Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Мрежата»Анонимен»Моите коментари
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
нито пък аз разбрах нещо... Щастлива ли си? ако е ,,да" не се предавай. Ако е ,,не'' бягай. Обичаш ли го? Вярваш ли му? Ако на всичко е ,,да'' пази го, като очите си и не го карай да скучае иначе ще го загубиш. Бъди непредсказуема и опианяваща, както до сега и бившата ще е безсилна.
Анонимен коментира:
брън брън брън.... Мътната вода е на хубаво ако е бистра не е хубаво ще имаш някакви падения, но ще ти помогнат да ги преодолееш :)
Анонимен коментира:
Ако искаш да говорим пиши ми на лични ще ти обърна достатъчно внимание. Аз съм на 22.. надявам се да мога да ти помогна по някакъв начин :)
Анонимен коментира:
Нещо коментарите нямат нищо общо с написаното... Момичето споменава, че й е изневерявал. В такъв случай, какъв е смисъла да са заедно? Правилно е постъпила.
Анонимен коментира:
опитвайте малко разнообразие, но не разваляйте семейството си. Не карайте детето да страда вие сте нейното семейство и пример в живота. Едно дете се нуждае от двама родители. А вие пробвайте 3-ки... нещо ново... не разваляйте семейството си заради увлечения. :) стават грешки :)
Анонимен коментира:
Колкото до родителите ти... Не им се сърди... Те го правят за твое добро :)
Анонимен коментира:
Разбирам те перфектно... Просто не си попаднала на хора. :) Аз винаги изслушвам и разговарям с приятелите си... на 22 съм но рядко се задържам на едно място :) Така, че ако има нещо... на среща съм :) Винаги ще помогна с каквото мога :)
Анонимен коментира:
Ами... да не ти пука ;) Гледай ти да си добре :)
Анонимен коментира:
И още нещо, не това е статистиката :) и няма как да знаеш дали е лош или добър. Всяко момиче иска внимание и уважение, както и момчетата. И никога не давай такива примери защото хората виждат само примера ти и не проникват в същността на това което искаш да кажеш. Защо добрите момченца попадат на кучки? Такъв е живота и всичко е подредено не правилно защото пътят трябва да намерим сами. :)
Анонимен коментира:
Не е вярно :) Истината е че се страхува :) Другия може да я бие или да й изневерява... Страх я е да продължи на пред и си е свикнала с него. Иска да бъде разбрана и уважавана, но мъжете са груби същества... Е, не всички... Не искам да обидя читателите или както биха казали някои хора ,, Не е попаднала на човека :) ''
Анонимен коментира:
уфф колко си груб!!! Чак мен заболя!!!
Анонимен коментира:
Права си :)
Анонимен коментира:
И на мен се случват доста странни неща... И още се замислям дали да споделя и моята история за нещо такова... Но на подобни истории чета доста негативни коментари, което ме кара да се замислям още повече...
Анонимен коментира:
Хубаво, че си се осъзнала макар и не на време, но лошото е че пича е получил това което е искал... Видял е в теб малко и наивно момиченце и дори се е възползвал а ти си получила утешителната си награда. Но не е редно да си лягаш със всеки, който е добър с теб :) Харесвам умните хора :) умеят да мислят с главата си а не с читала :) Браво на теб :) Цени приятелите и се учи от грешките :) .....
Анонимен коментира:
Много си малка за него :( Нкой ден той ще остарее ще те ревнува а ти ще си още млада и ще ти се живее :( Момиче, това е само влечение :) Още колко момчета ще срещнеш... Не, защото е турчин... Разликата в годините ви е голяма :( Помисли си... Влез в сайт за запознанства и търси някой на теойте години или най много с 3-4 години по-голям :) Пък и турците си имат обичай :) не прибързвай :) бъди разумна :)
Анонимен коментира:
Момиче, намери си някой на твойте години и не разваляй семейства защото ако бях на мястото на съпругата секи ден по колко пъти те срещна щеше да хвърчи перошина от теб!!! Знаеш ли колко много ги обичам такива малки пикли да ми се бъркат в живота? Бедна ти е фантазията!!!!
Анонимен коментира:
Ако ти е бил първия нормално е :) и винаги ще си имаш тръбка към него :) но си с той с доброто момче :)
Анонимен коментира:
Момиче... Виж какво ще ти кажа :) Не прибързвай с решенията си! Всеки има своята гледна точка на нещата, но живота си е твой! И само ти решаваш какво ще правиш с него! Не се разделяй с момчето, каквото и да става той те обича :) Просто ти е дал свобода и не иска да те задушава а ти се чувстваш сама :) Разбирам те много добре, но опитай се да си намериш приятелки. Ако на приятеля ти не му пука за теб той не би те взел при него запомни го :) Трябва да си му благодарна та той е направил много за теб не го ли разбираш? Ами четеш разни глупости от лекомислещи хора! Ти сама трябва да взимаш решения или да разговаряте с твоя човек... Обясни на него как се чувстваш и да ти помогне за решение на проблема. Не му казвай за другото момче само ще се ядоса. Останете си с оня приятели и не го допускай до теб :) И моята история е подобна на твоята и се чувствах точно по същия начин. Започнах да харесвам свой колега... Той беше страхотен... Обичах да си говоря със него защото забравях за всичко лошо и бях винаги усмихната и до днес съм му благодарна, че го познавам. Сега сме приятели той си отиде в България а аз останах тук. Всички ми казват, че съм страхотна и ни завиждат, коментират... Но най важното е ти да си добре :) Твоя човек ако имаше друга хич нямало да те зима при него! Замисли се малко момиче!!! Та той те обича и това доказва, че е само с теб :) Е, трябва да си давате свобода от време на време :) Не може да се вкопчите един в друг и да се душите взаимно ;) нали така?