ezine.bg»Споделени Истории»Раздяла»Трудно ми е .. Не знам какво да правя ..

Трудно ми е .. Не знам какво да правя ..

Трудно ми е .. Не знам какво да правя ..
Имах връзка с едно момче 10 месеца. Всичко беше наред до 6 месец, когато видя, че един приятел ми е писал във фейсбук. Започна да повтаря как съм му изневерила, а аз съм си била само с него, просто нямах нужда от друг.

Заряза ме веднага след като видя един чат с общи приказки.. Опитах се да си го върна, така и стана, но се държеше ужасно. Натякваше ми постоянно, зарязваше ме през няколко дни, обиждаше ме и т.н. Посегна ми на няколко пъти, а аз стоях и търпях с надеждата, че ще се осъзнае и, че ще спре. В единия момент ме искаше в другия не, аз му казвах, че го обичам, а той ми отвръщаше с "хубаво".

Преди 2-3 седмици след всички тези мъки бяхме излезли и аз не знам какво съм направила, но след като тръгнахме за вкъщи и започна да се кара с мен, че съм му била изневерила с този, който съм погледнала вечерта. Не помня да съм гледала никой, но както и да е.

Бил видял, че съм си писала с въпросното момче миналата година юни месец и това означавало, че имам връзка и с него. Аз хронологии и такива неща не съм трила, защото не е пишело нищо лошо, но явно той не го разбира като мен. Започна пак да се кара с мен и да ми казва, че съм му изневерила, а аз продължавах да се опитвам да обяснявам, но не става. Унижаваше ме на няколко пъти пред приятелите си, а аз съм стигала до там, че да се моля да бъде с мен.

Снощи след поредното ровене в моите неща и какво съм писала ми писна и просто казах Край, а той не ме и потърси след това.. Написа ми само няколко заплашителни смса как ще съсипел мен и момчето, с което съм му "изневерила".. За 4 месеца това ме съсипа, даже съм останала 39 кг. ..

Да опитам ли пак или да се откажа ?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (18)

Изпрати
МГ
МГ
02.09.2013 16:59
малее и питаш дали да се откажеш от него или да опиташ отново... ОТКАЗВАЙ се хората са казали "След автобус и мъж не се тича,идва следващият" за това се махай от него и въобще не се замисляй !
0
0
Mimeto
Mimeto
01.09.2013 14:30
И аз имах такава връзка .. Той никога няма да се промени , а ти винаги ще прощаваш и ще се надяваш той да се осъзнае ..Времето ще минава , но нещата няма да се оправят , а ще стават по-зле.И аз бях като тебе , но намерих сили и казах КРАЙ завинаги сега съм сама . но съм спокойна и не се налага да търпя обиди , унижения и ревност .. Бягай от това момче с него нищо хубаво няма да видиш
0
0
ВЕНЕСИТА РАЧЕВИЧ
ВЕНЕСИТА РАЧЕВИЧ
01.09.2013 04:08
НЕ ЗНАМ НА КОЛКО СИ,НО...НЕ Е ЕДИНСВЕНИЯ...
0
0
аха
аха
31.08.2013 23:35
Не се двоуми ами го зарязвай веднага! С такива момчета по-добре си нямай работа, защото точно от такива си патим най-много. Първо е ревност после заплахи, а нататък не ми се мисли...
0
0
aqna
aqna
31.08.2013 23:06
Казвали са ми,че всичко друго се преодолявяа,но ревността НЕ ! Щом не ти вярва ...няма смисъл,поне според мен! Разбирам те,че ти е трудно,но съм сигурна,че ще намериш някой,който да ти вярва и да се държи страхотно с теб!Успех :)
1
0
Анет
Анет
31.08.2013 22:36
Откажи се. Щом те ревнува толкова много, значи не ти вярва, а щом не ти вярва няма смисъл да сте заедно. В една връзка доверието е много важно. А щом те унижава, значи не си заслужава.
2
0
галя
галя
31.08.2013 22:14
бягай мила колкото може по бързо от него , сега може и да го обичаш но след време ще го мразиш
0
0
portokalka.baby
portokalka.baby
31.08.2013 21:32
Момиче откажи се от това момче.. Опитай но с друго което ще те цени :) Ти сама казваш колко много си се съсипала и психически и физически забрави миналото и продължи напред и ти пожелавам Успех :)
0
0

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка: