Ezine.bg»Мрежата»Йозлям Кадирова»Моите форумни постове
Йозлям Кадирова
Йозлям Кадирова
Експерт

Моите форумни постове

Йозлям КадироваТака може ли да се забременее?
Винаги има възможност, дори минимална такава.
Йозлям КадироваБелези от варицела?
Най - добре е да се посъветвате с дерматолог. Лично при мен Контрактубексът не помогна, но не ставаше въпрос за белези от варицела.
Йозлям КадироваКак да предотвратим цепенето на ноктите?
Макар и накратко, темата ти включва основната причина за нацепването на ноктите. Но витамините са също неделима част от нашето здраве, та дори и да се отнася до това на ноктите.
Йозлям КадироваНамерих нещо в джоба му, какво да мисля?
Разбира се, че трябва да поговорите, но внимавай, темата за мъжката гордост е лесно засягаща, а ако ти изневерява - сама ще разбереш по жестпвете и думите му.
Йозлям КадироваСъществува ли истинската любов?
Разбира се, че съществува и всеки я среща, когато му е дошло времето. Любовта не е изгубена стотинка, за да питаш как да я намериш
Йозлям КадироваДа сбъдна ли мечтата си?
Не пътувай, където и да било. Мъж, който спира контактите си с теб - само заради това, че си му отказала личма снимка, е противен разгонен мъж. Не е нито добър (а и няма как да го разбереш от интернет), нито заслужава да вървиш в друга държава.. сама, в ново място. Ако искаше да е с теб - нямаше да спре да общува с теб, проумей го.
Йозлям КадироваМного са ми малки гърдите
Няма какво да направиш - всичко е генетика и всичко е индивидуално. Но дори и да си останат така, се научи да ги приемаш и да живееш с тях, а не да си създаваш излишни комплекси.
Йозлям КадироваВъпрос за Хартия за печене
Използвам я за всичко, което е *сухо - т.е. погачи, картофки, бисквитки, блатове и т.н.
Йозлям КадироваНе ни се получи от първия път
Много глупаво от ваша страна да почнете да правите секс, а да нямате елементарна сексуална култура. • не се забременява толкова лесно • за бременност е нужна овулация, която няма как да е няколно дена преди наатъпване на менструацията.
Йозлям КадироваМомчетата ми сринаха самочувствието
Не обръщай внимание и ги премахни от живота си. Не си в правилната компания. И се грижи за външния си вид - не заради околните само, но и заради себе си и за това да се чувстваш добре в кожата си.
Йозлям КадироваИскам мнения за моето творчество
Не виждам нещо .. поетично, по-скоро са някакви хвърлени изречения - реално ако наистина това желаеш, трябва да опитваш повечко.
Йозлям КадироваКакво сготвих днес?
Пълнени пилешки бутчета на фурна
Йозлям КадироваЦикъла ми дойде 2 пъти в един месец!?!
На всяка жена поне веднъж през живота й се случва това. Няма страшно, стига да не е така всеки път.
Йозлям КадироваИскрен ли е с мен?
Може би да мислиш по-разумно. И да се опитваш да го опознаеш, както и да правиш крачка за сближаването ви.
Йозлям КадироваТой иска секс, а аз не - затова ще ме зареже!
В крайна сметка е ужааасно голяма грешка е да "пуснеш" на някого, само защото ще те зареже. Факт е, че ако ти наистина го желаеше - нямаше да се стигне дотук, за да се допитваш до куп непознати хора. И такава връзка няма да просъществува дълго
Йозлям КадироваПомощ, имам ревнив син
Посъветвай се със специалист относно това как е правилно да постъпиш. Детската психика е лабилна и една погрешна стъпка може да коства психическата му увреда за цял живот (като комплекси от най-различни видове)
Йозлям КадироваОтносно имената на децата
Въпрос на вкус и личен избор. На мен традиционните български имена не ми допадат - или са често срещани или са простооо....
Йозлям КадироваПърви симптоми на бременност
Сънливост, апетит и един-единствен път световъртеж и замаяност. Болки нямах през цялата бременност, нито гадене и повръщане.