Ezine.bg»Споделени Истории»Тийнейджъри»Хората не ме харесват, а искам да имам приятел

Хората не ме харесват, а искам да имам приятел

Хората не ме харесват, а искам да имам приятел
Здвейте. За пръв път пиша някъде за това съм малко объркана. Май ще е най-добре да спра да дрънкам и да говоря направо. Аз съм на 16 и имам проблем с запознанствaта и с приятелите. Просто всички винаги ме прецакват. Искам да си намеря някой койтo да ме обича и аз да го обичам, но ми е трудно. Повечето хора не ме харесват и за нова няма с кого да излизам. На кратко в момента нямам никой.

Една бивша приятелка или по-скоро позната ми предложи да си намеря някой който дори до не ми е гадже ами нещо тип 50 нюанса сиво. Не съм сигурна, но не бих отказала тъй като това до някъде ми допада е без секса, но да. Но и за такава връзка трябва да познаваш хора, а аз няман такива. Е приемам критики и съвети
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (7)

Изпрати
Boyan Miuziurski
Boyan Miuziurski
27.03.2017 14:45
moliate prati mi pokana v skype bobsan802
0
1
Iveto
Iveto
12.09.2016 11:37
То и на мен ми се иска някой дето да ме обича...майка ми глупавата вярва че ще срещна такъв...но днешния свят е заслепен от глупост къде ти такъв ? Всичко е към разрушение и ще се оправям сама. Идват ти разни хора и идеали и се правят че те разбират а после те нараняват. Не е извинение че не знаят какво искат. Не е извинение че са слаби и не разбират от чувства.
2
0
Iveto
Iveto
12.09.2016 11:31
А уж всички искали да намерят любовта. Но не знаят че така няма да я имат. Мислят само за пари и материални блага. Щото са алчни. Но тава е само кратко удоволствие докато не осъзнаят че любовта е нещо по - ценно. Верно е без пари не може. Но всички са се фокусирали изцяло в алчността...и губят себе си по тоя начин.
3
0
Iveto
Iveto
12.09.2016 11:26
Ами права си. Всички хора са ей така е. Хванеш ли се с някой...той те прави на глупачка а след известно време те захвърля като боклук. Всички хора те използват като вещи само защото се правят на по- важни. И с мен са се държали така. И ти казвам че ми писна от такива истории. Сега съм се затворила в себе си и грам не съм социална. И мене хората не ме харесват защото отстрани изглежда че съм високомерна и никой не ми е притрябвал. Отблъсквам ги със самото ми държание. Нямам и аз приятели всички ме предадоха. Имам само некъв скапан приятел дето не ми звъни дълго време и после в един момент се сеща за мен и се чудя как да му бия шута. Всички са така и скоро време ще сложа край и на тая история. Може да ми е адски кофти сама ама мене пита ли ме някой как съм пита ли ме някой "плачеш ли нощем от самота ? " . Всички са безчувствени и алчни и ще си прекарам живота сама затворена в себе си защото не искам да бъда наранявана от такива същества и те не са тези които ще ми дават уроци. Могат само да нараняват друго не знаят. Спасявай си душата че днешния свят не е добър.
3
1
Hristo
Hristo
27.09.2016 20:46
Привет.Аз споделям напълно казаното от теб(надявам се може на ти)Дори не знам дали си все още активна в този форум.Единствената разлика е че аз съм мъж а ти дама.Разсъждавам по подобен начин за живота и най-вече за хората и взаимоотношенията помежду им.Общо взето не си само ти която се чувства по-този начин.Даже започнах да мисля че това е съдба.
Ако искаш може да си пишем от времв на време-без значение кой от къде е?Поздрави
0
0
miglena
miglena
07.09.2016 14:29
Аз имам въпрос. Кое точно от 50 нюанса сиво ти харесва, като изключим секса? Кое остава?
3
0
Ирена
Ирена
30.08.2016 10:29
Ако правилно разбирам от историята, ти си търсиш някой, който да те напляска, защото си твърде незряла и разполагаш с твърде много свободно време. Предлагам ти да инвестираш това свободно време в себе си - да прочетеш някоя хубава книга, да наблегнеш на ученето, да се запишеш на курсове по нещо и т.н. Когато ти станеш по-интересна и стойностна, тогава ще привлечеш и онзи тип внимание, който заслужаваш.
8
3
Стан Ой
Стан Ой
30.08.2016 10:25
Само едно ще ти кажа- тази наистина не ти е приятелка, щом ти е предложила да направиш нещо толкова глупаво.
7
2

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 6
53
43
30
20
10
Дай твоята оценка: