Тридневен глад може да възстанови напълно имунната ви система

Тридневен глад може да възстанови напълно имунната ви система

0

Три поредни дни на пълен глад може да възстановят разклатената ви имунна система в сезона на грипа и настинките и дори да намалят риска от ракови заболявания.

1
Имунна система - последните заглавия, подбрани публикаци и препоръки. Всичко на тема Имунна система от Ezine.bg. Преглед на статиите за Имунна система. Online портал за здраве, звезди, дом, семейство и деца и Имунна система.
Имунна система - Имуностимулираща терапия само с български продукти

Имуностимулираща терапия само с български продукти

22.12.20160461

Има продукти, които растат свободно по нашите територии и които трябва да вземат централно място в нашето меню. Какво можете да използвате като имуностимулираща терапия, разберете тук

Имунна система - Пазете си тлъстините - защитават от инфекции

Пазете си тлъстините - защитават от инфекции

20.12.20160913

Тлъстините, от които всеки иска да се отърве, са много по-полезни, отколкото се смяташе досега. Те се оказват първата защита от патогени, обясняват учени от университета в Питсбърг

Имунна система - С мъжа ви имате еднаква имунна система!

С мъжа ви имате еднаква имунна система!

23.02.20160369

Когато заживеете с партньора си, имунната ви система с времето започва да си прилича. Въпреки че всеки организъм е уникален, общите хранителни навици дават своето отражение.

Имунна система - Странични ефекти от приема на имуномодулатори

Странични ефекти от приема на имуномодулатори

03.08.20150734

В наши дни понижената имунна система се смята за виновна за повечето заболявания. Укрепването ѝ е една от главните задачи на съвременната медицина. Като най-добър метод за това някои смятат приемът на имуномодулатори.

Имунна система - Какво е имунотерапия

Какво е имунотерапия

22.06.20150835

Имунотерапията представлява биологичен метод за лечение на злокачествени заболявания. Целта на този вид лечение на рак е да стимулира естествените защитни сили на организма, за да се пребори той успешно със злокачествените клетки.

Имунна система - Автоимунни заболявания

Автоимунни заболявания

09.06.2015011590

Автоимунните заболявания са група заболявания, при които има хиперактивност на имунната система, която унищожава здравите тъкани, клетки и органи в своя собствен организъм. Симптоми при автоимунно заболяване.

Имунна система - Как да се предпазите от настинки

Как да се предпазите от настинки

30.03.201501637

С настъпването на все по-студените зимни дни значително се увеличава броят на хората с простудни и инфекциозни заболявания. Как да подсилим имунната си система срещу настинки.

Имунна система - Понижен имунитет! Какво да правя?

Понижен имунитет! Какво да правя?

13.03.201501408

Орехите са идеални за повишаване на имунитета – единият вариант е да хапвате ежедневно по 5-6 ядки. Може да се приготви и отвара с помощта на листата на ореха.

Имунна система - Причини за понижен имунитет

Причини за понижен имунитет

06.03.201502768

Под термина имунитет се разбира устойчивостта на организма срещу инфекциите. В своята същност той по-скоро представлява способността на организма да поддържа вътрешния баланс на клетъчните си структури.

Имунна система - Как да подсилим имунната система

Как да подсилим имунната система

06.04.2014011049

Витамин С оглавява листата на най-полезните за имунната система хранителни съставки. Витамин Е и бета-каротин също играят изключително важна роля за доброто състояние на имунитета ни.

Имунна система - Зеленото е цветът на хармоничната душа

Зеленото е цветът на хармоничната душа

28.03.201401228

Нюансите на зеленото зареждат тялото и душата ни с енергия и създават чувство на хармония. Лимонено зеленото благоприятства движението на енергията в тялото и стимулира имунната система

Имунна система - Как да изтребим 2 кила бактерии в организма ни?

Как да изтребим 2 кила бактерии в организма ни?

14.03.2014120178

Около 2 килограма бактерии живеят в човешкото тяло. Положителните и приятни емоции, здравият смях допринасят за производството на ендорфин - хормонът на радостта.

  • Новини и Съвети

  • Нови
  • Последно коментирани
  • Популярни
  • Най-коментирани