Искате да отслабнете бързо? Пийте редовно тази напитка!

Отслабване

Ежедневно телевизията, вестници, списания и Интернет буквално ни бомбардират с какви ли не предложения за едва ли не магични еликсири, които ще ни накарат с приемането им като с магическа пръчка да отслабнем. За съжаление, в 99% от случаите от тези коктейли, пълни с химикали, няма никакъв здравословен ефект и дори обратното – приемът им може сериозно да навредим на здравето ни.

Често в търсенето на бързото отслабване забравяме, че природата ни е дала достатъчно ефективни средства за тази цел, без да се налага да използваме разни забъркани в тъмни лаборатории съмнителни и опасни буламачи.

Искате да започнете деня си в тонус и същевременно да загубите някой и друг килограм? Лесно е! Започнете всяка сутрин да пиете чаша вода с мед и оцет. Струва ви се прекалено лесно? Вече трябва да сте се убедили, че най-ефикасните неща са най-елементарни.

Начинът, по който започва денят, е изключително важен за цялостния ни жизнен тонус чак до вечерта. Първото нещо, което правим след сън, е от съществено значение за ежедневието ни, а също така се отразява върху устойчивостта на организма срещу вируси и болести. За да получим успешен старт на деня, е необходимо да се самодисциплинираме и фокусираме върху сутрешните ритуали, които балансират тялото и му помагат да работи с ритъма на природата.

Мед

Водата, смесена с мед и оцет, е перфектната комбинация за това. Напитката трябва да се изпие на гладно, като след това трябва да изчакате поне 20 минути преди да закусите. Лесният за приготвяне коктейл прочиства организма, ускорява метаболизма и засилва имунитета.

Благодарение на оцета, напитката ще ви помогне да се отървете от мастните натрупвания. Съставката регулира и рН в организма ви. Медът от своя страна ще ви помогне за засилването на имунната система, а същото така предпазва стомаха от оцета, който не трябва да се приема чист на гладно. За да има напитката и детоксициращ ефект, можете да добавите и една чаена лъжичка канела към нея.

Накрая комбинацията от водата, оцета и меда освен че ще ви помогне да се отървете от излишните килограми, ще регулира кръвното налягане, ще помогне на здравето на сърцето, ще стимулира храносмилането, ще се отрази добре на нервите ви и не на последно място ще направи кожата ви по-хубава.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Зорица
Зорица
03.05.2019 01:57
Би било добре да дадете в какво количество трябва да се приема! Колко е водата, каква е - топла, студена, гореща, колко е тя, колко е оцета, какъв е - ябълков, винен; колко е меда...?
3
0