Как да се предпазим

Как да се предпазим

Как да се предпазим от здравословни проблеми и заболявания. Прости съвети за здравословен начин на живот, здравословно хранене и движение.
Как да се пазим от респираторни вируси на работа?Как да се пазим от респираторни вируси на работа?Кашляне, кихане, висока температура и отпадналост. Това са само част от оплакванията, причинени от респираторни вируси. Как да се пазим от респираторни вируси по време на работа?
Как да засилим имунитета си преди зиматаКак да засилим имунитета си преди зиматаСилният имунитет е добър през цялата година, но особено в студения период някои съвети за подпомагане на тялото ще бъдат добре дошли. Как да засилим имунитета си преди зимата да е дошла?
Изненадващи неща, които могат да увредят зрението виИзненадващи неща, които могат да увредят зрението виЕто изненадващи неща, които увреждат зрението неусетно. Ако не го сторят напълно, то може да повлияят негативно на способността да виждате на 100 процента, да доведат сърбеж в очите, дразнене и замъглено зрение
Сезонните болести на есентаСезонните болести на есента
11 Окт.
Admin
Рисковите болести за есента са няколко вида, но всички са обединени от едно – провокирани са от неправилния начин на живот, отслабналия имунитет, разстройство в нервната система
Как да преодолеем есенната депресияКак да преодолеем есенната депресия
07 Окт.
Жана Г.
Поради недостиг на слънце душевното ни състояние се помрачава и често се стига до т. нар. есенна депресия. Ето и нашите бързи съвети как да се избавите от есенната депресия и обвзелото ви чувство на тъга и апатия.
Топ 3 навика, които са ключови за здравия пикочен мехурТоп 3 навика, които са ключови за здравия пикочен мехурТоп 3 навика, които са ключови за здравия пикочен мехур. В следващите редове вижте кои са те и какво трябва да направите:
Често се чувствате подути? Може да е виновна една съставкаЧесто се чувствате подути? Може да е виновна една съставкаАко често се чувствате подути след хранене, не бързайте да обвинявате богатите на фибри храни. Истинският виновник може да ви изненада.
Как да се справим с есенните алергии?Как да се справим с есенните алергии?Разходка из парка в пухкав пуловер може да звучи като перфектният начин да прекарате един прекрасен есенен ден, но когато този сценарий включва хрема, сърбящи очи и досадна кашлица. Как да се справим с есенната алергия?
Три праскови дневно срещу рак на гърдатаТри праскови дневно срещу рак на гърдатаЗа предпазване от рак на гърдата да се похапват праскови всеки ден, сочи друго проучване. Яденето само на три праскови на ден може да помогне на жените да преборят заболяването, смятат учени.
Как да се справим с грипния сезон в училищеКак да се справим с грипния сезон в училище
31 Август
Предотвратяването на грипа в училищата е съвместно усилие. Учениците, родителите и персоналът трябва да вземат необходимите предпазни мерки. Как да се справим с грипния сезон в училище.