Да си зарежа ли семейството и да тръгна с другия

Да си зарежа ли семейството и да тръгна с другия
Здравейте

На 34 години, домакиня с 12 годишен брак и две прекрасни деца. До тук всичко добре, но има един проблем..

През всичките тези години, бях най–добрата съпруга и майка и аз самата останах на последно място. Семейството винаги е било всичко за мен. С годините обаче стана като работа по задължение...

Подготвяне на децата за училище, готвене, чистене и всичко банално познато ежедневие за една домакиня. С мъжа ми се отчуждихме много.

Работата му е такава, че постоянно пътува и времето когато прекарва с нас, говорим или за децата или за положението в страната.

Вече нямаме никакви лични отношения и така е от доста време.

Преди време срещнах един мъж. Отдавна не бях изпитвала, онова чувство, дето нещо ти потрепва в стомаха. Почуствах се доста притеснена и ми беше трудно да отреагирам в разговора, който водехме.

Проблема се състои в това, че често срещам въпросния мъж. Нищо не е имало между нас, но усещам че чувствата са ни взаимни.

Имам семейство и не искам да го разбивам. Но има моменти, когато ми се иска, да остава всичко и да си тръгна.

Знам кое е правилното да направя в случая, но незнам дали е това което искам.

Ако може някой да ме посъветва нещо, който е минал през това. Благодаря предварително![Още подобни истории тук]

Рейтинг

3.4
Общо 18 гласували
5 5
4 5
3 3
2 3
1 2
Дай твоята оценка:

Коментари (198)

proksima
proksima
06.07.2015 09:54
Колко е лесно да кажеш отчуждихме се....Нали сте разумни хора, седнете и си уточнете позициите. Ако наистина и двамата сте на мнението,че всичко е приключило-има начин:развод по взаимно съгласие. Но ако причината е във Вас /въпросния господин/ и съпругът Ви не желае развод, то тогава имайте пред вид следната поговорка: "Не убивай без причина първата любов, защото втората теб ще убие"! Доказано е във времето! Имате глава на раменете за да мислите с нея. Това, кой какъв съвет Ви дава тук, не бива да Ви служи за оправдание. Крайното решение е Ваше. Мислете, за да не съжалявате след това. Мъже много, баща един!
11
1
р1
р1
25.06.2015 11:48
Като си се омъжила си се врекла във вярност на съпруга си. Отчуждили сте се? Длъжна си да говориш с мъжа си, деликатно да му намекнеш, да разпалите отново огъня. Нормално е след години брак ежедневието да смачка всяка тръпка и романтика, вие сами трябва да се погрижите за връзката си. Криво ти е? Искаш пеперуди да пърхат в стомаха? Да се усетиш жена- харесвана, желана? А замисли ли се как ще се почувстват децата ти, какво ще си помислят за теб? Какъв пример ще им дадеш? А замисли ли се как ще се почувства мъжа ти? А ти как би се почувствала, ако мъжа ти те остави, или ако беше дете и майка ти остави теб и семейството си заради друг? Наистина,един живот живеем, но точно заради това не може да се поддаваме на всяко наше желание, а да пазим честта и достойнството си заради самите себе си. Не може да плюем на ценности като семейството, защото ни е криво и дотегнало.
23
11
m
m
20.07.2015 02:01
hybavo kazano i pravo namam kometar bravo takae
0
0
гого
гого
19.06.2015 11:56
Тръгваш с ругия правите 5-6 пъти секс и в един момент се оказва, че не е твоя човек кво правиме тогава? Щом мъжа ти го няма действай. ама не бързай да разваляш.
5
3
Спиро, ваща мама !
Спиро, ваща мама !
18.06.2015 13:38
Остави семейството си и тръгни с другия, един живот живееш.
8
10
Нина
Нина
11.06.2015 14:18
Бъди дискретна, не казвай нищо на мъжа си. Не бързай да съсипваш брака си.А докъде ще стигнеш с другия, си е ваш проблем.
10
4
жена
жена
07.06.2015 14:44
Говори с мъжа ти за нещата, които ти липсват. Мъжете, повечето, особено след -амнайсет години заедно не се сещат за някои детайли. Приемат жената до себе си за даденост, без да се замислят тя самата от какво се нуждае. Подсети го. Може и да има ефект.
9
1
Нина
Нина
07.06.2015 11:15
Започни работа. Еднообразието те смачква и от там желанието да избягаш. Еми избягай, само че на работа. Да се срещаш с хора, да завържеш нови приятелства, да имаш своя заплата, която да похарчиш за нещо за себе си, да те уважават колегите. Отрекла си се от самата теб.

Не се поддавай, не тръгвай с другия. Всъщност едва ли го харесваш кой знае колко, харесва ти по-скоро вниманието му към теб, това което сега ти липсва от мъжа ти. Ще съжаляваш.
20
0