Ezine.bg»Мрежата»Анонимен»Моите коментари
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
Хей! Не се извинявай за нищо! Аз дори те поздравявам, че си приела нещата и искаш да продължиш напред. Знаеш ли, най-хубавото в случая, че човекът е бил коректен с теб и е казал истината. Не трябва да се учиш да бъдеш самотна. Наскоро разбрах, че няма да се налага да градиш стени, ако ти самата не смяташ, че са нужни. Бъди освободена във взаимоотношенията си. Не очаквай от хората нищо насреща. Никой не е длъжен на никого за нищо. Много хора, да не кажа, повечето страдат, защото им се искат нещата да се получат, да няма раздели, искат гаранции, но това е ненужно. Всеки е свободен сам да избира. Ето защо подари тази свобода както на себе си, така и на другите. Убедена съм, че ще стрещнеш човека за теб. Всеки го среща, стига да е готов за него. Радвай се, че е свършило, защото "твоят" човек е там и те чака. Просто не си слагай бариери, докато го срещнеш, защото така може да го пропуснеш, не на всеки мъж му се занимава да се изкачва по кулите, които ние жените си изграждаме. Плачи, ако това ще ти помогне, но приеми раздялата като възможност, възможност да намериш нещо по-добро за себе си. Заслужаваш го! Успех!
Анонимен коментира:
Не си бременна. Успокой се :)
Анонимен коментира:
Работиш проста работа, а играеш с жените на сложно и несигурно. Трябва да си готов за последствията. Няма да те съдя. Просто заради теб ще страдат доста хора. Кажи истината, поговори и с двете. Вземи си поуката и ако наистина си мъж, си поеми отговорността и за двете деца, това е идеалният вариант. Макар че ме съмнява, че ще постъпиш така.
Анонимен коментира:
Здравей! Твоята история доста прилича на моята история досега, затова реших да пиша. Надявам се да помогна. Не споменаваш за разочарованията си в любовта. Ако си ги имала, а мисля, че всеки ги има, може и да те е страх от това, което ти се предлага в момента, от перфектното. Навярно мислиш непрекъснато върху проблема, за който сподели. Спри да го правиш. Опитвай се максимално да се наслаждаваш на прекрасните мигове с приятеля си. В момента, когато започнеш да се наслаждаваш и не мислиш дали го обичаш, или не, дали изпитваш същото, или не и т.н тогава ще усетиш любовта. Успехи и усмивки! :)
Анонимен коментира:
Здравей! В днешно време фейсбук е като някаква всеобща краста. Почти всеки втори виси и коментира нещо. Не го приемай лично. Наистина. Дай време на връзката ви. Ако той те цени такава, каквато си и продължава да ти обръща внимание и да се чувстваш щастлива с него, се наслаждавай на връзката. Понякога сме твърде прибързани за някои дреболии, а всъщност те не са от съществено значение. Желая ти успех! Усмивки от мен!
Анонимен коментира:
Здравей! Като цяло, хората, които имат такива проблеми и са от мъжки пол, ги терзае нещо, затова не могат да се отпуснат. Интензивно мислят над нещо. Приятелят ти под напрежение ли е? Общувате ли си на тази тема? Или той по-скоро я отбягва? Никога не се знае, но според мен не ти изневерява, след като е искал да се съберете отново. Единственото, което ме притеснява, е това за целуването. По принцип повечето хора се стимулират от целувки. Питала ли си го какво тогава би го стимулирало, ако не го стимулира секси бельото, целувките и всичко останало, което си опитала? Желая ти успех и дано нещата се оправят помежду ви възможно най-скоро!
Анонимен коментира:
Здравей! Първо моите съболезнования за приятеля ти. Колкото и да не вярваш, разбирам те. Да се оттърсиш от загубата на обичан човек е невъзможно. Ще те посъветвам да си мислиш с него. Странно е, но си мисли наистина само за споделените ви мигове на щастие. Аз силно вярвам, че той бди над теб и е с теб, независимо къде е. Когато става въпрос за училище, мисли си: "Аз ще бъда силна заради него, аз ще се справя заради него, така той ще бъде щастлив там, където е." Така си казвах аз, когато загубих любим човек. Това ми помогна. Но не се обвинявай за нищо. Това само ще ти навреди. Концентрирай се върху това да дадеш най-доброто от себе си, за да намери душата му покой. Тъжно, но факт. Това е от онези моменти, когато от нас се изисква да бъдем силни, а това ни се вижда невъзможно. Но това е и от моментите, в които порастваме, за съжаление. Пращам ти мои усмивки и вяра, че душата на приятеля ти ще намери покой чрез твоя помощ!
Анонимен коментира:
Здравей! Ще можеш да го изтриш от съзнанието си едва когато ти спре да ти пука какво се е случило и за това, че той те е подвел. Това е трудно, както сама се досещаш, но е и невъзможно. Случилото се може да ти послужи само за поука, но не се връщай към него. Не забравяй, че твоето щастие зависи от това, което правиш в настоящето, а не от онова, което се е случило в миналото. Убедила съм се, че, каквото и да даваме като съвети в подобни ситуации, времето е единственото, което помага. Желая ти успех, пращам и усмивки!
Анонимен коментира:
Здравей! Пишеш: "Аз доверие повече не мога да му имам." Ти еднозначно си си отговорила на всичките си въпроси. Запитай се дали веднъж предадено доверие за теб наистина значи завинаги да нямаш доверие на този човек. Ако е така, колкото и да е трудно, продължи напред без този човек. Много по-мъчително е всеки ден да живееш в страх и несигурност. Това изморява най-вече теб и почти сигурно ще съсипе връзката ви. Прави само онова, което ти носи вътрешен мир. Пожелавам ти успех!:)
Анонимен коментира:
За нищо! Изглеждаш свестен тип и мисля, че заслужаваш само хубави неща да ти се случват занапред и ти го пожелавам. :)
Анонимен коментира:
Благодаря ти за прекрасната история! Наистина човек трябва да се бори винаги и щастието не закъснява. Радвам се, че си го намерила и ти желая само хубави неща да продължават да ти се случват занапред. :)
Анонимен коментира:
Здравей, мило момиче! С две години по-малка съм от теб, но си позволявам да ти дам съвет, защото съм имала същия проблем като теб. Искам да ти кажа едно: близките са онези, които трябва да са до теб и в добро, и лошо;които да те подкрепят, насърчават и разбират. Така че няма нищо по-хубаво да им гласуваш това доверие и да им споделиш онова, което в теб;онова, което си споделила с читателите по толкова умел начин.Това е относно споделянето. Относно самата теб..."отчуждена от целия свят": първата крачка да излезеш от това състояние е именно споделянето. Ти си онова, което чувстваш. Така че не можеш да избягаш от начина, по който се чувстваш. Единственото,което можеш да направиш, е да промениш този начин. Как? Радвай се на малките неща от деня си, цени повече себе си и успехите си, това мотивира допълнително да вървиш по-устремена напред. Напиши на един лист какво обичаш да правиш и прави нещо всеки ден от тази лист. Така ще внесеш допълнителна свежест и позитивност в ежедневието си. Живей в настоящето! Усмихвай се с причина и без! Аз ти се усмихвам и желая успех! :)
Анонимен коментира:
Нищо не трябва да притъпяваш. Ти си първият човек, който трябва да цени и уважава себе си. А относно всички останали досега - не се те оценили, това мога единствено да ти кажа. Не забравяй едно: хубавите неща се случват спонтанно, така че се абстрахирай от опита си с момчетата досега и се концентрирай върху настоящето. Само то може да ти предложи "твоя" човек, който да те оцени напълно и с когото да имаш по-силна връзка! Желая успех и много усмивки :)
Анонимен коментира:
Постъпката ти е достойна за уважение! Радвам се, че има такива отговорни родители като теб! Желая ти само здраве и щастие занапред.Заслужаваш го! :):):)
Анонимен коментира:
Понякога се ядосвам на хора като теб и мен. Наясно сме какви са ни проблемите и защо сме нещастни, но не правим нищо по въпроса(това го казвам по-скоро като за подкрепа, а не като упрек). Най-важното е да промениш усещането си за живота. Да допускаш, че и на теб могат да ти се случват хубави неща и да не бъдеш критична към заобикалящия те свят. На пръв поглед просто, но сложно за изпълнение. Аз ти желая успех! Бори се за щастието си, като не се страхувай да рискуваш в името на него. :)
Анонимен коментира:
И аз имам проблеми със съня. Но аз се будя през нощта от разни кошмари всяка нощ, което е по-трудно за контролиране. Щом трудно заспиваш, гледай вечер да правиш повече дейности, които да те изморят, за да заспиш по-лесно. Поне това действа при някои хора. Не мисли за онова, което се е случило в миналото, а вярвай, че в настоящето те очакват само хубави мигове. Успехи желая! :)
Анонимен коментира:
Има възможност да те харесва, но да е объркан. Фактът, че ще се запознали по интернет, показва, че на него му трябва повече време и дистанция, за да завърже нова връзка, за да се довери минимално. Че го е страх, страх го е. Въпреки това си дай сметка какъв мъж искаш до себе си - някой, който не го е страх да показва чувствата, или объркан мъж, който е склонен по-скоро да те наранява. Желая успех! :)
Анонимен коментира:
Прост съвет: Пазете се с приятеля ти и няма от какво да се притесняваш. Ако прекалено мислиш за нещо и се страхуваш от него, в крайна сметка, накрая то ще ти се случи. Спри да го мислиш толкова много!