Ако не е детето, с кеф ще си сложа въжето на врата

Ако не е детето, с кеф ще си сложа въжето на врата
Здравейте и от мен. . Много се чудих дали да ви занимавам с моите житейски неволи, но се чудя на къде да хвана и какво да правя. . Омъжена съм от 20 год, допреди 4 год що годе живеехме добре със съпруга ми, но след като баща ми почина, нещата много се промениха. Работата ми е такава, че постоянно съм в контакт с много хора-и мъже и жени, и за радост на едните и завист на другите, съм постоянен обект на коментари.

Мисля че с времето съпругът ми свикна с мисълта че мъжете ме харесват, а жените ненавиждат, но се оказа че и той като всички мъже, в един момент поддаде на хорските приказки. . Започнаха се скандали, с него и с родителите му, обиди, и в един прекрасен момент реших да си взема детето и да се пренеса в къщата на баща ми, която беше празна.

Едно цяло лято изкарахме там с детето, а той не потърси дори и детето, което тогава беше на 13 год и определено разбираше какво става, и реши един ден да отиде да види татко си. . Не го спирах, не го и навивах. . Дойде си бързо, и като го попитах защо си идваш толкова бързо, той ми каза "Ми тати е седнал с няква там и ме пита за какво идвам". . .

Само да отбележа, че с него имахме семеен бизнес, и той остана да работи там. . МИна се малко време, майка ми която беше в чужбина и през цялото това време (цялото лято) ни издържаше, си дойде и реши да ми надуе главата да се прибирам при него. . ЗАРАДИ ДЕТЕТО. . Беше малко преди рождения ден на детето, и аз волю-неволю, се прибрах. . Приготвихме празника на детето, торта за в училище, за в къщи, за гости, много торти, много гости, НО и непредвидени. .

Идва господинът при мен в кухнята и ми казва "я нарежи едната торта, че една позната е дошла да честити на детето р. ден (чудно тя от къде знае че детето има р. ден) и се лови в тортата която е за училище, при което става скандал - познатата ли е по-важна или тортата за училище. . е, наряза я. . и аз слязох да видя коя е госпожата. . . И о, изненада-стара негова любов. .

Тая госпожа - женена сто пъти и още толкова разведена, по-вече няма да я коментирам, че ще прозвучи злобарско, започна всеки божи ден да виси при него. . Клиентите ме поднасяха, аз се правех на куку, докато в един слънчев ден тая увисна там където работех аз, и започна да ми се оплаква че била бременна. .

И така нашия татко, стана още веднъж татко. . Но нас с детето ни отсвири, не му дреме детето имали нужда от нещо, не ни отбелязва въобще в къщи. Аз се принудих да си започна собствен бизнес, за да мога да плащам заемите, които наследих от баща ми, и обзавеждането на половината къща, което е на мое име , а в неговата къща. .

Родителите му му преписаха НАШАТА КЪЩА на него чрез дарение, да нямам дял в нея. . И така на месец всички задължения към банки ми излизат около 1000 лв, и с тинейджър, който си има разходи като възрастен, аз се чудя как да оцелявам, и как да изкарвам пари, а господинът издържа чуждо дете (защото в последствие бебето ОЧЕВАДНО прилича на неговия приятел, има заболяване на очите, като на неговия приятел, който се хвалеше че и той има връзка с тази госпожа).

И не го е грижа че и леглото в което спи , аз го плащам . . . Сега майка му е болна, и те ми се молят да ходя да я видя, но понеже моя баща умря в болницата за 10 дни, а съпругът ми дори не звънна тези 10 дни да попита как, и не дойде на погребението му, нито родителите му, аз не искам, и няма да отида да я гледам, може и грях да имам, но така са си заслужили. . .

Те ми викаха ку***, бездомница, боклук, и какво ли още не, и да умре няма да стъпя. . Надявам се, стана ясно че с него живеем като съквартиранти, ядем по отделно, спим в различни стаи, говорим си веднъж месечно. . Не знам и аз защо още стоя там, имам къща, голяма, ремонтирана и с удобства, обзавеждането смених, супер е, но майка ми сега живее там, и при всяка моя дума, че ще го напускам, започваме да се караме.

Тя е против заради детето, което вече не е дете, но . . . . Нямам възможност да си купя друга къща, пък и да си купя, майка ми пак ще идва да ми дудне на главата, та нито е при нея да отида, нито е при мъжът ми да остана. . така 4 години. .

Вече искам да се обеся, и ако не е че детето ми ще ми плаща борчовете както аз на моя баща, с кеф бих си сложила въжето. . Вече не издържам и финансово и психически. . Някой минал през това да ме посъветва. .

Коментари (86)

Изпрати
Георги
Георги
17.02.2015 09:19
Най-голямата грешка на живота ни е да оставяме родителите ни да ни управляват живота. Вземи се в ръце и си живей живота - той си е твой а не на майка ти! Другото което е това ще остане един кошмар за детето ти...това че не си говорите с баща му и това че сте съквартиранти тормози повече от колкото да сте разделени но спокойни. Казвам го от собствен опит, майка ми и баща ми са заедно "заради детето" - сега 20 години по късно аз никога няма да позволя да се тормози детето заради това че ние родителите му не можем да се разберем!
16
1
Misha
Misha
12.02.2015 21:23
Bqgai. ne si gibi vremeto.Moq saprug me izostavi s tri deca i ne go interesuva za nas absolytno. Na vsichkoto otgore jiveem v chuzbina. Az ne se predavam.Rabotq i si gledam decata,kolkoto i da mi e trudno.Decata iskat da go vidqt ,no neznaem kade e. Saberi se v race i ne se ostavqi da te tapchat.Uspeh.
12
2
йовето
йовето
30.10.2014 12:14
неслешаймайка си върни се в къщата на баща си никой не заслужава да си хабиш нервите и здравето
6
0
ГИНКА
ГИНКА
25.10.2014 15:07
Мила минала съм през всичко това. По добре ужасен край от колкото ужас без край.Имам две момчета, сама си ги отгледах. Моя, вече лека му пръст, незнаеше в кой клас са и кой номер обувки носят.Добре поне ,че им знаеше имената и се фукаше на ляво и на дясно ,че има две мъжки и които иска мъжко да му се обади.Развода продължи около 4 години.Тогава разбрах кои са истинските ми приятели. Майка ми само дето не ме наби, че ще се развеждам,не заради златния зет ,а заради децата.Обаче точно тя беше тази която като разбра , че няма да отстъпя ми каза " ЖИВОТА Е ЕДИН И ТРЯБВА ДА ГО ИЗЖИВЕЕШ ЩАСТЛИВО, ИЛИ ПОНЕ ДА НАПРАВИШ ВСИЧКО ВЪЗМОЖНО ДА СИ ЩАСТЛИВА." Замисли се какъв пример даваш на детето си.Когато порасне то ще е жертва като теб или ще реши , че и него ще го търпят както ти си търпяла баща му.Аз не искам нито един от двата вариянта за децета си.А ТИ ? Не създавай бъдещ нещастен човек. Аз нямаше къде да живея.Бях на квартира. Не съм вярвала но без "МЪЖА ДО МЕН" си купих собственно жилище и отгледах сама децата си. Вярно, нямам и никога не съм имала мъж до себе си, само истинските приятели които останаха след вихрушката на развода и блиските ми,които ме подкрепиха но след като разбраха, че няма да променя решението си.На майка си кажи ,че ако трябва ще живееш на квартира но не и тоя. Ако трябва го направи , дори ти го препоръчвам .Така ще можеш да се успокоиш и да вземеш живота си в ръце без да позволиш на майкати да заеме мястото на съпруга ти.ДЯВОЛА НЕ Е ТОЛКОВА ЧЕРЕН. Казвам ти го от опит. Желая ти щастие ,за да знае и детето ти как да е щастливо.Ти му покажи как да го постигне.ПАДНАЛА СИ, ИЗПРАВИ СЕ И СЕ ИЗСМЕЙ НА ЖИВОТА. УСПЕХ.БЪДИ ЩАСТЛИВА.
23
1
нана
нана
05.10.2014 07:40
Я да се прибираш в бащината си къща с детето- затваряй плювалника на майка си , гледай си живота, детето, развеждай се и да не ти пука за никой. За тебе на някой да му пука?
33
2
Севи
Севи
25.07.2014 17:49
Мила ми НАталия първо се научи да четеш и тогава тръгни да коментираш ......ЧЕ направо такива неграмотни ми е писнало да гледам и да слушам ......
3
0
mfly
mfly
28.04.2014 14:04
Това,което мога да те посъветвам е да си вземеш детето и да си спестиш тези мъки! На този етап може да ти изглежда трудно, но ще се справиш, ти няма какво да губиш,защото се издържаш сама теб и детето ти. По отношение на майка ти,просто трябва да й се противопоставиш- в крайна сметка това е твоя живот, не нейния! Всеки има право да живее нормално и да се чувства добре в кожата си. Най-малкото, за което трябва да мислиш сега е да си слагаш край на живота! Вземи се здраво в ръце, излез от тази къща, сложи всички на мястото им и започни да живееш нормално, защото няма да ти се върнат загубените години на нерви, и скандали! Успех ти желая!
10
1
Петя
Петя
21.03.2014 18:55
Наталия, чети по-внимателно.Никъде не пише, че нейните родители са му дарили къща.
2
1
да
да
20.03.2014 22:11
Аз. Минавам все още през такъв ад.Не мога да те съветвам, искам само да ти кажа, че всичко ще се оправи някой ден.
1
0
умник
умник
04.03.2014 23:22
Отивай си в къщата на баща си! Оставяш детето и бягай в съда за развод.Д
ели бизнес, имущество, късай, хвърляй и се смей!
15
0

Рейтинг

4
Общо 15 гласували
5 5
4 7
3 1
2 2
1 0
Дай твоята оценка: