Хилда Казасян сваля килограми със специална вода! Вижте рецептата

Хилда Казасян

Певицата Хилда Казасян цял живот води война с излишните килограми. Днес тя изглежда перфкетно и просто няма търпение да сподели тайната, която стои зад стройната ѝ фигура.

От известно време насам Хилда залага на правилния подход. Тя обича тялото си и гледа на него като на храм, който не трябва да се замърсява. Тайната ѝ е малка, но пък определено действа – това е специален вид вода, която пие 7 дни в месеца. Резултатите от това са зашеметяващи.

За да е красиво тялото и да се почувстваш пречистен и здрав както психически, така и физически, не трябва да го натоварваш с вредни храни и напитки. Здравословните навици за Хилда не биха били нищо особено, ако не ги съчетаваше с вълшебната си вода. Приемът ѝ води до пълното пречистване на черния дроб, цялостна детоксикация и премахване на токсините. Това я прави идеална за отслабване.

Става дума за малко познатата у нас стафидена вода. Невероятно лечебно средство, тя е едно от най-евтините средства в борбата с излишните килца. На практика всеки може да ви я позволи.

За Хилда е истинско удоволствие да си приготвя уникалната вода, която има приятен вкус и мирис. Тя се прави от около 400 г вода и 150 г тъмни стафиди. Водата се кипва на котлона, без да завира. В този момент се добавят стафидите. Сместа се оставя да ври около двадесет минути.

Тъмни стафиди

След сваляне от котлона водата се прецежда през цедка и се изпива. Задължително е да изпиете цялата течност на гладно, поне половин час преди закуска. Процедурата се повтаря в рамките на една седмица. Може и по-малко, но ефектът на пречистване и отслабване няма да е същия.

Стафидената вода служи за отслабване и за пречистване на черния дроб. Приемът ѝ подпомага храносмилането, намалява киселините и има голяма полза върху кръвообращението.

Единственото задължително условие е стафидите да са тъмни. Причината е, че те са единствените естествени. Цветът на златистите е получен в резултат на химична обработка и ефектът им просто не е същият.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати