Целувах се с приятеля му

Целувах се с приятеля му
Здравейте. На 13 съм и имам приятел от около месец. Вчера той замина за 10 дена и аз се мотаех с най-добрия му приятел. Седнахме пред един вход и си говорихме. По едно време аз му говорех, но той не ме гледаше, и понеже бях разлигавена му казах да ме гледа в очите, докато му говоря и обърнах главата му към мен с пръст. Той ме помоли да не му обръщам главата по този начин, защото иначе няма да се стърпи и ще ме целуне. Но аз вече бях разлигавена до краен предел и продължих да го правя.

И след поредното ми обръщане той зарови пръсти в косата ми и ме целуна, но аз бях прекалено изненадана и не реагирах въобще. Когато ме пусна, аз, незнайно защо, бях разочарована, и този път АЗ го целунах. Стояхме така известно време, но накрая той се опита да ми пусне и аз се осъзнах и се откъснах от него. То ми се извини и си говорихме, докато не стана време да си тръгвам. Изпрати ме до моя вход и се разделихме. Вечерта влязох във фейсбук и си писахме, той продължи да ми се извинява и аз накрая му признах, че искам да ме целуне отново, защото много ми хареса чувството. Той направи същото.

Цяла нощ не мигнах, защото чувството за вина не ме оставяше. На сутринта отново му писах във фейсбук и той неочаквано ми изтърси, че заминава за две седмици. А след една седмица и аз заминавам. Та, въпросът ми е: как да се отърва от гадното чувство за вина? Ако го целуна отново, дали ще изчезне? Или ще влоши нещата още повече? Мисля, че го направих, защото приятелят ми не предприема нищо. Откакто сме заедно, той дори не ме е целунал. А аз искам да се целуваме, поне от време на време. МОЛЯ ВИ, ПОМОГНЕТЕ МИ! ! ! !

Коментари (13)

Изпрати
Дани
Дани
30.07.2014 01:44
Не му мисли толкова,какви са тези глупости,2 вечери да не заспиваш?Били са 1-2 целувки и това е,какво толкова има да му мислиш?Прецени с кого искаш да си,ако не,продължавай сама! :)
3
2
Криси
Криси
29.07.2014 13:29
Ами, чесно да си призная, и аз не знам какво искам. Искам единствено чувството за вина да изчезне. Втора нощ вече не мога да спя.
1
0
Алина
Алина
30.07.2014 10:10
Има една приказка: "Гузен, негонен бяга!" Като не знаеш какво искаш, спри да мислиш и да правиш нещо в тази насока. Съсредоточи се върху нещо друго. Например върху образованието си или нещо належащо за в момента, което не търпи отлагане. Любовта няма да ти избяга! Прекалено много бързате вие 13 годишните... Има време за всичко! Но трябва да знаеш, че това с най-добрия приятел на приятеля или на приятелката ти, няма да ти донесе особено приятни емоции. Да не си навлечеш гнева на някого?!
3
0
Lii
Lii
29.07.2014 14:38
Не искам да бъда груба, но вината няма да изчезне като стоиш и нищо не правиш. Така и така всички заминавате някъде, забрави за случилото се и продължавай нататък, животът не е свършил с тези двамата, вече постепенно нещата ще си дойдат на мястото.
0
1
Lii
Lii
29.07.2014 12:54
Защо се занимаваш с глупости? Първо на 13 г си няма кой знае какво два очакваш от приятеля си, работата ти е като си с него да създадеш здрава връзка, нали не очакваш за толкова кратко време да се сближите и да мрете един за друг. Второ той има много тъп приятел, даже не бих го нарекла "най-добър". Трето как очакваш чувството за вина да изчезне като го целунеш? Честно казано не разбрах искаш да продължиш връзката с най-добрия му приятел или се опитваш да останеш със сегашния?
3
0

Рейтинг

4.3
Общо 3 гласували
5 1
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: