Анонимен
Анонимен
Новак

Моите форумни постове

Анонимен
Здравей мила, предполагам, че са ти казали лекарите, че кондиломите не са страшни, а са по-скоро козметичен проблем или иначе казано: грозни са. Появяват се от кожен контакт. Не са класическа полово предавана инфекция. Причинителят им обаче е Човешкият папилома вирус, който в някои случаи причинява рак на шийката на матката. За това, моят съвет е, след като имаш кондиломи да ходиш на редовни профилактични гинекологични прегледи на 6 месеца и винаги да искаш да ти правят цитонамазка. Иначе за самите кондиломи, отиди на дерматолог, ще ти ги изгори с течен азот или с ток. Ще ти сложи упойка, естествено. Може да ти даде и нещо да се мажеш вкъщи. Няма нищо страшно. Успех!
Анонимен
Много ми харесаха коментарите и на двете потребителки, които са коментирали историята ти. Споделям напълно мнението им. Предполагам, че ти си християнка, а той е бил мюсюлманин. Те се правят на много добри пред хората, а иначе като се затворят вкъщи си бият жените, тормозят ги и ги имат само за чистачки, готвачки и крави за разплод. Жените от техния етнос и религия, нямат много голям избор, да не кажа никакъв и се примиряват, но ние имаме щастието да не сме от тях! Защо насила да се набутваме между шамарите?! Освен това ти си мислиш, че той си е имал друга, докато е бил с теб, но може ти да си била третата. Това "по-добре да ти изневеря, защото нямаме бъдеще" ми звучи доста показателно, относно сериозността на връзката му с теб. Предполагам, че коментарът ми ще ти стане неприятен, но целта ми не е да те обидя. Просто искам да подчертая дебело, че мюсюлманските мъже не са за нас! Най-добрата приятелка на майка ми е туркиня и мъжа и е турчин (нормално). Той се прави на много добър пред хората, но майка ми ми е разказвала, как в видяла че отиват заедно до магазина и той върви напред, а тя отзад едвам мъкне торбите и така пуснал вратата пред нея, че щял да я убие. И други случаи е виждала, които са и дали да разбере, че той се държи зле с приятелката й попринцип, когато са само двамата (уж). Колкото и да хулим българските мъже и да си говорим, колко са тъпи, ограничени, тесногръди, недосетливи и всичко, което можем да се сетим все ще е вярно, са 100 пъти по-добри от мюсюлманите (в общия случай)!
Анонимен
Пишеш, че тези "писания" са от преди вашата връзка, а той е само на 25. Според мен, това с възрастните жени може да е било някакъв период и той да е отминал. Сега е с теб, а ти си млада, нали? Все пак пробвай да говориш с него след като това те претеснява. В една връзка най-важното нещо е комуникацията.
Анонимен
На детска градина е по-добре.Така детето се социализира.
Анонимен
Най-вероятно ти се е възпалил пикочният мехур. Вземи си Цистирен и всичко ще ти мине до 1-2 дни.
Анонимен
Първо казваш на вашите, после отиваш с тях в полицията! Замисляш ли се, че и да не кажеш на никой той може да те изнасили пак и пак да те заплаши със същото?! И какво влизаш в омагьосания кръг? Не губи време и направи, това, което съм ти написала по-горе. Мен ме изнасилиха, когато бях на 13 и от срам и от страх не казах на никой, освен на 1 приятелка. Но тя беше на моите години и нямаше как да ми помогне. А съм сигурна, че този е постъпил така и с други момичета. И точно заради такива, които си мълчат, тия изроди се разхождат свободно, а мястото им е в затвора! Там да ги изнасилват тях! Бъди малко по-смела от мен и му дай на този, каквото заслужава!
Анонимен
Нормално е и двамата да сте притеснени. Насърчи го да пробвате пак. Трябва просто да сте спокойни и всичко ще се получи. За това моят съвет е да не правите 1 седмица приготовления за това, ами да оставите нещата да се случат някоя прекрасна романтична вечер.
Анонимен
За да напишеш книга и да намериш някой да се заинтересува от нея, не е толкова просто. Ако наистина искаш да се занимаваш с писане, трябва да започнеш с нещо по-кратко, като разкази, есета, например и да намериш някой, който да впечатли и да го издаде. Според мен би било ужасна загуба да напишеш страхотна история и никой да не й обърне внимание. За съжаление, в България всичко е връзки... Помисли си добре, преди да хвърлиш труда си на вятъра. Освен това има подобна книга, на Стефани Майер. Скоро гледах филма. "Скитница" се казва.
Анонимен
Ако не отшуми до няколко дни, те съветвам да отидеш на лекар. До тогава следи дали имаш други симптоми, като болка при уриниране, например. И не разбрах къде точно те боли, отдолу или ниско в корема? Може приятеля ти да е раздразнил пикочният ти мехур и да имаш лека инфекция. Ако е това не се притеснявай има много хубави билкови хапченца, с който ще ти мине за ден. Пиши на лично да ти кажа кои са, за да не излезе, реклама. Но и аз имам подобни проблеми понякога след секс.
Анонимен
Мило дете, за да започнат родителите ти да те приемат на сериозно още много, много хляб трябва да изядеш. Трябва да завършиш, да станеш самостоятелна. Не обръщай внимание, на провокациите и давай само напред и нагоре! Аз съм на 23 и баща ми още не ме приема на сериозно и не знам дали някога изобщо ще ме приеме. Абстрахирай се от това и следвай мечтите си! Успех!