Със свекърва ми на море

Със свекърва ми на море
Не зная дали ви се е случвало на вас такова преживяване, но на мен ми дойде до главата. Цяла година плануваме почивката си, мечтаем как ще отидем тримата – аз, детето и съпруга ми на море.

Тъй като в момента аз съм в отпуск по майчинство социалните ми контакти са доста ограничени. За това чаках това море. Но, уви.

Свекърва ми под предлог да помага за детето изяви желание да дойде с нас, уж ние да сме имали време за развлечение. Съпругът ми не можа да и откаже и сега ще пътуваме четиримата.

Вече не ми се ходи на никаква почивка. Явно спасение от нея няма, дори и за една седмица. А ние се справяме сами с гледането на детето, то не ни създава проблеми.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (74)

Изпрати
Снежанка Ангелова
Снежанка Ангелова
10.08.2015 19:59
Аз вече съм свекърва от 10 години.Не знам какво мисли ,че ще прави с вас в една стая-не мога да си представя.Говорете направо с нея.Кажете и ,че искате да сте сами-тримата.Това направо е нечувано.Аз съм много възмутена.Веднаж трябва да се престрашите и да и кажете-после ще е по-лесно.Успех!
10
0
Ани
Ани
08.08.2015 21:33
колко сте годишни миличка....отстоявайте си желанията ....много тактично не с лошо,аз така търпях 20 години , сега съм без него и без нея ...само ти си си важна в живота отстоявай се
9
1
изумена
изумена
31.07.2015 18:57
Няма нищо по нормално от това младото семейство да отидат на почивка!!!Свекървата няма място в тяхната почивка.
18
1
Мима
Мима
22.06.2015 23:16
Като бъдеща свекърва направо съм ужасена!
Аз лично не бих се натрапила на сина си и на снаха си, до степен да ги притеснявам по време на годишната им отпуска, и все пак се надявам да изградя близки и топли отношения с неговото ново семейство и бъдещата му жена... Това, което чета тук, ме кара да мисля, че е 98% невъзможно. Българките ще трябва да си гледаме живота и да станем студени "като европейки". Ще трябва да търсим нов смисъл на живота, защото инерцията да помагаме може да ни превърне в натрапници. А фактът, че се е намерил човек да повдигне тази тема тук, и то по такъв начин, говори само едно: изпростели сме много...
18
3
Кака Финка
Кака Финка
08.06.2015 14:04
Кажи й, че не искаш.
17
0
кики
кики
30.06.2014 08:36
Аз имам три деца с по една година разлика и трябва да ви кажа че много бих искала свекърва ми да дойде на почивка. Не я обожавам чак но нямаме проблеми въобще а и тя не е досадна.с каквото можем винаги си помагаме.ще дойде време децата ще пораснат ще можем тогава да си ходим сами. Не съм от тези които си дават децата постоянно. По принцип отказвам помощ и сама се справям с всичко но никой няма да пречи да дойдат свекъра ми и свекърва ми на море даже ще се радваме и ние и те и децата
20
5
старица
старица
22.04.2014 09:02
тази история е много стра четоях преди година в един вестник хеи недеите така бе хора.....
11
1
Ива
Ива
13.04.2014 21:56
Аз пък, ако стана свекърва, никога не бих тръгнала на море със снаха си.Даже, никъде не бих тръгнала с нея, дори на пазар в кварталния магазин.Споделяла съм вече една поговорка, която е станала мое кредо и я знам от съпруга ми,който на времето ми я каза:"С майка и баща до море... с мъж /жена/ - през море.Те да си ходят където си искат, да правят каквото си искат и да се грижат един за друг, както и за децата си.Отгледала съм здрави и силни деца и съм ги възпитала така, че да могат да се справят с предизвикателствата на живота без моя помощ.Остава да си намерят по един нормален партньор.Както казват руснаците: "Поживем-увидим".
11
4
Снаха-свекърва
Снаха-свекърва
02.02.2014 19:15
Знаете ли , не вярвам ,че такова нещо може да се споделя тука...Убедена съм ,че някой измисля темите и ги подхвърля.Ама хайде напънете се за нещо по умно ,не толкова просто и тривиално - снаха -свекърва!!!.Ами нали всички снахи родили синове после стават свекърви- а, не-е-е ние не сме от тях !!!Аз съм снаха и два пъти свекърва.Имам прекрасна свекърва-кротка, внимателна,грижовна.Отговарям и със същото- каквото почука това ще се обади.Имам две чудесни снахи - не им се натрапвам с нищо, гледам да съм в сянка,не давам съвети не ме ли попитат, понякога заговорничим по женски.Мисля ,че заслугата не е моя - просто синовете ми са имали късмет с тези момичета!!! Имам 4-ри прекрасни внучета които растат заедно на двора у дома, защото майките им се разбират прекрасно! Ще кажете - рядко се среща това! Сигурно е така но е важно да знаете ,че и другия е човек,има мнение и вие трябва да го уважавате независимо дали сте свекърва или снаха. За почивките : Това лято малките/син и снаха/тръгнаха на море с двете деца.Много настояваха да отидем със съпруга ми и ние.Аз си търсех причина да откажа, но те много настояха и отидохме.Беше чудесна почивка-обиколихме всички забележителности наоколо,ходихме на заведения,на разходки всички а не ние да гледаме децата а те да се забавляват.
37
6
svekara
svekara
31.01.2014 10:33
хахаха
3
5

Рейтинг

4.4
Общо гласували: 5
53
41
31
20
10
Дай твоята оценка: