Тридневен глад може да възстанови напълно имунната ви система

Тридневен глад може да възстанови напълно имунната ви система

Три поредни дни на пълен глад може да възстановят разклатената ви имунна система в сезона на грипа и настинките и дори да намалят риска от ракови заболявания.

1

Имунна система

Имунна система - последните заглавия, подбрани публикаци и препоръки. Всичко на тема Имунна система от Ezine.bg. Преглед на статиите за Имунна система. Online портал за здраве, звезди, дом, семейство и деца и Имунна система.
Имунна система - Имуностимулираща терапия само с български продукти

Имуностимулираща терапия само с български продукти

22.12.20160609

Има продукти, които растат свободно по нашите територии и които трябва да вземат централно място в нашето меню. Какво можете да използвате като имуностимулираща терапия, разберете тук

Имунна система - Пазете си тлъстините - защитават от инфекции

Пазете си тлъстините - защитават от инфекции

20.12.20160944

Тлъстините, от които всеки иска да се отърве, са много по-полезни, отколкото се смяташе досега. Те се оказват първата защита от патогени, обясняват учени от университета в Питсбърг

Имунна система - С мъжа ви имате еднаква имунна система!

С мъжа ви имате еднаква имунна система!

23.02.20160450

Когато заживеете с партньора си, имунната ви система с времето започва да си прилича. Въпреки че всеки организъм е уникален, общите хранителни навици дават своето отражение.

Имунна система - Странични ефекти от приема на имуномодулатори

Странични ефекти от приема на имуномодулатори

03.08.201501147

В наши дни понижената имунна система се смята за виновна за повечето заболявания. Укрепването ѝ е една от главните задачи на съвременната медицина. Като най-добър метод за това някои смятат приемът на имуномодулатори.

Имунна система - Какво е имунотерапия

Какво е имунотерапия

22.06.201501280

Имунотерапията представлява биологичен метод за лечение на злокачествени заболявания. Целта на този вид лечение на рак е да стимулира естествените защитни сили на организма, за да се пребори той успешно със злокачествените клетки.

Имунна система - Автоимунни заболявания

Автоимунни заболявания

09.06.2015013699

Автоимунните заболявания са група заболявания, при които има хиперактивност на имунната система, която унищожава здравите тъкани, клетки и органи в своя собствен организъм. Симптоми при автоимунно заболяване.

Имунна система - Как да се предпазите от настинки

Как да се предпазите от настинки

30.03.201501862

С настъпването на все по-студените зимни дни значително се увеличава броят на хората с простудни и инфекциозни заболявания. Как да подсилим имунната си система срещу настинки.

Имунна система - Понижен имунитет! Какво да правя?

Понижен имунитет! Какво да правя?

13.03.201501567

Орехите са идеални за повишаване на имунитета – единият вариант е да хапвате ежедневно по 5-6 ядки. Може да се приготви и отвара с помощта на листата на ореха.

Имунна система - Причини за понижен имунитет

Причини за понижен имунитет

06.03.201503740

Под термина имунитет се разбира устойчивостта на организма срещу инфекциите. В своята същност той по-скоро представлява способността на организма да поддържа вътрешния баланс на клетъчните си структури.

Имунна система - Как да подсилим имунната система

Как да подсилим имунната система

06.04.2014012476

Витамин С оглавява листата на най-полезните за имунната система хранителни съставки. Витамин Е и бета-каротин също играят изключително важна роля за доброто състояние на имунитета ни.

Имунна система - Зеленото е цветът на хармоничната душа

Зеленото е цветът на хармоничната душа

28.03.201401278

Нюансите на зеленото зареждат тялото и душата ни с енергия и създават чувство на хармония. Лимонено зеленото благоприятства движението на енергията в тялото и стимулира имунната система

Имунна система - Как да изтребим 2 кила бактерии в организма ни?

Как да изтребим 2 кила бактерии в организма ни?

14.03.2014020876

Около 2 килограма бактерии живеят в човешкото тяло. Положителните и приятни емоции, здравият смях допринасят за производството на ендорфин - хормонът на радостта.