Трудно ми е .. Не знам какво да правя ..

Трудно ми е .. Не знам какво да правя ..
Снимка: ezine.bg
Имах връзка с едно момче 10 месеца. Всичко беше наред до 6 месец, когато видя, че един приятел ми е писал във фейсбук. Започна да повтаря как съм му изневерила, а аз съм си била само с него, просто нямах нужда от друг.

Заряза ме веднага след като видя един чат с общи приказки.. Опитах се да си го върна, така и стана, но се държеше ужасно. Натякваше ми постоянно, зарязваше ме през няколко дни, обиждаше ме и т.н. Посегна ми на няколко пъти, а аз стоях и търпях с надеждата, че ще се осъзнае и, че ще спре. В единия момент ме искаше в другия не, аз му казвах, че го обичам, а той ми отвръщаше с "хубаво".

Преди 2-3 седмици след всички тези мъки бяхме излезли и аз не знам какво съм направила, но след като тръгнахме за вкъщи и започна да се кара с мен, че съм му била изневерила с този, който съм погледнала вечерта. Не помня да съм гледала никой, но както и да е.

Бил видял, че съм си писала с въпросното момче миналата година юни месец и това означавало, че имам връзка и с него. Аз хронологии и такива неща не съм трила, защото не е пишело нищо лошо, но явно той не го разбира като мен. Започна пак да се кара с мен и да ми казва, че съм му изневерила, а аз продължавах да се опитвам да обяснявам, но не става. Унижаваше ме на няколко пъти пред приятелите си, а аз съм стигала до там, че да се моля да бъде с мен.

Снощи след поредното ровене в моите неща и какво съм писала ми писна и просто казах Край, а той не ме и потърси след това.. Написа ми само няколко заплашителни смса как ще съсипел мен и момчето, с което съм му "изневерила".. За 4 месеца това ме съсипа, даже съм останала 39 кг. ..

Да опитам ли пак или да се откажа ?

Коментари (18)

Изпрати
az
az
02.09.2013 19:53
чукни се със другия младеж
0
1
анко
анко
02.09.2013 19:53
виж сега любовта е сляпа ама не чак толкова
дай му фафала и го прати да ходи да играе с другите деца щото има остра нужда да порасне този твой приятел, с две думи зарежи го и и си живей живота
1
0
Вени
Вени
02.09.2013 17:51
Момиче имаш нужда от психолог, а той да отиде на село да копае на баба си доматите, че за друго не става! Ти уважение нямаш ли си, някакъв дрислю те прави на МАЙМУНА, а ти му доказваш как наистина си такава... Я слез от клона и заживей сред Хората, а тоя селянин... да се гръмне най добре!
0
0
МГ
МГ
02.09.2013 16:59
малее и питаш дали да се откажеш от него или да опиташ отново... ОТКАЗВАЙ се хората са казали "След автобус и мъж не се тича,идва следващият" за това се махай от него и въобще не се замисляй !
0
0
Mimeto
Mimeto
01.09.2013 14:30
И аз имах такава връзка .. Той никога няма да се промени , а ти винаги ще прощаваш и ще се надяваш той да се осъзнае ..Времето ще минава , но нещата няма да се оправят , а ще стават по-зле.И аз бях като тебе , но намерих сили и казах КРАЙ завинаги сега съм сама . но съм спокойна и не се налага да търпя обиди , унижения и ревност .. Бягай от това момче с него нищо хубаво няма да видиш
0
0
ВЕНЕСИТА РАЧЕВИЧ
ВЕНЕСИТА РАЧЕВИЧ
01.09.2013 04:08
НЕ ЗНАМ НА КОЛКО СИ,НО...НЕ Е ЕДИНСВЕНИЯ...
0
0
аха
аха
31.08.2013 23:35
Не се двоуми ами го зарязвай веднага! С такива момчета по-добре си нямай работа, защото точно от такива си патим най-много. Първо е ревност после заплахи, а нататък не ми се мисли...
0
0

Рейтинг

4
Общо 2 гласували
5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: