Ezine.bg»Споделени Истории»Моята Драма»От никой, всичко за всеки, до някой и никой за всички

От никой, всичко за всеки, до някой и никой за всички

От никой, всичко за всеки, до някой и никой за всички
Този Никой, всичко за всеки до. . . някой, никой за всички. Най добро определение за историята която ще прочетете. Г-н х бе бедно момче но с богато сърце. Един можещ човек започнал от малко под нулата изпълнен със силна вяра и нямащ какво да губи той бе уважаван, желан и търсен човек. Винаги отзоваващ се в най трудните моменти за хора с възможности живеещи в един изкуствен свят сътворен от материалната среда. Вечно подценяван и съжаляван.

С времето и много усилия той започна да владее силата и да успява да привлича материални блага благодарение на среда в която бе израснал. заблуден че те са единсвеното парче от пъзела което му липсва за щаслив живот. Не мина много време за да задмине абсолютно всички във всяко едно отношение за щаслив и мечтан живот. Солидни доходи, деца, семейство, къща с голям градиснки двор и басейн и гаражи с лъскави коли.

Дали завистта или заблудата за недостигаемост сравнявана с божество той бе отблъснат от всички. В търсене на отговори бе открил тъмната страна на силата. Тя всячески се опита да му отнеме всичко. Стигнал почти нулевото състояние от което бе започнал благодарение на семейството и детските усмивки откри, че парите са зло. Те не дават щастие, а отнемат всичко с цената да ги притежавате.

Запълват съзнанието с алчни и подли методи дори непознати и немислими за собственото ви аз за да ги удвойте и съхраните. Нещата който изгубите в замяна да ги притежавате са безстойностни за желаните от вас така наречени пари. Сега съжалявам единствено много, защото друго е безсмислено. Благодаря на Бога, че семейството ми е до мен. В гаража отново стоят скъпите и струващи ми твърде много коли, но този път прашасали и неотразими за мен. Сега имам всичко за което мечтае и се труди всеки един от нас, но отново липсва парче от пъзела за щаслив живот. На фона на всичкия лукс за който съм се жертвал и продал няма с кого да го споделя. Непрестанно съм се борил за това което съм в момента.

Човек високо на върха до толкова високо, че няма никого около него. Чувството за празното е несравнимо с когато и да било. Вече е невъзможно да се радвам на малките истински красиви неща. след непристанните опити осъзнавам че съм се превърнал в безчуственно чудовище. човек без сърце развалящ всичко до което се докосне.

Повечето хора В присъствието ми са изкуствени подведени от интереси си толкова много, че не могат да се контролират. Единственото което ме кара да продължа са децата ми. да ги науча да самосъхранят и ценят дребните истински богатства от който сме даром заобиколени. Съвета ми към всички вас е да внимавате какво си пожелавате защото понякога желанията се сбъдват и в повечето пъти е късно за връщане назад
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (1)

Изпрати
Пламена M.
Пламена M.
31.05.2017 16:37
Чакай - ти имаш всичко, от какво се оплакваш. Защо се чувстваш празен, като имаш семейството. Мнозина мечтаят да имат пари, за да подсигурят най-доброто за близките си. Не мрази парите, а ги използвай. Те не са самоцел, а средство. Прави благотворителност, помагай - Вселената ще ти го върне стократно.
0
0

Рейтинг

0
Общо гласували: 0
50
40
30
20
10
Дай твоята оценка: