ezine.bg»Статии»Здраве»Как да се предпазим
Как да се предпазим

Как да се предпазим

Как да се предпазим от здравословни проблеми и заболявания. Прости съвети за здравословен начин на живот, здравословно хранене и движение.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Храни, от които да се пазите при диабетХрани, от които да се пазите при диабет
16 Август
1
Марина
Диабетът е заболяване, което налага спазването на стриктен хранителен режим. Специалистите апелират да се избягва редовната консумация на газирани напитки, бира, десертни вина, сладките плодови сокове.
Здравословни житейски избори, които да направите като възрастенЗдравословни житейски избори, които да направите като възрастенТова са само някои от изборите на здравословен начин на живот, които трябва да направите като възрастни хора. Ако последвате някой, то със сигурност ще усетите ползотворна и позитивна промяна във вашето ежедневие.
Ръководство за успокояване на слънчеви изгаряния у домаРъководство за успокояване на слънчеви изгаряния у домаЛятото е синоним на забавления, ваканции, пикници и много други дейности на открито. Ръководство за успокояване на слънчеви изгаряния у дома.
6 ефективни домашни репелента6 ефективни домашни репелентаКолкото и приятно да е настъпването на лятото, няма нищо романтично в досадните мухи и комари, които нахлуват в дома ви. 6 ефективни домашни репелента.
Венозен застой - превенцияВенозен застой - превенцияХроничната венозна болест има свойството да прогресира и ако не бъде лекувана адекватно, води до редица усложнения и нарушаване качеството на живот. Венозен застой - превенция:
Хапвайте пъпеш на корем в жегите! Вижте защоХапвайте пъпеш на корем в жегите! Вижте защоВ пъпеша са съдържат специфични растителни влакна, които имат изключително благотворен ефект върху цялостното здравословно състояние на организма ни.
Чайове против бръчкиЧайове против бръчкиЧайове против бръчки. Тези билки ще поддържат кожата ви млада и свежа по-дълго.
Колко често трябва да сменяме пижамата?Колко често трябва да сменяме пижамата?Колко често сменяте пижамата и спалното си бельо? Защо е толкова важно да перете пижамата си често?
България отбелязва Световния ден без тютюнопушенеБългария отбелязва Световния ден без тютюнопушенеНа 31 май по инициатива на Световната здравна организация в почти всяка държава се отбелязва Световния ден без тютюнопушене. За пореден път в кампанията се включва и България.
Полезни храни за кожата при атопичен дерматитПолезни храни за кожата при атопичен дерматитАтопичният дерматит е кожно заболяване, което е неинфекциозно, хронично и възпалително. Полезни храни за кожата при атопичен дерматит: