Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Мрежата»Анонимен»Моите коментари
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
Когато жените вдигат скандали - зле, когато не вдигат - още по-зле! Дано времето, в което имаш да изплащаш кредитите си, да мине по-бързо, но ние жените така сме устроени. Искаме да осигурим децата си и в един момент само това е важно.
Анонимен коментира:
Не разбирам защо млади момичета се занимават с мъже (дъртаци), които могат да им бъдат бащи. А относно секса, по мои груби сметки за 6-те месеца, в които сте заедно сте правили секс 2-3 пъти. И моето мнение е, че само си вдига самочувствието с теб. Когато сексът не върви след известно време и връзката започва да не върви. Губиш си времето с него.
Анонимен коментира:
По-добре сама отколкото зле придружена!
Анонимен коментира:
Не мога да повярвам, че загубих 10 минути от живота си за да прочета тази простотия...
Анонимен коментира:
Момиче, имам печалният опит от връзка с наркоман. Колкото и да е мил, любезен, галантен, той е зависим. Той има непрекъсната нужда от наркотици, следователно и от пари. Никъде не може да се хване на постоянна работа, защото хората разбират, че е наркоман и го гонят. Сещаш ли се за постоянната нужда от пари, за която споменах в началото? Именно! Започва да разпродава имуществото си, след това започва да иска пари от теб, започва да иска да залага и твои вещи, но след това не може да ги откупи... Може и теб да продаде заради дневната си доза! А ти колкото и да си Майка Тереза, да искаш да му помогнеш, да ревеш и да се ядосваш, дори да ревеш с него, докато той лее крокодилски сълзи и казва как иска да се откаже, НЯМА ДА ГО НАПРАВИ! НЯМА БИВШ НАРКОМАН! За това родителите ти са прави! Защото освен да те ограби и продаде, може да те направи като него! Обаче повечето хора разбират какво е да си наркоман след първата си абстиненция. Тогава разбират, че това не е просто забавление. Не бъди глупава! Благодари на родителите си, че са те разделили от този човек! И си запали свещ в църква, че си се отървала!
Анонимен коментира:
Не смятам, че си бременна. Всичко е на стресова основа. За твое успокоение може да си вземеш тест, но моят съвет е просто да се успокоиш.
Анонимен коментира:
Добре като толкова много се харесвате защо не скъсате с гаджетата си и не се съберете?! Защо наранявате невинни хора?! Не мога да го разбера това. Пък и защо ще бъдеш с някой като не ти е достатъчен и се занимаваш и с други?...
Анонимен коментира:
Много мразя като започнете да пишете хейтърски коментари на децата! Това дете, което е писало тук, има първи любовни трепети, което е абсолютно нормално! Всеки ги е имал и те са ужасно объркващи и смущаващи. Не знаеш как да постъпиш и никакъв съвет не е в състояние да ти помогне! Докато този период просто не отмине! Не е срамно момиче да харесва момче,или да се целунат на 13 години. Срамно е, че има определени етнически групи, които на тази възраст раждат! Към авторката: Мило дете, след като не харесваш вече момчето скъсай с него. Обаче не бързай да тръгваш веднага с някой, който просто си харесала. Първо го опознай, бъдете приятели, за да можеш да бъдеш сигурна, че няма да се подиграе на чувствата ти, да те нарани или че ще те използва. Колкото по-внимателно подбираш приятелите си, толкова по-малко ще страдаш.
Анонимен коментира:
Може да е нещо моментно. Изчакай! Може жена ти да е под напрежение в университета заради изпити, курсови, проекти, първоначално е голям стрес. Пък трябва да се грижи и за домакинството и детето, може би и идва в повече. Бъди мил с нея и гледай да ти минават покрай ушите тези щуротии за развод.
Анонимен коментира:
От много рано сте почнали наркотиците, ми се струва!
Анонимен коментира:
Имам един познат, чийто "вечен проблем" е същият като твоя. Харесва само празноглави красавици, манекенки и т.н. и после след всяка поредна от този вид ми се оплаква колко са тъпи и как не може 1 смислен разговор да проведе с тях. Не казвам, че 100% от манекенките са тъпи, обаче болшинството са такива. Винаги когато видя жена, която видимо е вложила 4 часа от деня си във ежедневния си външен вид, си мисля, че няма с друго, какво да се похвали или да покаже освен това. А много мъже се впечатляват от това. Ти искаш да си с това момиче, защото е много красива, но не виждам защо продължаваш да правиш опити за смислен разговор след като постоянно получаваш някакви "плоски отговори"? Наистина ли не виждаш къде е липсващото звено?
Анонимен коментира:
Още те тресе пубертета теб! Свестните момчета в днешно време са много малко и като намериш трябва да си седиш на г*за. Сега тичай и се прави на глупачка заради някой, за който си била еднократно забавление!
Анонимен коментира:
Вие, дребните, колко драма си вкарвате в живота... Абсолютно излишно е! И няма как някой да ти помогне на този етап, в който се впечатляваш от всичко. Ще мине време и на много неща ще спреш да обръщаш внимание. По-скоро се опитай да се съсредоточиш върху себе си, училището и приятелите, отколкото върху този как те погледнал, онзи как те подминал, другия как направил нещо друго.
Анонимен коментира:
Според мен скучаеш и си измисляш проблеми...
Анонимен коментира:
Мисля, че ако не му говориш 1-2 седмици след такова нещо ще преосмисли поведението си, поне временно...
Анонимен коментира:
Просто говори с него! Повечето мъже са доста недосетливи и трябва нещата да им се казват директно.
Анонимен коментира:
След като си имала болка и парене може да се касае за гъбична инфекция. Много често се получават след употребата на силни антибиотици, какъвто си пила ти. Според мен е добре да отидеш на гинеколог, дори и да ти е минало, за всеки случай. Освен това след като водиш полов живот трябва да ходиш на гинеколог 1 път годишно задължително. Това е единствената превенция на рака на шийката на матката. Неприятен е прегледа, но по-добре да ти бъде неприятно 10 минути и да ти каже, че всичко е наред, отколкото да се притесняваш.
Анонимен коментира:
Аз съм на 24 и имам същият проблем и до ден днешен не съм намерила начин да го реша. 1 минута преди да изляза пред хората съм абсолютно спокойна, в момента, който изляза и започва да ми трепери гласа и не само. Да си обърквам изреченията. Просто сме прекалено чувствителни и притеснителни с теб... :(