Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Една тъжна история за любовта

Една тъжна история за любовта

Една тъжна история за любовта
Здравейте аз съм момиче на 14 години. Може би ще ви се строи едно момиче на 14 да говори така любовта и да има такава история но е истина.

През лятото на 2013 се запознах с едно момче уникалното момче. но тогава аз си имах приятел, а той приятелка. През октомври месец 2013 разбрах, че той учи в града в който живея. Започнахме да си пишем по фасебоок. Един ден решихме че трябва да излезнем, така започнахме да излизаме. Излезнахме няколко пъти той понеже е по голям от мен на 19 години идваше до вкъщи взимаше ме с колата му и така ходихме на разходки.

Момчето е ужасно свестно, имахме много общо. Един ден излезнахме на кафе говорехме си, че нито той е готов за връзка все още нито пък аз. Отидохме на едно много красиво място но беше много студено защото е навън то си беше зима все пак това се случва декември месец. След това по пътя за вкъщи спряхме да изпушим по една цигара на едно друго място. След дългите ни разговори и тъжните ни историй се озовахме хванати за ръце, целунахме се и така се оказахме двойка.

Бяхме неразделни всяка една минутка наша свободна бяхме заедно, ако 1ЧАС не се видехме за този час сме се чули сигурно 5 пъти имахме много силна връзка, аз много се влюбих както и той. Това момче правеше всичко за да съм щастлива и усмивката ми да грее на лицето ми. Той трябваше да отиде през зимната ваканция при майка му в родния му град постояно подържахме връзка говорехме си до3-4 дутрина по скайп по телефон и какво ли още не. Но няколко дни до преди нова година той ми каза, че ще заминава да учи в чужбина и че ще по добре да се разделим сега, а не след 6 месеца когато ще сме свикнали да сме заедно и няма да сме готови да се разделим.

Бях потресена плаках с дни ако не и цял месец но си останахме много добри приятели, когато той се върна от родния му град веднага ми се обади да се видим и да разбере как съм излизахме няколко пъти след като се разделихме и сега сме в много добри приятелски отношения.

Но аз съм готова отново да бъда с него, защото той знае как да направи едно момиче истинско щастливо и да му покаже че го обича настина, защото когато той ми казваше обичам те аз го виждах в очите му дори майка ми виждаше колко много държи на мен. А нашите одобряваха ужасно много връзката ни и бяха потресени като разбраха че трябва да се разделим дори бяха готови да направят нещо да заминем и ние за чужбина за да можем да сме заедно.

Е след като прочетохте това посъветвайте ме какво да правя да оставя нещата така и на времето или да правя глупави сцени и да го убеждавам да останем заедно докато дойде време да замине! ?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (14)

Изпрати
Вили
Вили
04.03.2014 12:16
Ти сама си съгласна,че ако правиш сцени ще е глупаво.Остави нещата така и времето ще покаже.Няма да ти е никак лесно, но това е правилният начин на поведение. А и това е едно изпитание и за двамата,ако го издържите после цял живот ще се радваш на човека до себе си.Успех!
3
1
shukran
shukran
13.02.2014 23:27
Ох, мила не се стягай толкова и аз рева ,,,,а,ама!Млада си още много болка ще преживееш.
0
2
Деница
Деница
13.02.2014 14:53
Аз съм на възрастта на приятеля ти(или вече бивш приятел).Образованието за него ще е по-важно от всичко.Предполагам тази година завършва.И да останете заедно през това време само ще се измъчваш.За връзка от растояние и дума не трябва да става.Ако пробвате всичко ще свърши зле.Аз на твоите години преживях същото със сегашния си приятел.Нашата разлика е 7 години и той ми каза,че няма смисъл.Дърпах се,обаче не можех да го спра.Минаха три години и пак се намерихме.Ако бяхме останали заедно само щяхме да се нараним още повече.Затова моя съвет е ако наистина го обичаш да го пуснеш да си отиде.Утеха може да ти е това,че ако ви е писано ще бъдете заедно след време.Останете си приятели,виждайте се през ваканциите и така.
7
0
Кейти
Кейти
12.02.2014 16:33
Недей да го разубежадаваш да замине. Аз съм в същата ситуация, само че аз съм тази, която ще замине. С моя приятел сме от 4 години заедно и се опитвам да се разделя с него сега, защото, ако се разделим точно преди да замина ще бъде много по-тежко. По-добре така. Ако ви е писано да сте заедно - ще бъдете. А и в университета също имат ваканции и си идват до България повечето студенти, не знам той как ще процедира. Но ти казвам, че така ще ти е много по-лесно, ако си останете разделени от сега, от колкото точно преди да замине.
3
1
katq
katq
12.02.2014 17:54
Незнам ужасно много го обичам и ми е много трудно
0
1

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 9
52
42
35
20
10
Дай твоята оценка: