Причини за тремор на ръката и пръстите

Причини за тремор на ръката и пръстите

0

С термина тремор се описват треперенето и други неволни движения на различни групи от мускули в човешкото тяло, които имат известен ритъм. Най-често с това той се появява при ръцете и пръстите, но също така може да порази краката, торса, лицето

1
Симптоми - С илачите на проф. Мермерски срещу алергиите

С илачите на проф. Мермерски срещу алергиите

15.03.2017053

Вижте това профилактично лечение с народни средства на проф. Мермерски, което ще ни помогне по-бързо и по-безболезнено да се избавим от проявите на съответната алергична реакция.

Симптоми - Какво предизвиква симптомите на задух?

Какво предизвиква симптомите на задух?

24.02.20170345

Обикновено задух се получава, когато има нарушение в нивата на молекулите с кислород в кръвта и наличните водородни йони. До това състояние води артериалната хипоксия, която се появява при продължително стоене на голяма надморска височина.

Симптоми - Болките в петите: Какво сигнализират?

Болките в петите: Какво сигнализират?

04.02.20170991

Болките в петите се появяват най-често рано сутрин, след като човек се събуди и направи първите си крачки за деня. Възможна е и появата им след продължителен период на ходене или седеж.

Симптоми - Симптоми на зараза с хеликобактер пилори

Симптоми на зараза с хеликобактер пилори

31.01.20170566

Много често стомашно-чревните проблеми се дължат на зараза с хеликобактер пилори и инфекциите причинени от чуждите микроорганизми, попаднали в тялото на човек.

Симптоми - Шест ранни симптома при левкемия

Шест ранни симптома при левкемия

30.01.2017012840

В наши дни ракът се превърна в чумата на 21 век. Поради начина на живот в съвременния свят – храните, стреса и замърсяването, случаите на тежките онкологични заболявания растат главоломно.

Симптоми - Скритите признаци, които издават депресия

Скритите признаци, които издават депресия

29.01.201709010

Зимата несъмнено е сезонът, който предразполага най-много към такива мрачни чувства. Човек, който страда от скрита депресия, често се налага да се справя сам с вътрешните демони, които го обземат.

Симптоми - Симптоми на стреса, които не трябва да подминавате

Симптоми на стреса, които не трябва да подминавате

28.01.201701833

В света, в който живеем, стресът е неделима част от ежедневието. Някои хора по-лесно приемат реалността, докато при други тревожността става хронична.

Симптоми - Ранни симптоми при проблеми с вестибуларния апарат

Ранни симптоми при проблеми с вестибуларния апарат

26.01.201705541

Вестибуларният апарат се намира в ухото. Основната му функция е пазенето на равновесие при хората. Представляван е от горната част на ципестия лабиринт на вътрешното ухо. Другата част от същия този ципест лабиринт принадлежи към органа на слуха.

Симптоми - Опасен ли е намаленият пулс?

Опасен ли е намаленият пулс?

20.01.20170472

Много хора страдат от различни смущения при работата на сърцето. То е деликатен орган и трябва да подхождате много внимателно при появата на проблеми във функционирането му. Такъв проблем е и намаляването на пулса.

Симптоми - Първите признаци, че имате проблем с черния дроб

Първите признаци, че имате проблем с черния дроб

12.01.2017017080

Функцията на черния дроб и да пречиства кръвта и да предпазва тялото от инфекции. Затова трябва да следим дали и той като всеки друг орган, е здрав. Има няколко признака, по които може да разпознаете проблемите с черния дроб.

Симптоми - Направете си този тест и разберете дали имате здравословен сън

Направете си този тест и разберете дали имате здравословен сън

29.12.20160360

Качественият и здравословен сън е важен, за да имаме достатъчно енергия през деня, а безсънието може да е източник на редица болести. Далеч преди безсънието обаче има симптоми, че не спите добре.

Симптоми - Как да разпознаете ставния ревматизъм?

Как да разпознаете ставния ревматизъм?

06.12.20160430

Ако искате да се предпазите от ставен ревматизъм, винаги внимавайте да не се излагате на течение, хранете се правилно, без да гладувате. Избягвайте стреса и консумацията на тлъста и мазна храна.

Избрани

Популярно по Темата

 • Споделени Истории

 • Нови
 • Коментирани
 • Популярни
 • Любими
 • Google+
 • Pinterest

 • Новини и Съвети

 • Нови
 • Последно коментирани
 • Популярни
 • Най-коментирани