Красота

Красота

Онлайн журнал за красота. Статии и материали за красотата на модерната българска жена.
Тайните за красота на младоликите жени са разкрити!Тайните за красота на младоликите жени са разкрити!Едва ли има жена, която да не иска да изглежда младолика. Какви са тайните за красота на младоликите жени? Дали всеки може да има младо лице?
Домашни рецепти, с които да преборите пърхотаДомашни рецепти, с които да преборите пърхотаБез значение от пола, възрастта или социалният статус – пърхотът може да застигне всеки. Вижте няколко домашни рецепти за премахване на пърхот.
Поглези уморените крака в края на деня с тези ваниПоглези уморените крака в края на деня с тези ваниУморените крака в края на деня са до болка познати на почти всеки работещ човек. Предлагаме ви някои идеи за релаксиращи вани за уморени крака. Ваните за крака са отлично средство за уморени, болезнени и сухи крака.
Отървете се от уморения вид с тези бързи ритуали за красотаОтървете се от уморения вид с тези бързи ритуали за красотаИмате ли уморено лице? Искате ли да се отървете от уморения вид? Изпробвайте тези лесни ритуали за красота.
Упражнения за стягане на клепачи и повдигане на веждиУпражнения за стягане на клепачи и повдигане на веждиУпражнения за стягане на клепачи и повдигане на вежди ще ви преобразят. Всички искаме да останем младолики, дори и когато вече не сме толкова млади. Пробвайте тези упражнения за стягане клепачи и повдигане на вежди.
Трикове за по-дълготрайно червилоТрикове за по-дълготрайно червилоВсички знаем колко е неприятно, когато след добре прекаран ден се погледнем в огледалото и установим, че червилото ни се е изтрило на места и никак не изглежда добре.
Упражнения за красиво и стегнато лицеУпражнения за красиво и стегнато лицеЕжедневните упражнения за красиво и стегнато лице. Чрез тях можете да изгладите мимическите бръчки и да постигнете подмладяващ ефект. Няма значение по кое време на денонощието ги правите.
Как да постигнете перфектно нанесеното червилоКак да постигнете перфектно нанесеното червилоКак да постигнете перфектно нанесеното червило - ето някои трикове, които ще ви бъдат полезни. Правилно нанасяне на червило. Подходящи нюанси червило според вашата кожа.
Боядисана коса: 4 цвята, 4 проблема!Боядисана коса: 4 цвята, 4 проблема!Боядисаната коса идва със своите трудности. Блондинките са секси, брюнетките са изискани, а червенокосите - чувствени. Рождените цветове на гривата ни се считат за тривиални и поради тази причина много жени избират да се боядисат. Но какви проблеми крие б
Искате сочни устни без операции? Изпробвайте този масажИскате сочни устни без операции? Изпробвайте този масажИскате сочни устни без операции? Изпробвайте този масаж. Гуа Ша ще ви преобрази мигновено. Ето как да уголемите устните си без операции.