ezine.bg»Споделени Истории»Раздяла»Каза ми, че съм я задушавал и поиска да се разделим

Каза ми, че съм я задушавал и поиска да се разделим

Каза ми, че съм я задушавал и поиска да се разделим
Здравейте!

На 25 години съм. Имах връзка с момиче на 22 от 3 години. От начало всичко беше идеално. За най-ясна представа - заживяхме заедно буквално от 1-вия месец.

Прие да се ожени за мен преди няколко месеца, докато. . . .

Винаги съм бил адски ревнив, а тя започна нова работа скоро - постоянно я ограничавах и разпитвах къде и с кого е. Голяма ревност беше. Онзи ден се скарахме много лошо и тя ми каза, че иска почивка от мен няколко дни - отиде да живее при приятелка.

Днес дойда и със сълзи на очи ми каза, че иска да се разделим. Светът ми се сгромоляса, но все пак се държах достойно. Тя постоянно повтаряше, че адски много ме е обичала, но съм я задушавал. После - че имало друг, нещо което после отрече.

Много ми е нужно мнение от жените тук, които са били в положението на моето момиче. Ще съм много благодарен да споделите дали си струва да се боря за нея.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (17)

Изпрати
автора
автора
18.01.2014 18:18
Аз съм автора. Не мога да се логна . Забравих да спомена,че тя не се разделя окончателно с мен , а каза ,че има нужда от време. Това значи ли че има някакъв шанс ?
1
0
френдли
френдли
02.02.2014 12:16
мисля че тя те обича ама ти си прасе
1
0
Деница
Деница
18.01.2014 12:36
До болка ми е позната тази ситуация,знам как се чувства и приятелката ти.С бившия ми приятел бяхме 2 години заедно.Ревнуваше ме и от сянката ми.За това време тръпката си отиде,любовта ми към него...Всичко свърши заради тази проклета ревност.Последните месеци бяха кошмар,защото той усещаше промяната.Не издържах и сложих край.Ревността убива любовта.Отделно и това,че ревността се превръща в навик.Навик да нямаш доверие на човека,на който трябва да вярваш най-много.Обещай и,че този терор от твоя страна ще престане и ако ти даде втори шанс не го пропилявай,защоо трети няма да има.Веднъж готова ли е да си тръгне ще трябва много да се постараеш,за да я задържиш.
5
1
лили
лили
17.01.2014 19:11
има една приказка в наше село преобърне ли се каруцата ,после пътища много.не мисля че има друго момче май я е страх от теб.
5
1
Ани
Ани
17.01.2014 18:18
Здравей, аз съм жена била в същата ситуация, като твоята приятелка. Само, че не само ме ревнуваше ужасно много,но си позволи и да ме удари няколко пъти. За две години и половина не можах да му обясня, че съм само негова. Не можа да го проумее. През тези две години и половина 8 месеца не беше в България. Аз му останах вярна и го чаках с нетърпение, но той така и не го осъзна. Знаеш ли, мисля че ревнуват хората, които не са сигурни в себе си и той доказа това мое твърдение. Според мен- не се надявай да се върне при теб, защото просто наистина е задушаващо, а да прекара живота си с теб, според мен е немислимо за нея.Ужасно е гадно да виждаш, че ти нямат доверие и то без реална причина (не знам при вас има ли такава).Няма смисъл от ревности. Вредиш на себе си и на нея, нищо повече. Опитай да се промениш, защото ревността ти ще ти коства и следващите връзки...
Ами, това е... Дано ти мине ревността с годините, защото не знам какво ще правиш иначе.
5
0
ihtianderrr
ihtianderrr
17.01.2014 16:11
С два типа хора със сигурност не може да се направи семейство:
1. С болезнено ревнивите;
2. С болезнено свързани с родителите си.
Ако се случат и двете...
9
0
Елияна
Елияна
17.01.2014 13:49
Така, до голяма степен и двамата имате вина според мен, от една страна ТИ защото си е ограничавал прекалено много и от друга страна ТЯ защото го е допуснала. Според мен бъдеще с нея вече едва ли имаш, спукали се едно гърне и да го залепиш пак ще намери от къде да тай ... Не знам на какво се дължи това да е ограничаваш, давала ли ти е поводи или просто си си такъв??? Аз съм семейна, на 25 години съм, никога не съм ограничавала съпруга ми и той мен също, но винаги сме били заедно на всякъде и като цяло за нас личен живот означава личен за двама ни, той рядко излиза в мъжка компания както и аз в женска, чисто и просто защото ни е приятно да излизаме със семейства или двойки и да сме си заедно. А в редките случай когато сме били по сами не сме давали повод за ревност един на друг.
На мнение съм, че трябва добре да премислиш и от тази връзка да си дадеш сметка какъв трябва и какъв не трябва да бъдеш с бъдещата жена до себе си, всяка една връзка ни научава на нещо и ни дава урок, който да ни помага за в бъдеще.
Пожелавам ти успех с дамите и стискам палци живота да ти премине както ти сам си го виждаш
3
0
Инчето
Инчето
17.01.2014 12:14
Здравей,аз съм от жените,които мразят да им се ограничава личната свобода,ти си направил точно това...според мен няма да се промениш,да може да се пробваш...но едва ли ще се получи,защото ревноста ти пак ще вземе връх.Мисля,че всичко при вас сее получило много бързо и това може би също е оказало влияние.Един съвет от мен-опитай се да цениш и уважаваш както своята, така и чуждата свобода!Успех:)
4
0

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: