ezine.bg»Споделени Истории»Искрено и споделено»Боря се със себе си, а трябва да взема решение

Боря се със себе си, а трябва да взема решение

Боря се със себе си, а трябва да взема решение
Здравейте. Пиша ви с молба за съвет. Трябва да взема може би най-важното решение в живота си и не мога да го направя. Каквото и да е то, може би след години ще се упреква. За това ви моля за помощ.

Аз съм на 28 години. Имам сериозна връзка от 6 години. Нещата между нас вървят много добре. Обичаме се и се разбираме. Решихме, че вече е време да имаме дете. И започнахме опитите.

Но нищо не се получи.Всеки път го правехме с много любов и надежда. Но уви. Направихме консултации с лекари – специалисти. Всички мои изследвания показваха, че няма проблем да имам дете.

Подложиха на изследване и съпруга ми.Оказа се, че проблемът е при него. И двамата се чувствахме ужасно. В един разговор той ми каза, че е готов да се разделим и аз да намеря друг, от който мога да имам деца.

Беше готов на всичко, само да знае, че аз съм щастлива. Но сърце не ми дава да го напусна. Ние се обичаме. Не знам какво да избера, любимия човек до себе си или да имам дете от друг мъж, който сигурно няма да обичам така силно.

Разкъсвам се от болка. Аз знам, че искам да имам и двете, но това е невъзможно. Моля ви за помощ и съвет.

Благодаря предварително на тези, които ще проявят съпричастност към проблема ми и ще ми помогнат да взема по-безболезненото решение.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (43)

Изпрати
К
К
27.09.2013 12:27
И аз ще повторя това,което всички казват - не се разделяйте, щом се обичате,ще бъдете щастливи. С родителите ми сме приемно семейство и много прекрасни деца имат нужда от такива хора,които се обичат. Осиновете си детенце,след време може и да си имате свое,нищо не е сигурно. Споделете любовта си с едно детенце,което ще обичате като свое.
4
0
Живко
Живко
27.09.2013 01:26
Много си зле (с извинение)! Като го обичаш, не го напускай, ами си осиновете дете и го отгледайте,като свое собствено, като толкова много искаш. Не се научиха днешните жени еййй... Все за изневяра и раздяла мислят само!
7
0
Пламена
Пламена
25.09.2013 15:55
Знам за едно семейство, в което мъжът не можеше да има деца. Съпругата забременя от свекъра си, разбира се по изкуствен начин.
2
0
г.
г.
25.09.2013 12:39
незнам колко ще съм ти от полза но иммам познати,които 15г. нямаха дете.докато бяха млади си мислеха,че може и така да се живее,но с времето решиха ,че им е нужно нещо ,което да оставят зад гърба си.осиновиха си и незнам после може би се успокоиха и след 3 г. си родиха свое.щастливи са сега
2
0
sesil
sesil
25.09.2013 12:18
Не е необходимо да се разделяте щом се обичате... медицината напредна! Подложи се на изкуствено осеменяване от неизвестен донор който има физически характеристики като мъжа ти. Така никой няма да има претенции към детето, ти ще си имаш твое бебе което ще си родиш, а мъжа ти възможност да е баще въпреки че физически е неспособен.
3
0
Анабел
Анабел
25.09.2013 11:55
А ако проблема беше при теб? Можеш ли да си представиш изобщо как би се чувствала?Моето мнение е че ако наистина го обичаш,както твърдиш,не би написала всичко това
2
0
mimi
mimi
25.09.2013 11:17
осиновете си дете не е казано че трябва да се разделяте щом се обичате има решение
1
0
ФорматА3
ФорматА3
23.09.2013 16:22
Дарете дом на едно сираче! В моето семейство сме две големи деца и въпреки това аз и моят брат насърчаваме родителите си да станат приемни родители, стига да искат да имат още деца. Така, че не губете надежда. Ако е рекъл Оня от горе, ще ви дари с дете. Така ще сте двойно по-щастливи. Кофти е, ако искаш да изпиташ самото чувство да носиш дете. Но за мен, не е родител, онзи който е създал, а онзи, който е отгледал. Поздрави!
1
0
sam_
sam_
22.09.2013 12:08
и аз мисля като по-долния коментар остани си при човека, който обичаш времето ще покаже занапред, може да вземете решение, което и двама ви да ви устройва.
1
0
Весела
Весела
22.09.2013 10:46
Аз самата също не можех да забременея 8г , като причината е в мен.Минахме през много трудности и накрая решихме и осиновихме дете:))).Сега имаме един тинейджър който ни направи истински щастливи.Така че не се отчайвай.Човек желае ли нещо варианти винаги има.Пази си семейството от него по-ценно няма.
1
0

Рейтинг

5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: