Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Каза ми, че не знаел какво иска

Каза ми, че не знаел какво иска

Каза ми, че не знаел какво иска
На 17 години съм и излизам с момче, което е 7 години по-голямо от мен. Доста време и усилия ми костваше, за да го накарам да излезе с мен и най-накрая се съгласи.Отначало той много се дърпаше и ме отблъскваше.

Казваше ми, че съм прекрасен човек, но все още обичал бившата си, която пък преди година го изоставила и тръгнала с най-добрия му приятел. Аз хиляда пъти го увещавах, че аз не съм тя и няма да го нараня така.

И през времето, в което излизаме той се държеше с мен прекрасно. Правеше ми малки изненади, с които ме караше да се чувствам желана и обичана. Всичко беше наред докато майка му и баща му не си дойдоха в България. Те по принцип живеят в Гърция.

Изведнъж той спря да ме търси, аз не знаех къде е. Преди ми звънеше и пишеше, а вече не го прави. Накрая аз го потърсих и той ми каза,че е извън града и като се върне ще се видим. След седмица той се върна, но аз разбрах от друг човек за това.

После разбрах, че е излизал с приятелите си, но на мен изобщо не се обади. Каза ми, че не знаел какво иска и за това така се държи с мен и т.н. Не знам какво да правя.

Имам много въпроси към него, но се страхувам от отговорите. Не искам да го загубя, защото намеренията ми са сериозни.Какво да правя?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (12)

Изпрати
ЕМ
ЕМ
28.08.2013 16:16
Просто бъди себе си, дръж се както си се държиш обикновено. Чрез увещавания няма да стане работата. Той сам трябва да осъзнае дали има чувства към теб или не, ти не можеш да накараш никого да те обича на сила. А и поради това, което му се е случило с бившата приятелка...трябва да мине доста време, че да преодолее такава болка, още повече, че е тръгнала с най-добрия му приятел. Това е тежко преживяване, което не се преодолява така лесно и трябва доста време, нормално е през това време да не може да мисли за нищо друго, особено за друго момиче, просто няма как да стане и съвсем нормално да се държи така несигурно с теб. Според мен всичко зависи от него, за колко време ще може да забрави тази случка и тогава вече може да те забележи и да се сети за теб, преди това е абсурд. Така че според мен трябва да изчакаш да мине време, а ако докато чакаш се появи някой друг към когото да изпиташ чувства много добре. Но като ти казвам да изчакаш не означава всеки ден да си мислиш и да се тормозиш за него, означава да си живееш живота по най-добрия начин, да си правиш обичайните неща и въобще мисълта ти да е заета с нещо друго, но не и с него и ако реши, той сам ще те потърси, знае, че имаш чувства към него. Може и да опиташ да му бъдеш приятел на когото да се довери. Успех!
0
0
В.Д
В.Д
28.08.2013 16:13
Като прочетох това все едно четях моята история...само че тя свърши..аз мълчах,не му имах доверие и поради недоверието не стигнахме до връзка..бяхме на думи..много се влюбих в него и накрая ми разби сърцето като се върна до бившата си и се ожениха..и аз като теб имах толкова много въпроси,но и толкова много ме беше страх от отговорите и така пропилях всичко..и сега се самосъжалявам..
0
0

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: