Какъв е бракът с мъж Телец

Какъв е бракът с мъж Телец

0

Мъжът Телец е силна личност, но не обича да се изтъква и не е от хората, които ще налагат мнението си на всяка цена. Бракът с мъж Телец ще е спокоен и хармоничен.

1
Майли Сайръс оглави класация за антизвездиЛюбопитно - Майли Сайръс оглави класация за антизвезди

29.08.2015046

Разбира се, наред с любимите звезди и с примерите за подражание, има и така наречени антипримери. При девойките класацията гордо се оглавява от ексцентричната певица Майли Сайръс.

Наполеоновият комплекс наистина съществуваЛюбопитно - Наполеоновият комплекс наистина съществува

29.08.2015039

Синдромът на ниските господа, познат сред психотерапевтите още като Наполеонов комплекс, в действителност се наблюдава при мъжете, откриха учени от САЩ, провели изследване.

Липсата на домакинска работа прави жените дебели?Любопитно - Липсата на домакинска работа прави жените дебели?

29.08.2015026

Макар и пералните, микровълновите печки и другите спестяващи труда устройства да помагат на жените да не се превръщат в домашни робини, те се отразяват зле на талията им, съобщава Дейли Мейл.

За неудоволствието от живота или просто анхедонияЛюбопитно - За неудоволствието от живота или просто анхедония

28.08.2015066

Думата анхедония има старогръцки произход и означава в буквален превод – без удоволствие. Анхедонията е един от класическите симптоми в психопатологията.

Какъв е бракът с мъж ОвенЛюбопитно - Какъв е бракът с мъж Овен

28.08.20150268

Мъжът Овен е чаровник и знае как да съблазни една жена, но има и неприятни качества - той е прекалено амбициозен и дори агресивен, а също така е и доста егоистичен.

Супермодели: Кандис СуанепулЛюбопитно - Супермодели: Кандис Суанепул

28.08.2015056

В началото на своята кариера хубавицата постоянно прелита през Париж, Лондон, ЮАР, Ню Йорк. В един момент Кандис решава, че е време да се установи и избира за свой нов дом Ню Йорк.

Забравете Холандия, най-много канабис се пуши в ИсландияЛюбопитно - Забравете Холандия, най-много канабис се пуши в Исландия

27.08.2015072

Макар и да е наложено мнението, че със своите либерални закони и специални кафенета за пушене на канабис в Холандия ще се пуши най-много от омайната билка, това в действителност е далеч от истината.

Защо Виктория Бекъм и Гери Халиуел не си говорятЛюбопитно - Защо Виктория Бекъм и Гери Халиуел не си говорят

27.08.20150300

Госпожа Бекъм не присъства на сватбата й, тъй като имала работен ангажимент в Азия, но пратила огромен букет на Гери и рокля, която ще е част от предстоящата й колекция.

Какъв е бракът с жена РибиЛюбопитно - Какъв е бракът с жена Риби

26.08.20150244

За жената Риби се носят легенди. Представителките на този зодиакален знак възприемат любовта като велика сила, управляващ фактор в техния живот. Рибите по природа са невероятно чувствителни и интуитивни

Създадоха хапче, от което се поумняваЛюбопитно - Създадоха хапче, от което се поумнява

25.08.20150112

Екип от учени на университетите Харвард и Оксфорд създадоха лекарство, с което хората подобряват когнитивните си умения – за вземане на решение, гъвкавост на мисълта, запаметяване и изобретателност.

Кейт Ъптън: Не ми пука какво мислят за менЛюбопитно - Кейт Ъптън: Не ми пука какво мислят за мен

25.08.20150677

Американският модел с мерки 84-63-92 и височина 178 сантиметра е истински магнит за мъжките погледи. Нетипично за модел, Кейт има закръглени форми, които без свян показва в различни фотосесии

Какъв е бракът с жена ВодолейЛюбопитно - Какъв е бракът с жена Водолей

24.08.20150124

Водолеите често могат да сбъркат приятелството с любов, което понякога води до много разочарования. Тези дами имат доста странни отношения със срещуположния пол.

 • Любими
 • Google+
 • Pinterest

Популярно днес

 • Споделени Истории

 • Нови
 • Коментирани
 • Популярни

Какво другите търсят

 • Други Интересни Теми

 • Нови
 • Последно коментирани
 • Популярни
 • Най-коментирани