С този вкусен еликсир ще пречистите черния си дроб без проблем

С този вкусен еликсир ще пречистите черния си дроб без проблем

Рецептата за прочистване на черния дроб е позната на човечеството от древни времена. Тя включва направата и приема на едно изключително вкусно и лечебно питие. Ето кое е то

1
Черен Дроб - най-новите статии, подбрани публикаци и препоръки. Информация за Черен Дроб от Ezine.bg. Обзор на статиите за Черен Дроб. Български сайт за здравословен живот, красота, дом и градина, родители и деца и Черен Дроб.
Черен Дроб - Първите признаци, че имате проблем с черния дроб

Първите признаци, че имате проблем с черния дроб

12.01.2017029203

Функцията на черния дроб и да пречиства кръвта и да предпазва тялото от инфекции. Затова трябва да следим дали и той като всеки друг орган, е здрав. Има няколко признака, по които може да разпознаете проблемите с черния дроб.

Черен Дроб - Откриха защо някои обичат алкохола, а други - не

Откриха защо някои обичат алкохола, а други - не

17.12.20160316

Хормонална връзка между черния дроб и мозъка, която регулира консумацията на алкохол, може да помогне на учените да разработят нови методи за лечение на хората, които имат проблеми с пиенето.

Черен Дроб - Пречистете черния дроб с този плодово-зеленчуков еликсир!

Пречистете черния дроб с този плодово-зеленчуков еликсир!

07.06.20160421

Става въпрос за плодово-зеленчуков микс, който е сравняван от мнозина с натурален еликсир не само заради здравословните ползи, но и заради вкусовите си качества. Ето защо неговите съставки са толкова полезни и как можете да си го направите

Черен Дроб - Народна медицина за дезинтоксикация на черния дроб

Народна медицина за дезинтоксикация на черния дроб

23.05.201602701

Предлагаме ви няколко лесни съвета, чрез които ще изчистите черния дроб и ще му помогнете да изпълнява функциите си по-добре. Рецептите се препоръчват и за хора, които работят в токсична среда.

Черен Дроб - Черен дроб и ягоди за разкошна кожа

Черен дроб и ягоди за разкошна кожа

30.07.201501175

За да бъде кожата ви мека и еластична и да се предпазите от образуване на бръчки, яжте повече черен дроб, млечни продукти, ягоди, броколи и спанак.

Черен Дроб - Омазнен черен дроб

Омазнен черен дроб

26.07.201509138

Омазненият, затлъстял черен дроб води до състоянието чернодробна стеатоза. Това представлява обменно нарушение, в резултат на което се достига до увеличение на черния дроб.

Черен Дроб - Чернодробни заболявания

Чернодробни заболявания

10.07.201507286

Чернодробните заболявания засягат един от най-важните органи в тялото, в резултат на редицата му функции. Чернодробните заболявания са сериозни състояния. Симптоми и лечение при чернодробни заболявания.

Черен Дроб - Стеатоза на черния дроб

Стеатоза на черния дроб

24.06.2015015938

Стеатозата на черния дроб представлява образуването на мастна дегенерация в черния дроб, вследствие на нарушен обмен. Заболяването е познато още като затлъстяване на черния дроб.

Черен Дроб - Диета при проблеми с черния дроб

Диета при проблеми с черния дроб

27.05.201502454

Чернодробното заболяване може да повлияе абсорбцията на храна, както и производството на протеини и витамини. Важно е да се приемат достатъчни количества въглехидрати, защото те ще са основният източник на калории.

Черен Дроб - Пречистване на черния дроб

Пречистване на черния дроб

28.03.201506890

За черния дроб се казва, че е химическата лаборатория на човешкото тяло. През него преминават и се преработват всички усвоени вещества.

Черен Дроб - Плесента в жилището може да причини рак на черния дроб

Плесента в жилището може да причини рак на черния дроб

27.01.201502332

Съществуват приблизително 200 000 вида на гъбичката на плесента. Те често влиза в домовете и се настаняват под килимите и в кухините. Плесента води до алергии, а азбестът причнява рак на черния дроб

Черен Дроб - Корейски имел срещу затлъстяване

Корейски имел срещу затлъстяване

01.01.20150598

Биологично активните вещества на корейския имел и екстрактите от тях демонстрират противоракови свойства и ползотворен ефект върху затлъстяването.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни