Да стегнем краката и дупето с няколко прости съвета

Стегнати крака

За да имате стегнати крака и дупе, не е необходимо да стоите по няколко часа на ден във фитнес залата. Лесно можете да правите упражнения в дома, офиса и дори когато сте навън.

Спрете да използвате асансьора, освен в случаи, когато сте натоварени с голямо количество покупки. Когато се изкачвате по стъпалата, прилагайте един прост, но много ефикасен трик. Стъпвайте на ръба на стъпалото така, че част от вашето стъпало да стърчи извън ръба.

Така ще се наложи да запазите равновесие и да стегнете мускулите на краката и дупето, а това след време ще ви помогне в извайването на перфектни форми.

Когато вървите и дупето ви е скрито под палто или манто, стягайте и отпускайте мускулите или се опитайте известно време да ходите само със стегнати мускули на дупето. Това тонизира мускулатурата в задните части и спомага за по-добрия им вид.

Обиколка на бедрата

Когато вървите и сте убедени, че никой не ви гледа, опитайте се да вървите на пръсти, дори да сте с обувки на токчета. По този начин ще задействате мускулите на краката си.

Когато сте в офиса, поне няколко пъти на час стягайте и отпускайте дупето си, стига да не рискувате някой да ви види и да разбере погрешно движенията ви.

Когато сте в дома си, използвайте свободните минутки, за да клякате. Клякането извайва мускулите на дупето и на бедрата и топи мазнините.

Когато клякате, гръбнакът ви трябва да остане изправен, а не да се прегърбвате. Ако в началото ви е трудно, подпирайте се на нещо, докато ставате, за да се научите.

Започнете с десет клякания дневно и постепенно увеличавайте кляканията, докато не достигнете до момент, в който смятате, че тренирате достатъчно дълго.

След като спрете с кляканията, потичайте малко на място, поскачайте на въже и вземете душ. Под душа разтъркайте с груба гъба дупето и бедрата, за да разнесете мастните натрупвания. Само след няколко седмици резултатът ще ви изненада приятно.

Рейтинг

5 3
4 7
3 4
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати