А защо ли още го сънувам

А защо ли още го сънувам
Искам да излея пред вас болката си, дано някой ме посъветва какво да направя, защото усещам, че ще се пръсна от болка и разочарование. Разделихме се преди година, но още присъства в мислите и сънищата ми.

Не знам дали някога ме е обичал. Казваше, че е сам, а се оказа, че има приятелка, с която живее от 6 години. Тя дори била бременна. Как можах да се хвана в капана? Не знаете как боли после като разбереш истината. А уж искаше мен, искаше да се оженим.

Разликата във възрастта ни беше 10 години. Аз понякога излизах с моята компания, а той ме ревнуваше. Веднъж дори ми удари шамар. Простих му, защото го обичах. Той беше този, който ме предаде.

Питам се, как да му имам доверие, откъде да знам, че може аз да съм на мястото на сегашната му приятелка - бременна и в къщи, а той да ходи по малките момиченца. Мисля, че трябваше да ми каже истината, а не само да ме лъже и използва.

Но ми е ужасно трудно. Аз все още го обичам. Често се обвинявам и не знам как да се справя със създалата се ситуация.

Моля ви, посъветвайте ме как да го забравя, как да върна радостта си от живота ?

Коментари (1)

Изпрати
Пламена Младенова
На първо място трябва да осъзнаеш и да обмислиш какво точно ти се е случило. Може да не ти се вярва, но светът е пълен с такива мъже - които лъжат, манипулират и спят с по-малки момичета, защото все нещо не им достига. Това са комплексари или просто хора, които са прибързали с решението си или са направили дете по погрешка. Каквото и да е, важното е да го оставиш сам да се оправя с живота си, а ти трябва да съградиш отново своя. Отърси се от мисълта, съвземи се, започни да излизаш, да спортуваш, да учиш - развивай се, излизай с приятели и в крайна сметка и Истинския ще се появи. Успех!
3
0

Рейтинг

4.4
Общо 5 гласували
5 3
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: