Ezine.bg»Споделени Истории»Искрено и споделено»Той се заглежда по приятелката ми….

Той се заглежда по приятелката ми….

Той се заглежда по приятелката ми….
Сигурно това, което ще ви кажа ще ви прозвучи обикновено и познато, но за мен то започва да се превръща в сериозен проблем.

Имам връзка с едно момче от една година. Нещата уж вървят добре. Но напоследък ме терзае един факт. Той според мен започва да се заглежда по моята приятелка.

Вярно е, че той има страхотно чувство за хумор и може всичко да е на шега, но аз се тормозя. Не мога да реша дали да говоря с него и да го попитам директно. Ами ако каже, че всичко е шега, тогава ще изпадна в смешно положение.

Как да намеря решение, а в същото време да не изглеждам глупава в неговите очи.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (2)

Изпрати
Лили
Лили
07.11.2013 10:24
Зависи дали приятелката ти е истинска приятелка. Моята най-добра приятелка ходи с едно момче от 10 години, вече имат и дете. Той ме хареса още от първо виждане, след като тя ни запозна. За мен е логично, защото визуално я превъзхождам и то доста. Явно съм му допаднала и като характер, защото ме познава вече много добре. През всички тези години, а и досега продължава да ме гледа с онзи влюбен поглед. Но никога не посмя да ми разкрие чувствата си, поне не с думи, а с някои жестове и намеци. Аз също никога не съм му давала повод. Така че, ако тя ти е истинска приятелка, няма да навреди на връзката ти. Не е приятно да виждаш как харесва явно повече приятлеката ти, на моята също не й беше приятно. Но има доверие и в двама ни и знае, че няма от какво да се притеснява. Но тримата никога не сме говорили на тази тема, мисля че е по-добре да не му казваш. Според мен ще усложниш нещата, ако те обича и държи на теб, това че визуално харесва повече нея няма да го накара да те остави. Просто понякога се случват тези неща, казват му химия, някой те привлича повече от друг, но това не означава, че не те обича. Щом е с теб, значи има защо.
0
0
петя
петя
20.01.2011 10:28
Не знам как изглеждаш, но се постарай да превъзходиш твоята приятелка. Показвай му лека ревност, но не прекалявай, защото може да стане досадно. А ако пак продължава му кажи. Бъди сигурна в приятелката си, че не е от тези където ти завиждат и провокира приятела ти да я зяглежда. Успех.
0
0

Рейтинг

3.5
Общо гласували: 4
51
41
31
21
10
Дай твоята оценка: