Истинските съвети за отслабване

1 от 8 Снимки

1. Заменете шоколада с плодове


Вместо шоколад за следобедна закуска хапнете шепа стафиди или фурми. Много по-лесно ще ви е, ако приемете, че шоколадът е парче масло. Никой не би ял масло. Още по-добър вариант е да го замените с банан или няколко мандарини. Ако е подходящият период от годината, имате дори още по-добро предложение пред себе си – сезонните череши, праскови и ягоди;

Диетите са един от най-често използваните методи за отслабване. Друг метод е физическата активност. За да подействат мерките за сваляне на килограми обаче, е добре да следваме реалните съвети за отслабване. Вижте какво наистина работи.

Всички сме чели с какво се хранят звездите. Хранителните режими са известни, а не един и двама са ги следвали стриктно. Странното е, че в повечето случаи резултатът е далеч от очаквания. Причината, на първо място, е това, че се опитваме да променим храненето си из основи.

За да има промяната реално отражение във външния ни вид, не е нужно да включим храни, които не знаем нито как се произнасят, нито как се приготвят. Също така не е нужно да се впускаме в тренировки, толкова продължителни и изтощителни, че забравяме как изглеждат близките ни.

Запомнете – отслабването не трябва да се превръща в мания и абсолютен катаклизъм за живота!

Вместо да спазвате диета, днес ви предлагаме няколко съвета /виж галерията/, с които може да намалите теглото си, без много усилия. Приложете ги в режима си и дори няма да усетите как ще се промените.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати