Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Ако не е детето, с кеф ще си сложа въжето на врата

Ако не е детето, с кеф ще си сложа въжето на врата

Ако не е детето, с кеф ще си сложа въжето на врата
Здравейте и от мен. . Много се чудих дали да ви занимавам с моите житейски неволи, но се чудя на къде да хвана и какво да правя. . Омъжена съм от 20 год, допреди 4 год що годе живеехме добре със съпруга ми, но след като баща ми почина, нещата много се промениха. Работата ми е такава, че постоянно съм в контакт с много хора-и мъже и жени, и за радост на едните и завист на другите, съм постоянен обект на коментари.

Мисля че с времето съпругът ми свикна с мисълта че мъжете ме харесват, а жените ненавиждат, но се оказа че и той като всички мъже, в един момент поддаде на хорските приказки. . Започнаха се скандали, с него и с родителите му, обиди, и в един прекрасен момент реших да си взема детето и да се пренеса в къщата на баща ми, която беше празна.

Едно цяло лято изкарахме там с детето, а той не потърси дори и детето, което тогава беше на 13 год и определено разбираше какво става, и реши един ден да отиде да види татко си. . Не го спирах, не го и навивах. . Дойде си бързо, и като го попитах защо си идваш толкова бързо, той ми каза "Ми тати е седнал с няква там и ме пита за какво идвам". . .

Само да отбележа, че с него имахме семеен бизнес, и той остана да работи там. . МИна се малко време, майка ми която беше в чужбина и през цялото това време (цялото лято) ни издържаше, си дойде и реши да ми надуе главата да се прибирам при него. . ЗАРАДИ ДЕТЕТО. . Беше малко преди рождения ден на детето, и аз волю-неволю, се прибрах. . Приготвихме празника на детето, торта за в училище, за в къщи, за гости, много торти, много гости, НО и непредвидени. .

Идва господинът при мен в кухнята и ми казва "я нарежи едната торта, че една позната е дошла да честити на детето р. ден (чудно тя от къде знае че детето има р. ден) и се лови в тортата която е за училище, при което става скандал - познатата ли е по-важна или тортата за училище. . е, наряза я. . и аз слязох да видя коя е госпожата. . . И о, изненада-стара негова любов. .

Тая госпожа - женена сто пъти и още толкова разведена, по-вече няма да я коментирам, че ще прозвучи злобарско, започна всеки божи ден да виси при него. . Клиентите ме поднасяха, аз се правех на куку, докато в един слънчев ден тая увисна там където работех аз, и започна да ми се оплаква че била бременна. .

И така нашия татко, стана още веднъж татко. . Но нас с детето ни отсвири, не му дреме детето имали нужда от нещо, не ни отбелязва въобще в къщи. Аз се принудих да си започна собствен бизнес, за да мога да плащам заемите, които наследих от баща ми, и обзавеждането на половината къща, което е на мое име , а в неговата къща. .

Родителите му му преписаха НАШАТА КЪЩА на него чрез дарение, да нямам дял в нея. . И така на месец всички задължения към банки ми излизат около 1000 лв, и с тинейджър, който си има разходи като възрастен, аз се чудя как да оцелявам, и как да изкарвам пари, а господинът издържа чуждо дете (защото в последствие бебето ОЧЕВАДНО прилича на неговия приятел, има заболяване на очите, като на неговия приятел, който се хвалеше че и той има връзка с тази госпожа).

И не го е грижа че и леглото в което спи , аз го плащам . . . Сега майка му е болна, и те ми се молят да ходя да я видя, но понеже моя баща умря в болницата за 10 дни, а съпругът ми дори не звънна тези 10 дни да попита как, и не дойде на погребението му, нито родителите му, аз не искам, и няма да отида да я гледам, може и грях да имам, но така са си заслужили. . .

Те ми викаха ку***, бездомница, боклук, и какво ли още не, и да умре няма да стъпя. . Надявам се, стана ясно че с него живеем като съквартиранти, ядем по отделно, спим в различни стаи, говорим си веднъж месечно. . Не знам и аз защо още стоя там, имам къща, голяма, ремонтирана и с удобства, обзавеждането смених, супер е, но майка ми сега живее там, и при всяка моя дума, че ще го напускам, започваме да се караме.

Тя е против заради детето, което вече не е дете, но . . . . Нямам възможност да си купя друга къща, пък и да си купя, майка ми пак ще идва да ми дудне на главата, та нито е при нея да отида, нито е при мъжът ми да остана. . така 4 години. .

Вече искам да се обеся, и ако не е че детето ми ще ми плаща борчовете както аз на моя баща, с кеф бих си сложила въжето. . Вече не издържам и финансово и психически. . Някой минал през това да ме посъветва. .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (86)

Изпрати
Nataliq
Nataliq
23.02.2014 14:20
Мила ми, драга, ако искаше да се обесиш , досега щеше да го направиш.Друго искам да ти кажа, странно ми е как така родителите ти са дарили къщата на него, а теб те лишават. Или не си стока и се правиш на интересна с тези си писания, или не си нормална. Твоето семейство - майка в чужбина, баща с дългпве, е хайде моля има нещо нечитаво тука.След като и приятелките са те изоставили явно в тебе е повредата. Грабвай въжето и не чакай.
2
40
Али
Али
04.09.2015 16:27
Къртиш, мацка, ха, ха! Не й се сърдете на Наталито, трябва да има и алтернативни предложения :-)Нищо че е чела-недочела. Има един лаф: чукчи не читатель, чукчи писатель...
2
0
Ив
Ив
24.03.2014 14:03
Ало, кукувице, чети по добре. "Родителите му преписали къщата". А ти дали си много читава, като даваш такива акъли. Бягай да не стигне и тебе.
23
3
Свет
Свет
22.02.2014 21:48
Напусни го,не се съсипвай
8
0
марgi
марgi
16.02.2014 16:12
Това е наи-лесно не може да се мисли така посрештай проблемите си с достойнство премести се при майка си и не се оставяй тя да решава вместо теб. Бъди СИЛНА.
11
0
гено
гено
03.02.2014 21:53
да загубиш пари-нищо не губиш!да загубиш близък човек-много губиш,но да загубиш достойнство,всичко си изгубил!
7
1
Мария
Мария
28.01.2014 09:20
За адвокати не си ли чувала ?
3
0
имало е и по-зле
имало е и по-зле
08.01.2014 08:57
Минах, даже по-по скапани житейски програми,но се измъкнах с детето и ръце в джобове.
Отървах се,сега съм много по- добре,въпреки,че и аз едва успявам да свържа двата края/да не изпадам в подробности,че е много тргично всичко/но сега съм хиляда пъти по-спокойна.Остана ми само финансовия проблем,но се боря със зъби и нокти,за мен и детето.Когато нямаш дразнители,всичко се подрежда полека-лека,така че дерзай!Парите все не стигат.Най-ценно е ,че с детето сме спокйни,трудно е,но не чак ужасно нетърпимо.Мила,вземи сев ръце!Единственото нещо на което можем да разчитаме е рамото на което стой собствената ни ръка.Воля и кураж имай!Напусни този ад,трябва да си пазиш здравето и да си гледаш детето в спокойна обстановка.Заради детето дори.Успех ти желая!
6
1
Борислав
Борислав
17.12.2013 23:02
Много е неясна тая история , даже някак нелогична......имаш къде да живееш , но не се прибираш защото мама не дава .... понеже ти си малка и не можеш да вземаш решения? И за това живееш с чужда жена в някаква къща , ама тя не е твоя , но ти изплащаш някакъв ремонт ???? Трябва ли ти наистина отговор или просто само си губиш времето ?
7
1
смотаната
смотаната
23.02.2014 14:26
даже не могат да го измислят като хората.Пълна глупава кифла, както са и казали нейните"приятелки"
1
5
ЙЕИ
ЙЕИ
17.12.2013 06:16
Който слуша майка си на такива простотии се набучва. Като нямаш собствено мнение и акъл стой и се тормози, па като ти порасне детето вземи се обеси.

Щото нямаш къща и след като плащаш заеми, значи един адвокат лесно ще докаже при делба на имущество че то е твое или ще задължат съпругът ти да плаща половината от него
4
0
НоМърси
НоМърси
05.12.2013 00:13
Скъпа авторке , няма нищо на тоя свят, заради което да си струва да сложиш край на живота си ....развеждай се - ДА, зарежи го - Да и се бори за детето и за себе си ....Бъди здрава и се усмихвай насила докато победиш!!!Късмет!
15
0
мариана ники
мариана ники
28.11.2013 15:00
Не стой повече при този човек, не е нужно да се бесиш,отиди си в твоята къща, независимо какво казва майка ти, защото очевадно тя те те разбира или си има причина, която ти не знаеш, но няма право да си налага мнението.Трябва да се отърсиш от простотията и да заживееш нов живот с детето си пък и с някой друг мъж, ако е рекъл Господ!Желая здраве и късмет.
7
0

Рейтинг

4
Общо гласували: 15
55
47
31
22
10
Дай твоята оценка: