Ezine.bg»Споделени Истории»Здраве»Откакто спрях антидепресантите, плача по цял ден

Откакто спрях антидепресантите, плача по цял ден

Откакто спрях антидепресантите, плача по цял ден
Здравейте ! На 24 г съм и от 4 г пия антидепресанти едцитил. Преди няколко месеца започнах да ги спирам (пиех ги защото има паническо разстройство) и постепенно ги спирах, докато един ден взе да се връща тревожноста и започнах да получавам нещо като че ли ел ток ми минава по главата, мозъка и тялото !

Дали е синдром на отнемането и на някой случвало ли му се е ? Започнаха да ми нахлуват натрапчиви мисли, да плача по цял ден, да ме е страх. .? Някой с мнение ? ! ? ! ? !
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (3)

Изпрати
Пламена M.
Пламена M.
12.09.2017 17:02
Подобни лекарства не трябва да се приемат толкова дълго време. Нормално е в началото да има подобни реакции. Гледайте положително на живота, мислете за хубави неща и се обграждайте с положителни хора около себе си - това определено ще е в плюс за вас и бързото възстановяване. Успех!
0
0
Ceca-Norbert Kummer
Ceca-Norbert Kummer
06.09.2017 20:34
На 24 г и от 4 гсте на антидепресанти едцитил? Имате натрапливи мисли, нормално е да плачете. В този смисъл депресивното състояние е нормално, но не в него е причината , то е следствие.
0
0
Антония Р.
Антония Р.
05.09.2017 18:05
Паническото разстройството е най-ясният признак, че не живееш, както искаш, а както ти се налага. Препоръчвам ти книгата "Моята приятелка паническата атака", можеш да я намериш в книжарниците на Сиела, има я и в онлайн издание. Когато почувстваш пристъп на тревожност, започни да си поемаш дълбоко дъх и си пусни водена медитация, с която да се изключиш за момент. Но това са временни решения, ще се справиш с тревогите и паниката, когато елиминираш това, което ги провокира. Потърси психотерапевт, с когото да се консултираш.
0
0

Рейтинг

5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: