Да отслабваме по време на почивката

Отслабване

Когато сте на почивка, използвайте времето си, за да се сдобиете с тяло-мечта или поне да направите началните постъпки в тази насока. Докато сте свободни от служебните си ангажименти, е най-подходящото време да станете притежатели на по-красиво тяло. И забравете изречението: "На почивка съм, мога да се поглезя..."

Не е необходимо да ставате рано, за да тичате, но ако сте в настроение, джогингът ще ви се отрази много добре. Сами изберете времето и мястото, където да тичате, без да се притеснявате от това как изглеждате и дали тичате с подходящата скорост.

Почивка

Ако сте на море или почивате край река, плуването е най-добрият начин да се вталите. Различните видове упражнения също ще допринесат за вашето вталяване, както и дългите разходки из природните красоти или сред старинните руини на мястото, където почивате.

Тичане по плажа

Можете също така да правите упражнения, докато сте във водата, тъй като това натоварва много тялото и спомага за премахването на излишните килограми.

Салати

Правилното хранене също е много важно по време на почивката. Най-голямата грешка, която можете да направите, е да започнете да се тъпчете с тестени храни и с мазни ястия.

Когато не сте под напрежение, а сте на почивка, е добре да се храните така, както трябва, за да осигурите всичко най-важно за организма си и да не качвате килограми.

Разнообразните плодови и зеленчукови салати, кисело-млечните продукти и обилното количество вода ще допринесат за отслабването ви.

Докато сте на почивка, не се изкушавайте да си угаждате с огромни мелби с бисквити, обилно украсени със сметана.

Ако искате десерт, ориентирайте се към плодовете, които можете да разнообразите с малко кокосови стърготини. Киселите млека с ниска масленост, разнообразени с различни видове плодове, също са подходящ десерт.

Не се отдавайте на страстта си към газираните напитки, докато сте на почивка, дори да ги обичате много. Пийте повече вода, за да се изчисти организмът ви от токсини.

Така не само ще успеете да се отървете от някой и друг излишен килограм, но и ще имате сияен тен на лицето.

Важно е по време на почивката си да сте активни, а да не се излежавате по цял ден. Така след като се върнете от почивката си, ще изненадате колегите си с втален силует.

Виж повече

Рейтинг

5 2
4 1
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
алабалиса
алабалиса
31.07.2013 23:27
А какво да правим ако сме на хотел ол иклузив да не говорим за ултра ол инклузив Че и в стаите си носим чинийките за какво са тези хладилници там Нали сме си платили!
0
0