Разберете само тук дали сте нарцисист

1 от 5 Снимки

1. Прекалена критичност


Тъй като вътре в себе си, тези хора са несигурни е себе си и непрекъснато се тормозят, че не са толкова съвършени, колкото им се иска. Но се страхуват да насочат критиката към себе си и затова я стоварват върху всеки човек, който им се изпречи на пътя. Обикновено тези хора все недоволстват подценяват непрекъснато постиженията на другите.

Нарцистичното поведение може да нанесе големи щети както върху психиката на нарцисиста, така и на хората около него. Нарцисистите се различават по няколко основни характеристики, които може да видите в нашата галерия.

Повечето нарцисисти имат изключело добре изпипани техники за манипулация и когато разберете, че са ви оплели в мрежите си, обикновено е прекалено късно.

Нарцисизмът е опасна форма на поведение, при която емоциите и самопреценката оказват голямо влияние върху здравия разум и често това има силно последици.

Как да разпознаете нарцистичните хора в обкръжението си, може да проверите като видите кои са техните отличителни характеристики. Разберете кои са нарцисистите и имайте едно наум, ако такъв човек е около вас.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Свързани рецепти