Любовта бяга от мен като дявол от тамян!

Любовта бяга от мен като дявол от тамян!
Снимка: ezine.bg
Пиша тук не за да търся съчувствие или разбиране. Не очаквам дори някой да се престори, че съм го трогнал.
Просто това си е моя начин да кажа на "Любовта", че се отказвам от нея!

За 37 години вече мога открито да кажа, че никога не е била до мен, когато ми е трябвала и никога не съм я намирал където и когато съм я търсил, а сега вече не ми трябва.

Въпреки всичко съм й благодарен. Благодарен съм й за двете ми деца. Благодарен съм й за пролятите мъжки сълзи и за уроците, които научих, докато нея я нямаше. Благодарен съм й, че поради липсата на човек който да ме обича истински, какъвто и да съм, се научих да се обичам сам.

Всъщност, така като се замисля май тя (Любовта) май винаги си е била там където е трябвало, но аз не съм я търсил на правилното място.

Навремето една умна дама ми каза, че докато не започна да се обичам сам, никой друг няма да ме обича, а тогава се запитах за клетвата "В добро или лошо. . " и се чудех как ако съм "паднал" ще мага да се обичам, като ще съм в калта? ! Но сега я разбирам. . . Не е важно колко си зле или добре, важното е другите да не знаят, а ти да си в мир със себе си.

Въпреки всичко, не съм се отказал от нежния пол, присъствието им ми е необходимо. . .

Така че ако някоя дама е достатъчно умна и директна да ми каже, какво й е нужно за да се почувства щастлива и се обича достатъчно за да не приема по-малко, е добре дошла да ми пише.

Вместо да се забавлявам сам, може да се позабавляваме заедно. . .

Поздрави на всички и успех в каквото ви е на сърцето. . .

Рейтинг

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Sunny
Sunny
14.07.2017 23:36
здравей много добре разбирам как се чувстваш пиши ми ако искаш
0
0
Пламена Младенова
Остави твоята Любов - тя явно си има друг и излез в реалния свят. Ще се учудиш колко ранени души, подобно на теб, бродят тъжни и самотни.
0
0