ezine.bg»Статии»Спорт и Диети»Диети»Сладки методи за отслабване с мед

Сладки методи за отслабване с мед

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Дарт Вейдър
2k190371
Диета с мед

Ползите от натуралния мед отдавна са известни на човечеството. Този пчелен продукт се бори успешно със стомашните проблеми, подобрява паметта, действа противогъбично и антибактериално. В съчетания с някои други продукти пък спомага за нормализирането на теглото. Предлагаме ви три варианта за отслабване с мед, чрез които да свалите излишните килограми по най-сладкия начин.

При първия метод се налага сутрин на гладно да се приема чаша топла вода, в която има 1 с.л. мед и малко лимонов сок. Така организмът се пречиства, а същевременно с това се намалява нуждата от приемане на сладки изделия. Приемайте вода с мед и лимон в продължение на месец и резултатите няма да закъснеят. След четвъртата седмица ще сте олекнали с до четири килограма, стига през това време да се храните разумно.

За тези от вас, които си падат по по-ароматните напитки, предлагаме и друга медена течност, която да накара кантара да работи във ваша полза. За да я приготвите, трябва да залеете 1 с.л. канела с 1 литър вода и да оставите течността под похлупак за половин час.

Щом изстине, я приберете на хладно. На другия ден я разделете на две части и изпийте първата сутринта на гладно. Втората пък приемете преди лягане. При употребата на чая с канела отслабването е различно при отделните хора. Факт е обаче, че ще се сдобиете не само с по-слабо, но и с по-здраво тяло.

Ако се нуждаете от драстично и бързо отслабване пък, можете да се спрете на медено-лимонова диета. Тя се спазва само два дни, като през това време трябва да приемате само субстанция, приготвена от 3 литра вода, 10 лимона и 15 с.л.

Мед и лимон

Тя се разпределя в двата дни. Разбира се, можете да пиете зелен чай и вода в желаните от вас количества, но не бива да се докосвате до никакви хранителни продукти.

Благодарение на тази диета можете да се отървете от два килограма само за два дни. Имайте предвид обаче, че тя не е подходяща за лица с определени хронични заболявания. Така че при такива положения задължително се налага консултация със специалист, преди да предприемете каквото и да било.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest