Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Мрежата»Йозлям Кадирова»Моите форумни постове
Йозлям Кадирова
Йозлям Кадирова
Експерт

Моите форумни постове

Йозлям КадироваТака може ли да се забременее?
Винаги има възможност, дори минимална такава.
Йозлям КадироваБелези от варицела?
Най - добре е да се посъветвате с дерматолог. Лично при мен Контрактубексът не помогна, но не ставаше въпрос за белези от варицела.
Йозлям КадироваКак да предотвратим цепенето на ноктите?
Макар и накратко, темата ти включва основната причина за нацепването на ноктите. Но витамините са също неделима част от нашето здраве, та дори и да се отнася до това на ноктите.
Йозлям КадироваНамерих нещо в джоба му, какво да мисля?
Разбира се, че трябва да поговорите, но внимавай, темата за мъжката гордост е лесно засягаща, а ако ти изневерява - сама ще разбереш по жестпвете и думите му.
Йозлям КадироваСъществува ли истинската любов?
Разбира се, че съществува и всеки я среща, когато му е дошло времето. Любовта не е изгубена стотинка, за да питаш как да я намериш
Йозлям КадироваДа сбъдна ли мечтата си?
Не пътувай, където и да било. Мъж, който спира контактите си с теб - само заради това, че си му отказала личма снимка, е противен разгонен мъж. Не е нито добър (а и няма как да го разбереш от интернет), нито заслужава да вървиш в друга държава.. сама, в ново място. Ако искаше да е с теб - нямаше да спре да общува с теб, проумей го.
Йозлям КадироваМного са ми малки гърдите
Няма какво да направиш - всичко е генетика и всичко е индивидуално. Но дори и да си останат така, се научи да ги приемаш и да живееш с тях, а не да си създаваш излишни комплекси.
Йозлям КадироваВъпрос за Хартия за печене
Използвам я за всичко, което е *сухо - т.е. погачи, картофки, бисквитки, блатове и т.н.
Йозлям КадироваНе ни се получи от първия път
Много глупаво от ваша страна да почнете да правите секс, а да нямате елементарна сексуална култура. • не се забременява толкова лесно • за бременност е нужна овулация, която няма как да е няколно дена преди наатъпване на менструацията.
Йозлям КадироваМомчетата ми сринаха самочувствието
Не обръщай внимание и ги премахни от живота си. Не си в правилната компания. И се грижи за външния си вид - не заради околните само, но и заради себе си и за това да се чувстваш добре в кожата си.
Йозлям КадироваИскам мнения за моето творчество
Не виждам нещо .. поетично, по-скоро са някакви хвърлени изречения - реално ако наистина това желаеш, трябва да опитваш повечко.
Йозлям КадироваКакво сготвих днес?
Пълнени пилешки бутчета на фурна
Йозлям КадироваЦикъла ми дойде 2 пъти в един месец!?!
На всяка жена поне веднъж през живота й се случва това. Няма страшно, стига да не е така всеки път.
Йозлям КадироваИскрен ли е с мен?
Може би да мислиш по-разумно. И да се опитваш да го опознаеш, както и да правиш крачка за сближаването ви.
Йозлям КадироваТой иска секс, а аз не - затова ще ме зареже!
В крайна сметка е ужааасно голяма грешка е да "пуснеш" на някого, само защото ще те зареже. Факт е, че ако ти наистина го желаеше - нямаше да се стигне дотук, за да се допитваш до куп непознати хора. И такава връзка няма да просъществува дълго
Йозлям КадироваПомощ, имам ревнив син
Посъветвай се със специалист относно това как е правилно да постъпиш. Детската психика е лабилна и една погрешна стъпка може да коства психическата му увреда за цял живот (като комплекси от най-различни видове)
Йозлям КадироваОтносно имената на децата
Въпрос на вкус и личен избор. На мен традиционните български имена не ми допадат - или са често срещани или са простооо....
Йозлям КадироваПърви симптоми на бременност
Сънливост, апетит и един-единствен път световъртеж и замаяност. Болки нямах през цялата бременност, нито гадене и повръщане.