Знаците за рак на кожата, които никога не пренебрегвайте

Знаците за рак на кожата, които никога не пренебрегвайте

0

Ако меланомата е забелязана в ранен стадий, тя е лечима. Точно и затова всеки трябва да е запознат със собствените си бенки. Това може и да звучи несериозно, но може да ви спаси живота.

1
Симптоми - Признаци, че може би имате проблеми с психичното здраве

Признаци, че може би имате проблеми с психичното здраве

25.05.20170498

Всеки понякога чувства, че полудява. Дали това е така? Малкото осведоменост около огромния брой проблеми, свързани с психическото здраве, и откритото пренебрежение спрямо психиатрите води до това, че често хората въобще не знаят, че имат проблем

Симптоми - Какво е синдром на неспокойните крака и какво го причинява?

Какво е синдром на неспокойните крака и какво го причинява?

15.05.20170122

Престоят в офиса, работата на компютър, седенето зад волана и в градския транспорт – всичко това води до заседналия живот на хората от 21-ви век.

Симптоми - Бъбречна криза - причини, симптоми и лечение

Бъбречна криза - причини, симптоми и лечение

06.05.20170583

Дискомфортът при бъбречна криза може да достигне такава степен, че човек буквално да се свие от болка и да се усеща изтощен. Смята се, че болката от бъбречната криза е една от най-силните, които човек може да изпита.

Симптоми - Внимание! Симптомите на Лаймската болест, които може да пропускате

Внимание! Симптомите на Лаймската болест, които може да пропускате

24.04.20170837

Според официалната статистика всяка година около 700 българи се разболяват от Лаймска болест. Заболяването е изключително опасно. Представлява инфекция, която се предава от кръвосмучещи насекоми.

Симптоми - Какво е епидидимит и какви са симптомите

Какво е епидидимит и какви са симптомите

06.04.20170174

Има две групи бактерии, които възпаляват надсеменника – едните са организми обитаващи червата (колиформи), а другите са организмите, които причиняват болестите предавани по полов път.

Симптоми - Признаци за недостиг на витамин В6

Признаци за недостиг на витамин В6

04.04.201701496

Витамин В6 е особено важен за правилното функциониране на организма. Той отговаря за имунитета и нервна система, а недостигът му може да застраши здравето. Той се изразява във физически и психически симптоми.

Симптоми - Вирусите ни правят по-умни

Вирусите ни правят по-умни

31.03.2017046

Оказва се, че смятаните до момента за безполезни ретровируси са от решаваща роля за изграждането на човешкия мозък. Вродените вируси не само не са опасни – те играят решаваща роля за интелектуалното ни развитие.

Симптоми - Болки в подмишниците? Прочетете това

Болки в подмишниците? Прочетете това

27.03.20170396

Болките в подмишницата могат да се дължат на много причини. Някои от тях не трябва да ни притесняват, но има заболявания, предизвикващи подобен симптом. Точно и по тази причина при появата на това неразположение незабавно потърсете лекар

Симптоми - Причини за нарушен мускулен тонус

Причини за нарушен мускулен тонус

24.03.20170151

Нарушеният мускулен тонус се проявява най-вече при децата. Появява се внезапно и се характеризира с прекалена отпуснатост или обтегнатост на мускулите.

Симптоми - Причини за тремор на ръката и пръстите

Причини за тремор на ръката и пръстите

19.03.20170898

С термина тремор се описват треперенето и други неволни движения на различни групи от мускули в човешкото тяло, които имат известен ритъм. Най-често с това той се появява при ръцете и пръстите, но също така може да порази краката, торса, лицето

Симптоми - С илачите на проф. Мермерски срещу алергиите

С илачите на проф. Мермерски срещу алергиите

15.03.20170172

Вижте това профилактично лечение с народни средства на проф. Мермерски, което ще ни помогне по-бързо и по-безболезнено да се избавим от проявите на съответната алергична реакция.

Симптоми - Какво предизвиква симптомите на задух?

Какво предизвиква симптомите на задух?

24.02.20170481

Обикновено задух се получава, когато има нарушение в нивата на молекулите с кислород в кръвта и наличните водородни йони. До това състояние води артериалната хипоксия, която се появява при продължително стоене на голяма надморска височина.

  • Новини и Съвети

  • Нови
  • Последно коментирани
  • Популярни
  • Най-коментирани