Това са знаците, че спешно се нуждаете от детоксикация на черния дроб

Това са знаците, че спешно се нуждаете от детоксикация на черния дроб

Ако не се чувствате във форма, не бързайте да видните стреса на работа, защото с няколко симптоми, тялото ви може да ви подсказва, че спешно се нуждаете от детоксикация на черния дроб.

1

Черен Дроб

Черен Дроб - най-новите статии, подбрани публикаци и препоръки. Информация за Черен Дроб от Ezine.bg. Обзор на статиите за Черен Дроб. Български сайт за здравословен живот, красота, дом и градина, родители и деца и Черен Дроб.
Черен Дроб - С този вкусен еликсир ще пречистите черния си дроб без проблем

С този вкусен еликсир ще пречистите черния си дроб без проблем

20.03.201701307

Рецептата за прочистване на черния дроб е позната на човечеството от древни времена. Тя включва направата и приема на едно изключително вкусно и лечебно питие. Ето кое е то

Черен Дроб - Първите признаци, че имате проблем с черния дроб

Първите признаци, че имате проблем с черния дроб

12.01.2017029479

Функцията на черния дроб и да пречиства кръвта и да предпазва тялото от инфекции. Затова трябва да следим дали и той като всеки друг орган, е здрав. Има няколко признака, по които може да разпознаете проблемите с черния дроб.

Черен Дроб - Откриха защо някои обичат алкохола, а други - не

Откриха защо някои обичат алкохола, а други - не

17.12.20160367

Хормонална връзка между черния дроб и мозъка, която регулира консумацията на алкохол, може да помогне на учените да разработят нови методи за лечение на хората, които имат проблеми с пиенето.

Черен Дроб - Пречистете черния дроб с този плодово-зеленчуков еликсир!

Пречистете черния дроб с този плодово-зеленчуков еликсир!

07.06.20160445

Става въпрос за плодово-зеленчуков микс, който е сравняван от мнозина с натурален еликсир не само заради здравословните ползи, но и заради вкусовите си качества. Ето защо неговите съставки са толкова полезни и как можете да си го направите

Черен Дроб - Народна медицина за дезинтоксикация на черния дроб

Народна медицина за дезинтоксикация на черния дроб

23.05.201602865

Предлагаме ви няколко лесни съвета, чрез които ще изчистите черния дроб и ще му помогнете да изпълнява функциите си по-добре. Рецептите се препоръчват и за хора, които работят в токсична среда.

Черен Дроб - Черен дроб и ягоди за разкошна кожа

Черен дроб и ягоди за разкошна кожа

30.07.201501193

За да бъде кожата ви мека и еластична и да се предпазите от образуване на бръчки, яжте повече черен дроб, млечни продукти, ягоди, броколи и спанак.

Черен Дроб - Омазнен черен дроб

Омазнен черен дроб

26.07.2015010371

Омазненият, затлъстял черен дроб води до състоянието чернодробна стеатоза. Това представлява обменно нарушение, в резултат на което се достига до увеличение на черния дроб.

Черен Дроб - Чернодробни заболявания

Чернодробни заболявания

10.07.201507862

Чернодробните заболявания засягат един от най-важните органи в тялото, в резултат на редицата му функции. Чернодробните заболявания са сериозни състояния. Симптоми и лечение при чернодробни заболявания.

Черен Дроб - Стеатоза на черния дроб

Стеатоза на черния дроб

24.06.2015017413

Стеатозата на черния дроб представлява образуването на мастна дегенерация в черния дроб, вследствие на нарушен обмен. Заболяването е познато още като затлъстяване на черния дроб.

Черен Дроб - Диета при проблеми с черния дроб

Диета при проблеми с черния дроб

27.05.201502752

Чернодробното заболяване може да повлияе абсорбцията на храна, както и производството на протеини и витамини. Важно е да се приемат достатъчни количества въглехидрати, защото те ще са основният източник на калории.

Черен Дроб - Пречистване на черния дроб

Пречистване на черния дроб

28.03.201507309

За черния дроб се казва, че е химическата лаборатория на човешкото тяло. През него преминават и се преработват всички усвоени вещества.

Черен Дроб - Плесента в жилището може да причини рак на черния дроб

Плесента в жилището може да причини рак на черния дроб

27.01.201502356

Съществуват приблизително 200 000 вида на гъбичката на плесента. Те често влиза в домовете и се настаняват под килимите и в кухините. Плесента води до алергии, а азбестът причнява рак на черния дроб