Ezine.bg»Мрежата»Анонимен»Моите форумни постове
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите форумни постове

АнонименПриятелят ми ревнува от бившия
По-скоро трябва да е притеснен от хора, с които не си била, отколкото с "бити карти".Но и него го разбирам отчасти, мисля, че му трябва малко време да го осмисли, дай му го и му покажи, че не те интересува никой друг.
АнонименСтрува ли си да се боря или няма надежда?
Според мен има надежда, но трябва да измислите начин да сте заедно, защото очевидно разстоянието е довело до проблемите ви.
АнонименРодителите му разбраха, че не съм българка
Какво значи не си българка?Чувстваш ли се такава?
АнонименКак да се храня, за да отслабна бързо?
Със сигурност глада не е решение,защото колкото по-бързо отслабваш, толкова по-бързо би напълняла, ефектът е краткотраен.По-добре съобразявай храненето, ограничи хляба, сладкото и пърженото, мазното.
АнонименКазва ми по същия начин, както е викал на бившата си
Моля те,пиши грамотно! Мисълта ти изобщо не върви гладко и е малко трудно да те чете човек Не мисля,че гаджето ти влага това ,в което го обвиняваш, в тази дума,просто толкова пъти я е използвал,че му идва отвътре.На мен ми се е случвало,неприятно е,но моят случай беше драматично друг Аз всяко гадже си го наричам различно,но мъжете не биха си усложнили живота дотолкова,пък и те не влагат този смисъл и драматизъм в галените имена. Просто седни и му кажи с най-спокоен тон,че не искаш да използва точно тази дума, не се вкарвай във филми.
АнонименЗа сефте ще ми е и искам отговори
Аз лично бях на 16 и бях толкова притеснена ,че цялата треперех,за възбуда изобщо да не говорим И ме болеше доста,друго май не си спомням.Да минава там,вече следващите пъти са истината .
АнонименПих вино след спешната контрацепция
В листовката на лекарството не пише ли подробно какво вличе или не на действието му? не мисля ,че е проблем.
АнонименПих вино след спешната контрацепция
Спокойно,до няколко дена ще ти дойде цикълът.
АнонименНе искам да бързаме със секса
еее,как навикахте момичето,аз едно време ,когато бях на 16(не беше толкова отдавна ) имах гадже на 20 и си бях девствена,ходили сме на гости,хижи с преспиване ,но никога не ме е натискал за нищо!Така че,недейте така с общите знаменатели,въпросното момче накрая го зарязах и той така и не видя секс от мен за 7 месеца Няма какво да му се обясняваш на гаджето ти, а ако той ти се разсърди,си направи сметка,че не е стока.
АнонименВсе още търся подарък
Ех тоз Недко бее Аз наистина не знам какво да кажа.
АнонименИма ли смисъл да наранявам себе си?
Била съм втора цигулка ,много е гадно,обидно,тъжно .И аз чаках с надеждата,че нещата ще се променят,и знаеш ли кога се примениха-когато спрях да му ходя по свирката,когато се появиха мъже,които ми обръщат внимание и видя ,че може да ме загуби,а не иска.Тогава за мен всичко се промени в положителна посока..Просто престани да си и насреща за всичко,знам,колко е трудно ,но представи си колко можеш да спечелиш.надявам се момичето да си струва,за мен тя няма как да разбере ,че има по-силни чувства ,защото не и се е налагало-ти винаги си бил насреща каквото и да е ставало в живота и.Без да промениш нещо,резултатът ти ще е все един и същ. Действия,не приказки! Успех!
АнонименКак да засиля удоволствието при самозадоволяване
А досега изпитвала ли си удоволствие,че да го засилваш?Клиторен оргазъм??
АнонименКак да засиля удоволствието при самозадоволяване
Ами значи това е твоят оргазъм без проникване
Анонимен10-те най-харесвани звука
ммм,много интересно
АнонименИзневерява ли ми ?
Ee,aма и ти си,как може да не видиш откога е? Малко си прибързала със заключенията,мисля ,че няма защо да се притесняваш,освен за това ,че си се издала пред него
АнонименТи ли си заблудена,или аз съм луд?
Няма гаранции за никой,че няма да се влюби отново,просто ти си в кофти страната на ситуацията..не мисля ,че трябва да се обвиняваш,сигурно има нещо,което се е применило и тя го е намерила в другия ,и тя има вина,че не се е опитала да го поправи,а е избрала по-лесния път..Остави я,не се рови защо ,как е станало,не мисля ,че има смисъл,водила съм подобни разговори след "края",с цел поука.е никаква файда. Успех!
АнонименГледате ли еротични филми по време на секс?
Пробвал съм ама нещо не ми се получи,но по въпроса ти -не не се разсейват
АнонименОбичам бившия си
Защо се разделихте? Детска му работа