Ezine.bg»Мрежата»Veliko Mitev»Моите коментари
Veliko Mitev
Veliko Mitev
Новак

Моите коментари

Veliko Mitev коментира:
Питай го направо. Задай му всички въпроси директно, както питаш тук. Само той знае отговорите им. Смятам, че и двамата сте достатъчно големи хора, за да застанете зад мнението и постъпките си, а не само да си играете някакви игри и да се заблуждавате. Действай смело и постави картите на масата.
Veliko Mitev коментира:
Не знам дали ще ти се получи със старата ти любов, но едно е сигурно - щом не се чувстваш щастлива с бащата на детето си, не трябва да си с него. А по въпроса за другото момче, времето ще покаже дали трябва да си с него.
Veliko Mitev коментира:
А няма ли вариант, в който сте заедно, чествате празниците и обичаите и на двете религии. Защо непременно трябва единият да си сменя религията заради другия. Живеем в съвременен свят, в който хората, съжителстват щастливо заедно независимо каква религия изповядват. Ако се обичате истински, религията не трябва да е пречка за вас.
Veliko Mitev коментира:
Не се занимавай с глупости. Учи си уроците. Жената няма да си рискува работата заради теб. Усмихва ти се, защото е мила.
Veliko Mitev коментира:
Вкарал си се в голям филм, а си само на 18. Живей си живота и престани да мислиш за значението на чуждите думи и жестове. Невинаги действията на хората могат да се обяснят от текстовете в дебелите книги.
Veliko Mitev коментира:
Сигурно те харесва, но не смее да ти каже. Бъди по-смела и покажи първа, че не ти е безразличен.
Veliko Mitev коментира:
Щом общува с теб, със сигурност му е приятна компанията ти. Но на този етап не става ясно дали иска да сте само приятели, или и нещо повече от това. Може би трябва ти да направиш първата крачка.
Veliko Mitev коментира:
Според мен трябва да му кажеш. Не вярвам да ти се изсмее, по-скоро ще внимава какви ги говори в бъдеще. Ако все пак ти се подиграе, това ще знак, че е нещастник и няма смисъл да си губиш повече времето с него. Успех и не се тревожи чак толкова! Щом си имаш работа и си изкарваш парите сама с честен труд, няма от какво да се срамуваш, а даже напротив - малко хора на твоята възраст се грижат сами за себе си и имат ясна представа за живота.
Veliko Mitev коментира:
Това, през което преминаваш, е характерно за повечето млади майки. Бъди силна и си мисли, че е просто тежък период, който ще отмине. След време ще си спомняш за него с умиление и усмивка. Ако все пак смяташ, че имаш нужда от съвети на други майки, за да можеш по-лесно да се справяш с отглеждането на бебето си, потърси жени във Фейсбук - има доста групи - Всичко за майчинството, Всичко за детето и вас..
Veliko Mitev коментира:
Според мен човек, който е свикнал да живее със заеми и за три години не си е намерил подходяща работа, и в бъдеще ще продължи да живее по същия начин. Определено ще ти е трудно да създадеш семейство с него...Така че може би трябва да потърсиш щастието другаде.
Veliko Mitev коментира:
Не е сериозно момчето в намеренията си към теб. Иначе щеше да покаже чувствата си по-настойчиво. Въпреки това не мисля, че трябва да се чувстваш зле заради това, което е станало между вас, щом си била истински щастлива.
Veliko Mitev коментира:
Чувствата ти са напълно разбираеми, но очевидно вуйчо ти е човек с разбита психика и зависимости, които едва ли някога ще преодолее. Ясно е, че поведението му няма как да остане незабелязано, но все пак, ако започнеш прекалено много да се вторачваш във всяка негова простотия, сама ще отровиш душата. Затова опитай се по-малко да мислиш за всички злини, които е причинил на семейството ти.
Veliko Mitev коментира:
Според мен, ако го обичаш толкова силно, колкото твърдиш, ще си готова да го последваш на всяко място, където се премести или поне да водите връзка от разстояние. Ако не си, значи чувствата ти не са истински.
Veliko Mitev коментира:
Не прави нищо, не си заслужава да разваляш чуждото щастие. Ако го направиш, кармата ще ти го върне и някой ден ще се случи на теб.
Veliko Mitev коментира:
Най-вероятно да.
Veliko Mitev коментира:
"После започна да ме нарича с нейното име" - мисля, че това е бил моментът, в който да ти светне лампичката, че трябва да разкараш този човек от живота си. Как позволяваш такова отношение изобщо и всички тези лъжи! Изобщо не си прави труда да му обясняваш какво си видяла, а спри да се виждаш с него. За твое добро е! Имай самоуважение!