Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Как да преодолея угасналата любов

Как да преодолея угасналата любов

Как да преодолея угасналата любов
Привет, хора. Как забравяте хората, които обичате? -Че на мен малко не ми се получава, може би см наистина влюбена, но никой не заслужава такова отношения каквото 'моя принц' проявява към мен, то не бяха обиди, лоши , вулгарни нещо отнесени до мен, то не бяха лъжи, изневери, страх да не го изгубя, непрекъснато притеснение когато той ходи някъде да не вземе да се напие, да се целува с друга.

Къде я побирам тая болка от всичко -е , не зная, но явно обичта ми към него надделява във всяко отношение. Та, той е направил от едно нормално, земно момиче кукла на конци. Как да се справя , как да утихнат нещата? Как? Ще съм наистина благодарна, ако някой сподели неговия начин да се отърси от една , вече угаснала за другия във връзката любов , как се изправя след като е сравнен със земята, след като е сринат?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (15)

Изпрати
Натаниела
Натаниела
16.07.2014 01:13
Както са писали и преди мен- времето лекува. Ако е била истинската, неповторимата, вечната, желаната любов...тя никога не би угаснала, просто забрави и гледай напред -тя е някъде там и те очаква да я споделиш
0
1
nasko
nasko
12.07.2014 12:53
Ще се опитам да ти дам съвет макари че съм едно момче, което е минало през твоят път...моят съвет е просто да седнеш за няколко минутки и да помислиш защо толкова обичаш този човек,какво намираш в него като качества като личност дай си сметка че не си струва да се занимаваш с него понеже сама ще навлезеш в един друг нереален свят,не се ли вземеш в мерки ще се побъркаш в буквалния смисъл на думата.Моят съвет който бих ти пред поръчал е да се отдръпнеш от него знам че ще ти е много трудно но го направи,всяка сутрин когато се погледнеш в огледалото си кажи че той не те заслужава просто,намали депресията с някакво странично занимание например спорт рано сутрин,промени всичко което те натъжава игнорирай всичко което те притиска и мъчи,вземи се в ръце и всичко ще си дойде на мястото просто се иска воля.
2
0
Ники
Ники
04.07.2014 19:17
Като цяло това ми е супер познато и мога да ти кажа само моя начин, колкото и да е крайно и кофти като решение, пълен непукизъм. Не казвам, че е добро решение, но си е моя начин, друго не ми помогна особено.
0
1
Жел
Жел
03.07.2014 17:28
ти знаеш кое е правилното в една истинска връзка,изкарай грешките и му ги изсипи на 1 дъх и тогава се отдръпни.
1
1
Слави
Слави
27.06.2014 19:07
Отдръпни се ...това стряска егоистите !! Повярвай ми . И аз търпях една самозабравила се !
2
0
петьр
петьр
26.06.2014 10:53
Знаеш ли,и аз бях така започни да излизаш,не мисли за него,намери си нови приятели и всичкко щте се оправи,и щте забравиш много барзо......
0
0
Мишо
Мишо
09.06.2014 18:58
Има само едно решение на въпроса. И то да е да се оттеглиш и да проявиш воля, за да не се върнеш. Знам, че ще е ужасно, но си повтаряй "И това ще мине!". Времето лекува. Ще излекува и теб.В допълнение ще те посъветвам да си намериш бързо нов обожател, защото клин, клин избива.
2
0
???
???
03.06.2014 01:03
Човека е човек, когато се опитва да се изправи от ударите на живота(съдбата).Това е едно от най хубавите качества.Не когато прилива от щастие и е главозамаян, или пък е изпаднал в дупка и не знае от къде му е дошло, а точно тогава когато се оттърсва от "прахта", надсмее се на себе си, и продължи напред без да търси причини, защо и как.
2
0
ивайла
ивайла
14.05.2014 21:01
Когато човек изпадне в отчайваща ситуация - най важното което тряб-ва да направи е да запази гордостта си...
1
0
слави
слави
13.05.2014 10:02
ти или си глупава и наивна или си ужасно дебилна , не разбирам тои ти изневерява не те уважава нямате си доверие не го обичаш вече обижда те лъже те, ти сама си противоречил уж любовта е угаснала пък го обичаш и му прощаваш кое от двете спорен мен ти си неуверена и нещо те задържа да му кажеш довиждане да не си финансово зависима от него имай малко достоинство не мове да живееш с такъв мъж под един покрив както ти самата си писала превърнал те е в кукла на конци явно и той го вижда че си будала и се ебава с тебе разберете бе хора лубовта си няма нищо общо с секса спрете да се ебете наляво надясно и турсете истинските качества в мъжете и да знаеш друго децата попиват родителите характера им се отпечатва като гъба един ден и твоята дъщеря която ще се учи от вас ще се ужени за такув неудачник и ще се чуди като тебе ох пак ли аз сум веиновна за всичко разберете бе българи глупави всяко нещо довежда до друго нещо не се примирявайте с посредствеността не се примирявайте с неудачниците които ви влачат надоло към лаината защото това поведени се унаследява и създавате увредени деца бас държа че и твоя баща не е китка щом си попаднала на такув мъж и още го търпиш
1
1

Рейтинг

4
Общо гласували: 6
52
42
32
20
10
Дай твоята оценка: