Как да возим новородено в кола

Как да возим новородено в кола

Когато семейството ви се сдобие с нов член, всички са много щастливи. Но покрай радостта от появата на бебето не трябва да забравяте да се погрижите за безопасността му. Когато се налага да возите новороденото бебе в колата, трябва да знаете някои правила

1
Мама и Бебе - Бабините съвети за новороденото, които не бива да спазвате

Бабините съвети за новороденото, които не бива да спазвате

26.08.20180496

Заради натрупания си житейски опит често нашите баби смятат, че са по-осведомени от педиатрите и когато в дома се появи малко бебе, дават съвети, които според лекарите не бива да спазвате.

Мама и Бебе - Безопасност на бебето в колата

Безопасност на бебето в колата

25.08.2018068

Въпреки че бебетата са много по-издръжливи и притежават имунитет срещу млади и неопитни родители, има няколко неща, които трябва да знаем за това как да осигурим безопасността им.

Мама и Бебе - Как да научим детето да говори

Как да научим детето да говори

21.08.20180151

Едно от най-важните неща, на които трябва да научите детето си, е да говори. Така то ще може да общува пълноценно, да изразява мислите и желанията си, да учи и да се забавлява.

Мама и Бебе - Режим на кърмене на новородено

Режим на кърмене на новородено

13.08.2018072

За да се развива правилно и да наддава достатъчно, трябва да знаете и колко често да кърмите малкото човече.

Мама и Бебе - Как да се справим със сополите при бебетo

Как да се справим със сополите при бебетo

11.08.20180101

Умереността е от ключово значение, когато става дума за справянето със сополите на бебето. Каквото и да правите, ако бебето започва да показва признаци на раздразнение. . .

Мама и Бебе - Колко яде бебето по месеци

Колко яде бебето по месеци

05.08.20180221

С идването на бебето у дома родителите се изправят пред много неизвестни. Така започват и множеството върпоси за това как да се справят и бебето им да се чувства по-добре – здраво, нахранено, спокойно и готово да расте.

Мама и Бебе - Разстройство при бебето

Разстройство при бебето

18.07.20180105

Новородените бебета не идват в дома ни с инструкция за употреба, както на много млади родители би им се искало. Освен много радост, мъниците дават и много поводи за притеснения.

Мама и Бебе - Колко често трябва да ака бебето?

Колко често трябва да ака бебето?

13.07.20180126

По същия начин, по който няма изконно човешко правило, установяващо кога един възрастен човек трябва да се изхожда по голяма нужда, няма и съществуващо такова, което касае бебетата. Всяко човешко същество е отделен индивид, без значение дали е на 1 месец,

Мама и Бебе - Как да се справим с ревящо бебе

Как да се справим с ревящо бебе

11.07.20180138

Колкото и да сте изнервени, не повишавайте глас. Викането само ще изплаши бебето и ще го накара да реве още по-силно. Сред младите родители е много популярно използването на бял шум.

Мама и Бебе - Как да държим бебето

Как да държим бебето

09.07.20180158

Появата на бебето изпълва живота ни с щастие и смисъл, но трябва да научим и много неща относно грижата за малкото човече. Едно от тях е как да го държим правилно. Колкото и да ви се иска да гушкате бебето, помнете, че то е малко и крехко и можете да го н

Мама и Бебе - Хранене на бебето по месеци

Хранене на бебето по месеци

03.07.20180435

Наясно сте, че не съществува някаква всеобща и възприета от всички педиатри по света схема за хранене на бебето по месеци.

Мама и Бебе - Схема за хранене на новородено

Схема за хранене на новородено

30.06.20180330

За да расте бебчето ви, да се развива правилно и да е здраво, е важно да получава достатъчно храна. Още от първите часове на живота на наследника ви трябва да знаете с какво, по колко и колко често да го храните.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни