Бих направила всичко за него, а той не се интересува

Бих направила всичко за него, а той не се интересува
Здравейте От няколко години имам връзка с един мъж и дори живеем заедно. Никога не сме били перфектна двойка. Той е студен и дистанциран, а уж сме заедно. Дали заради филмите и романите, или заради същността ми, от самото начало се боря да стопя леда от сърцето му, но уви все още не съм успяла. Вкъщи гледам да е винаги чисто и подредено, като се прибере вечер да има сготвена храна. Поддържам външния си вид. Дори не излизам често вечер, за да не е сам и да мога да прекарам поне малко време с него. Обичам го изключително много и съм готова да дам всичко за него, а той сякаш дори не би се пробвал.

Много пъти плачейки съм се заричала да си тръгна, но на сутринта оставам, защото се надявам, че може би е дошъл денят, в който той ще се отпусне. Правим често любов, ако мога да нарека така нещо, което не се състои дори от една целувка. Вечер, докато спи, винаги ме прегръща здраво, но никога не го прави, когато е буден. През деня се държи сякаш говори с приятел, а не любима. Живеем заедно, но не се държим като двойка. Не мога да си обясня защо е такъв и в какво се влюбих. Няма видими проблеми и доколкото знам е имал хубаво детство.

Познавам родителите му, което ми подсказва, че не те са причината да е студен. Приятелките ми казват да го напусна, защото се съсипвам бавно. Да, по-слабохарактерна съм, но знам, че без него ще съм още по-нещастна. Не съм зависима от него откъм пари или жилище, а откъм емоции. Тези прегръдки нощем не ми дават мира. Чудя се, ако ме обича, защо не ми го показва? Трябва ли да си тръгна, за да разбере? [Още подобни истории тук]

Рейтинг

4.8
Общо 4 гласували
5 3
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (12)

sisi1
sisi1
03.12.2015 00:25
ne se strahuvai govori i ako ne se razberete si tragni az izjivqh vsi4ko tova na garba si govorihme mnogo no nqmashe promqna i az si tragnah a toi daje ne se opita da me spre
mnogo boli no shte mine nadqvam se
0
0
една жена
една жена
08.10.2015 20:51
Има такива мъже които крият ревностно чувствата си, и такива където ти свалят звезди пък нищо не струват . Прегръдките му нощем означава ,че много те обича. Приеми човека такъв какъвто е, в противен случай си тръгни. Жените сме такива ако нямаме проблеми гледаме да си ги създадем. Бъди спокойна и се фокосирай върху важните неща.
0
0
Мимито
Мимито
23.08.2015 18:35
Защо всички и казвате да го напусне, не мога да разбера. Според мен ще е добре, ако поговорите, обясни му какво чувстваш, питай го защо се държи така, да не би да си направила нещо, че все е толкова студен. Поговорете спокойно, може пък и да се разберете както трябва или просто той да е свикнал да се държи така, може по трудно да изразява емоциите си. Успех :)
2
0
Р.
Р.
17.08.2015 23:03
По твоето описание, вие сте приятели за секс - временни съквартиранти, двама непознати под един покрив. Съветвам те да се опиташ да опознаеш по-добре този мъж и да преодолееш невидимата преграда между вас. Говорете си, споделяйте. Щом го обичаш се опитай ти да разчупиш рутината в леглото. Ако той те допусне до себе си, значи те обича. Опитай всичко, преди да си тръгнеш. Успех !
2
1
Марго
Марго
29.06.2015 23:26
Напусни(по-точно изгони,или заличи максимално)собственото си аз,и чак тогава щастието ще те споходи!Иначе и с друг да си,пак ще си толкова нещастна.
Жените така и не проумявате защо не живеете щастливо.А не проумявате,защото по природа ви е вродено да не разбирате,да не възприемате и да не осъзнавате правилно това,което виждате и чувате,тоест какви са всъщност нещата от живота.Което води до грешните ви и неправилни действия,постъпки,поведение и обноски спрямо вас самите,от което и всъщност страдате и живеете в липсата на любов,обич,доволство,удовлетвореност,щастие.....!А толкова ви се иска да не е така,а да е различно,нали?Ето малко помощ:
Щастието никога не е било,не е,и няма и да произлезе от интересчийството и егоизмът ви!
Тоест от действията,постъпките,поведението,обноските и изразяването,които очаквате,искате и изисквате от другия спрямо вас.По-кратко написано- искате мъжът да прави и да иска това,което на вас ви се прави и иска,а не каквото на него.Това не е възможно!Щастието е производна на вашите действия,постъпки и поведение спрямо собственото ви аз(нуждите,необходимостите,потребностите ви)а не на мъжът.Мъжът е длъжен за неговото си щастие.
Всеки е толкова щастлив,колкото сам си позволява!
Не се чувстваш и усещаш щастлива?Развивай се и се усъвършенствай,надграждай същността си,докато се научиш да си позволяваш щастието да те спохожда.Можеш го!Възможно е!Учи се както е възможно да се научи и всичко друго на планетата ни,стига да има желание.
Успех! :)
8
1
лиляна
лиляна
27.06.2015 11:33
От самия разказ става ясно,че този мъж не иска да е с теб.Но защо сте заедно тогава?Май не казваш цялата истина.Пък може той да е зависим от теб и да не смее да те напусне,но то е явно,че е безразличен към теб от това,което си написала.
2
3
Sonq Ivanova
Sonq Ivanova
12.06.2015 11:55
И според мен има предишна любов,която явно не е забравил и не може да се отпусне
3
9