно – всеки ден по няколко часа, и да се храни само със здравословни продукти, намалявайки чувствително количеството на храна в чинията си.

Режимът ѝ дава резултат и макар не веднага, с напредване на времето тя започва да топи килограмите. Дори пуска в YouTube фитнес програмата, с която тренира всеки ден.

7 години по-късно Таня е с 50 килограма по-слаба и казва, че всеки е способен да промени живота си към по-добро, стига да го иска достатъчно силно.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати