Влюбих се в циганин

Влюбих се в циганин
Здравейте! Аз съм момиче на 18 г. Лятото обикновено прекарвам на село, а през учебният период съм в града.
Доста истории прочетох и най-после се реших и аз да Ви споделя моята дилема.

В началото на лятото се запознах с едно момче, което е на 21 г. Бяхме в обща компания. Изглеждаше ми надут, женкар, незаинтересован и най-вече странен. Не му обръщах особено внимание докато една вечер не забелязах, че се държи с мен по-различно от преди. Бях навън с приятели и стана хладно, а аз трябваше да се прибирам.

Той се оказа доста услужлив като ми даде ризата си (аз бях с рокля) и предложи да ме закара до нас. Аз първоначално отказах, но той настоя и ме "сложи" в колата . Усетих, че това момче ще иска нещо от мен. Когато стигнахме до нас той се опита да ме целуне, при което аз се отдръпнах, но целувката така или иначе се случи. . . Казах му, че не съм такова момиче и ако ме иска за една вечер, да си направи кефа това няма да стане.

Проведохме един кратък разговор, след което се прибрах.
На следващата вечер отново се видяхме - аз бях с моята компания, а той дойде малко по-късно. Постояхме известно време с другите, но тъй като имахме да си довършим разговора от предната вечер, той тактично ме покани да се разходим. Това не остана незабелязано от останалите. Поговорихме си и решихме, че ще сме заедно.

Ден по-късно вече всички говореха, че аз излизам с това момче. Започнаха се клюките. . . Тръгнаха слухове, че той бил лошо момче, нямал образование, занимавал се с не хубави неща, с много момичета и това което ме изуми най-много беше, че го наричаха циганин! ! ! В началото си мислех, че има някаква вражда помежду им и затова го наричат така, но в последствие разбрах, че той наистина е такъв.

Отказвах да повярвам, докато не се реших да го попитам. Не можех да си представя, че може да бъде такъв. . . изобщо не приличаше на човек от ромски произход. Аз съм българка и зная, че родителите ми никога не биха одобрили такова момче за мое гадже (съпруг), но реших да им кажа, тъй като много скоро щяха да чуят слуховете, а и не искам и не обичам да ги лъжа. . .

Тогава започна всичко. Родителите ми започнаха да ми говорят разни неща, да ми натякват и т. н. Казаха ми да прекратя всякакви контакти с него. Положението беше доста напечено и когато се видяхме вечерта аз реших да му кажа, че повече не можем да се виждаме. Той на сутринта щеше да заминава за няколко дни на другото си село. И така уж се разделихме, докато аз не реших да му пиша СМС да го попитам как е, какво прави.

Той ми писа, че празнували и когато се върне ще се видим и поговорим. Така и стана. Върна се, видяхме се, поговорихме си. . той започна да ме целува, но аз не му отвръщах и така няколко дни, в които аз водех борба със себе си. Не знаех как да постъпя, но накрая реших, че ще се виждам с него макар и тайно. Опознах го като човек, попитах го за всички неща, които бях чула по негов адрес и се оказа, че "приятелите ми" грешат за него.

Той ми обясни за всяко едно нещо по отделно, подробно. Оказа се точно обратното на това което си мислех за него в началото.

Заедно сме вече от месец и половина горе долу (и все още не сме правили секс (девствена и не искам да избързвам)), но ето че дойде време и за училище. Аз си отивам в града, а той остава на село и няма как да се виждаме през седмицата. Тази година съм абитуриентка и съм решила, че ще кандидатствам и не искам да се разсейвам с любовни драми или каквото и да било друго.

От друга страна обаче имам нужда от човек до себе си и искам да съм с него. Той казва, че не вижда кой знае каква перспектива във връзката ни, тъй като аз след година ще отида да уча другаде и почти няма да се виждаме, аз съм щяла да си намеря друг и т. н.

Казва, че не иска да се разделяме и че с мен се чувства различно, било му спокойно и хубаво, но аз знам, че точно преди да започнем да се виждаме е имал абсолютно същата връзка и си мисля, че много скоро ще му писне от всичко това. Аз също искам да бъда с него.

От трета страна не искам да разочаровам родителите си - за това че се виждам с него и. . ако евентуално се разделим с това момче ще ми е кофти и няма изобщо да мисля за уроци. Но аз съм на мнение, че това си е моя живот и ще го живея както на мен ми харесва (по отношение на приятеля ми), все пак не родителите ми ще са с това момче, а аз! В крайна сметка важното е да си ЧОВЕК!

И сега съм на кръстопът. Не знам какво да правя. За приятелят ми мога да говоря само с 3 приятелки, които ме подкрепят. Дали да кажа на родителите ми, че продължавам да се виждам с него, или пък да прекратя отношенията ни сега докато не е станало твърде късно. . . или пък да оставя нещата на течението и просто да се радвам че сме заедно. . ?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (145)

Изпрати
армат
армат
17.05.2015 19:17
заеби мангала
8
3
Y
Y
17.05.2015 17:43
az sum na 17 imam sushtiq problem no v sluchaq e turchin reshih da ostana s tozi chovek veche sme 2 godini zaedno toi znae problemut roditelite mi ne znaqt no namirame nachin da se vijdame negovite roditeli me odobrqvat i vsichko e dobre za sega taka che ako go obichash istinski i toi ako te obicha ne slushai nikoi gledai na teb da ti e hubavo i da se chuvstvash dobre :)
4
8
tvoi
tvoi
13.05.2015 01:31
Ne se zanimava s toq mangal , hora ot tqh ne stava ..
6
3
гдфд
гдфд
17.04.2015 12:54
смърттт
7
4
нели
нели
03.04.2015 17:22
Махай се докто е време в семействата им е жив ужъс ще переш чистиш и готвиш докато си жива работа няма да работиш до магазина нема да те пуснат имала съм брак с такова племе измъкнах се за което се радвам не си за там
8
2
Anddd
Anddd
25.03.2015 07:34
С циганин, не !
10
2
тя
тя
12.03.2015 16:27
При всички случаи не знам кой е българин и кой циганин от всички които са написали коментар, но 90% са неграмотни.
И специално към Албена-"българката":
1-"Ай"-няма такава дума в книжовния български език
2-"в циганските ви коптори"-"Ви" се пише с главна буква (учтива форма)
3-"за да можем да издържаме вас"-"Вас" също е с главна буква
4-"ходим да работим за да можем да"-след "работим" има запетая......
Хайде първо ние българите да се научим да пишем и говорим български, пък след това да го изискваме от останалите.
Човекът е човек независимо от какъв произход е. Всяко различно твърдение е "криворазбрана цивилизация" или обикновена комплексарщина (всички да се мислим за нещо "по-така" от останалите).
А сега към авторката:
Момиче, според мен ти си единствената, която може да си даде съвет. Опитай се да "погледнеш в бъдещето си" с този човек. Замисли се какво евентуално може да ти предложи той (нямам предвид само в материално отношение, а като цяло-какъв живот би ти предложил). След това се замисли дали би могла да живееш този живот и тогава вземи решение.
Успех...
11
5
Пази боже
Пази боже
07.06.2015 05:36
Вие се пише с главна буква, когато се отнася до едно лице! Вие имате проблем с грамотноста!
8
0
Неграмотнице Тя !!!
Неграмотнице Тя !!!
05.05.2015 14:27
хахахаххаха
Ви и Вас, са с главна буква само и единствено, ако обръщението е в единствено число!!! Научи граматиката и лексиката и след това разпръсквай грамотност!!!
11
0
janin
janin
24.02.2015 19:54
Vajnoto da e 4ovek moq kato e balgarin ta kakvo jiv boklyk
7
4
спас
спас
20.02.2015 12:17
Е и мен ма зарязаха с малкия преди 4г. Ама не ми пука вече. Ас и без това сам сам го изгледал. Сега е голям и си работи. Като ми са падна жена алкохоличка и да неноси пари в кьщи. Закво ми е. Да не сам луд да я тъся сега тя живее с един дядо на 63 г. Опита се да се вьрне при мен щото ония сменил 4 жени тя му е 5 . Направила си е избора. Сега да се оправя. Ас вече чуства кьм нея нямам. Продьлжавам напред.
Те там да се оправят. Изгоних я скоро пак се беше опитала да ме притеснява. Заради неините грешки ас няма да плащам само аи сектир.
3
5
спас
спас
20.02.2015 10:37
Тои не е за теб . Отначало ще се дьржи добре. Ами като ти направи 5 или10 деца как са гледат. Иска се работа. Повечето роми неработят и си продават децата. Не че няма и други хора които може би го правят. Но учи здраво. За да си намериш добра работа. А това твоито е времено увлечение. Рано ти е за деца да гледаш. Поработи малко пак тогава. Мисли каде си трьгнала. Мисли за бьдещето. Ти толкоз ли си грозна та циганин та иска. За да се фука в нахалата си. Че има жена бьлгарка. Намери си бьлгарин.
5
6

Рейтинг

3.9
Общо гласували: 21
58
47
32
24
10
Дай твоята оценка: