Красота

Красота

Онлайн журнал за красота. Статии и материали за красотата на модерната българска жена.
Топли вани с канелено масло - за какво помагат?Топли вани с канелено масло - за какво помагат?Опитвали ли сте топли вани с канелено масло? Ползата от ароматното канелено масло се разпростира от борба срещу сексуалната студенина и импотентност, до лечение на артрит и ревматизъм. Ползи от ваните с канелено масло
Домашни маски за коса с диняДомашни маски за коса с диняДинята е чудесна съставка за приготвянето на домашни маски за коса. Процедури с помощта на динена каша ще подхранват косата с витамини и минерали. Динята ще направи косата ви жизнена и бляскава.
Как да направим устните по-пухкави с гримКак да направим устните по-пухкави с гримВ тази статия ще говорим за това каква козметика и техника ще са необходими, за да направим устните по-пухкави с грим. Гримирането на устни може да ви осигури по-голям обем и по-секси визия.
Съвети за красота от неостаряващата Салма ХайекСъвети за красота от неостаряващата Салма ХайекСалма Хайек принадлежи към типа жени, чийто външен вид заблуждава за реалната им възраст. Красива, секси, уверена, ярка, привличаща вниманието. Какви са съветите за красота на Салма Хайек?
Домашни маски за лице с пъпешДомашни маски за лице с пъпешПъпешът в козметологията тонизира и омекотява кожата. Ето няколко полезни домашни маски за лице с пъпеш. Те са напълно безопасни за кожата и освен за нея, ще се погрижат и за доброто ви настроение.
Съвети за кожата около очите, които трябва да чуетеСъвети за кожата около очите, които трябва да чуетеКожата около очите е най-чувствителната зона на лицето, затова е толкова важна правилната ежедневна грижа за нея. Това са съвети за кожата около очите, които трябва да чуете.
За и против чесновия шампоанЗа и против чесновия шампоанПолзите от чесъна за здравето на кожата са добре известни, но той е полезен и за косата. Искате ли да знаете предимствата на шампоана за коса от чесън? А дали чесновия шампоан има недостатъци?
Каква козметика да ползват жените над 30 годиниКаква козметика да ползват жените над 30 годиниС подходящите козметични продукти жените над 30 години ще се радват на все така млада и красива кожа. Каква козметика да ползват жените над 30 години?
Кой ще е модерният маникюр през есен 2020Кой ще е модерният маникюр през есен 2020Кой ще е модерният маникюр през есен 2020? Ето ги преобладаващите тенденции при оформянето на есенния маникюр за 2020 година.
Кератинова терапия – плюсове и минусиКератинова терапия – плюсове и минусиКератиновата терапия, или както още е известна – бразилско изправяне, е химическа процедура, която обикновено се прави в салон и може да направи косата да изглежда по-изправена за 6 месеца.