Ezine.bg»Споделени Истории»Тийнейджъри»Как да кажа на баща си и да се прибера у дома

Как да кажа на баща си и да се прибера у дома

Как да кажа на баща си и да се прибера у дома
Здравейте, искам да ви помоля за съвет на 16 съм и с родителите ми не се разбирахме много добре и аз заминах да уча в друг град (при сестра ми). Първата година имах много проблеми (с момичетата в класа) и сега съм самостоятелна форма (само на изпити).

Проблемът е, че искам да се прибера при родителите си и намекнах на майка ми, но тя не е съгласна, защото градът е малак и хората щели да говорят и тн. що се отнася до баща ми не съм говорила все още с него - той е малко по строг и не знам как точно да му кажа. . . Моля някой ако се е сблъсквал с подобни проблеми да ми даде някакъв съвет ! Благодаря предварително
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (15)

Изпрати
thewalking
thewalking
13.11.2013 22:20
всеки човек има слабо място удари ги там където най ще ги боли и да видиш другия път дали ще ти се правят на интересни
0
0
Рила
Рила
13.11.2013 03:15
Надявам се че не си напуснала училище ил ида си се преместила заради някакви от класа ти. Но като цяло питаш как да се върнеш у вас. ,,защото градът е малак и хората щели да говорят'' - това просто няма логика за меен. Наистина кажи на родителите си че няма за какво да говорят хората. На 16 си, решила си да живееш отделно , не се е получило и сега се прибираш у вас. За какво ще ,,говорят'' хората? Наистина седни на маса с родителите си и им обясни как стоят нещата, без викане без караници и със сигурност ше те разберат. Успех :)
0
0
Милена
Милена
12.11.2013 19:05
Моята история е подобна - скарах се с баща ми, който също беше много строг, изнесох се от нас и живях отделно от него 9 месеца. Но усещах, че той ми липсва, липсва ми и домът, в който съм израснала и просто исках да се върна. Обадих му се и без обяснения просто му казах, че искам да дойде да си ме вземе и да си ме прибере. Точно 20 минути по-късно колата спря пред входа, аз си натоварих багажа и се прибрах. Така че няма какво да му мислиш - обаждаш му се и казваш, че искаш да се прибереш. Той е родител, няма нужда от обяснения, ще те разбере.
0
0
в
в
12.11.2013 17:55
Няма нужда (а и смисъл) от излишно церемониалчене. Обаждаш се и говориш направо, трябва да си много честна и ясна, за да разберат точно положението. Те са ти родители и твоето благополучие е най-важното за тях, така че в крайна сметка ще направят това, което е най-добре за теб. Не се притеснявай от хорската злоба, винаги я е имало и ще я има, но да не ти пука, важното е да вземете правилното решение и то заедно с родителите ти. Успех!
0
0
Дрън
Дрън
12.11.2013 16:37
Все пак са ти родители...
0
0

Рейтинг

4
Общо гласували: 5
51
43
31
20
10
Дай твоята оценка: