Ezine.bg»Споделени Истории»Здраве»Гадене без повръщане?

Гадене без повръщане?

Гадене без повръщане?
Здравейте, от колко седмица имам гадене, което се появява след обед най-вече чак докато си легна. Ако не взема хапче за повърщане не мога да вечерям. Гаденето се появи след като ми свърши менструацията.

Преди да ми дойде много ме боляха корема и гърдите, през първия ден имах и главоболие. Този месец траеше едва три дни, беше много оскъдна и ми се случва за първи път.

На втория ден вечерта спря, а на третия имаше малко кафяво зацапване като това на последния ден на менструацията. . . Помислих си за бременност - направих тест беше отрицателен. През последния месец и много ям. Имам много голям апетит, почти постоянно съм гладна и още от сутринта чак от глад ме боли стомаха, а съм яла късо вечерта. . .

Другата седмица съм на лекар, надявам се да разбера какво е още тогава, а не да ттъгна по обиколки по доктори. . според вас каква е най-вероятната причина. . . просто до другата седмица едва издържам с това гадене. . благодаря.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (2)

Изпрати
Pixie
Pixie
13.09.2016 20:50
Не е от храната. Гади ми се е без да виждам храна.. на улицата, докато правя нещо вкъщи. Сега от няколко дни като че ли отмина, но гърдите ме болят и са подути.До М. имам цели две и повече седмици. Толкова рано никога не са ме болели. Утре отивам при личната лекарка да видя какво става с мен.
Благодаря ти.
2
0
Пламена M.
Пламена M.
12.09.2016 14:12
Или си в цветна бременност, или е от храната. Опитай да не вечеряш, легни си гладна, нищо няма да ти стане за една вечер. Мисля, че така няма да ти се гади. Ако установиш, че е от това, започни да следваш правилото да не вечеряш след залез слънце, или след 18:00 часа.
1
0

Рейтинг

0
Общо гласували: 0
50
40
30
20
10
Дай твоята оценка: