Внимание! Симптомите на Лаймската болест, които може да пропускате

Внимание! Симптомите на Лаймската болест, които може да пропускате

0

Според официалната статистика всяка година около 700 българи се разболяват от Лаймска болест. Заболяването е изключително опасно. Представлява инфекция, която се предава от кръвосмучещи насекоми.

1
Симптоми - Какво е епидидимит и какви са симптомите

Какво е епидидимит и какви са симптомите

06.04.20170101

Има две групи бактерии, които възпаляват надсеменника – едните са организми обитаващи червата (колиформи), а другите са организмите, които причиняват болестите предавани по полов път.

Симптоми - Признаци за недостиг на витамин В6

Признаци за недостиг на витамин В6

04.04.201701334

Витамин В6 е особено важен за правилното функциониране на организма. Той отговаря за имунитета и нервна система, а недостигът му може да застраши здравето. Той се изразява във физически и психически симптоми.

Симптоми - Вирусите ни правят по-умни

Вирусите ни правят по-умни

31.03.2017037

Оказва се, че смятаните до момента за безполезни ретровируси са от решаваща роля за изграждането на човешкия мозък. Вродените вируси не само не са опасни – те играят решаваща роля за интелектуалното ни развитие.

Симптоми - Болки в подмишниците? Прочетете това

Болки в подмишниците? Прочетете това

27.03.20170339

Болките в подмишницата могат да се дължат на много причини. Някои от тях не трябва да ни притесняват, но има заболявания, предизвикващи подобен симптом. Точно и по тази причина при появата на това неразположение незабавно потърсете лекар

Симптоми - Причини за нарушен мускулен тонус

Причини за нарушен мускулен тонус

24.03.20170112

Нарушеният мускулен тонус се проявява най-вече при децата. Появява се внезапно и се характеризира с прекалена отпуснатост или обтегнатост на мускулите.

Симптоми - Причини за тремор на ръката и пръстите

Причини за тремор на ръката и пръстите

19.03.20170483

С термина тремор се описват треперенето и други неволни движения на различни групи от мускули в човешкото тяло, които имат известен ритъм. Най-често с това той се появява при ръцете и пръстите, но също така може да порази краката, торса, лицето

Симптоми - С илачите на проф. Мермерски срещу алергиите

С илачите на проф. Мермерски срещу алергиите

15.03.20170125

Вижте това профилактично лечение с народни средства на проф. Мермерски, което ще ни помогне по-бързо и по-безболезнено да се избавим от проявите на съответната алергична реакция.

Симптоми - Какво предизвиква симптомите на задух?

Какво предизвиква симптомите на задух?

24.02.20170393

Обикновено задух се получава, когато има нарушение в нивата на молекулите с кислород в кръвта и наличните водородни йони. До това състояние води артериалната хипоксия, която се появява при продължително стоене на голяма надморска височина.

Симптоми - Болките в петите: Какво сигнализират?

Болките в петите: Какво сигнализират?

04.02.201701185

Болките в петите се появяват най-често рано сутрин, след като човек се събуди и направи първите си крачки за деня. Възможна е и появата им след продължителен период на ходене или седеж.

Симптоми - Симптоми на зараза с хеликобактер пилори

Симптоми на зараза с хеликобактер пилори

31.01.20170858

Много често стомашно-чревните проблеми се дължат на зараза с хеликобактер пилори и инфекциите причинени от чуждите микроорганизми, попаднали в тялото на човек.

Симптоми - Шест ранни симптома при левкемия

Шест ранни симптома при левкемия

30.01.2017014730

В наши дни ракът се превърна в чумата на 21 век. Поради начина на живот в съвременния свят – храните, стреса и замърсяването, случаите на тежките онкологични заболявания растат главоломно.

Симптоми - Скритите признаци, които издават депресия

Скритите признаци, които издават депресия

29.01.201709409

Зимата несъмнено е сезонът, който предразполага най-много към такива мрачни чувства. Човек, който страда от скрита депресия, често се налага да се справя сам с вътрешните демони, които го обземат.

  • Новини и Съвети

  • Нови
  • Последно коментирани
  • Популярни
  • Най-коментирани